E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
merhaba arkadaslar esimi test etmek adina tanidigim eski arkadasinin adina yeni mail adresi aldim ve esimi ekledim...esimle konusmaya basladik slm naber nasilsin vs.goruselimmi bir gun vs dedim.esim is yerinden evi aradi askim yurt disindan bir arkadasim gelecek onu bize davet edeyimmi dedi..bende eger arkadasin bayan ise asla.cunku esim bana senin erkek arkadasin asla olmaz evlendikten sonra dedi ben kabul ettim ama ayni sey onun icinde gecerli.bu yuzden bunu bana sorman hata dedim.tlf nu kapattik.o arada esim msndeki benle konusma devam ediyor ama gayet normal sekilde.eve davet etti bende israrla eve gelmem zor pek zamanim yok ama disarda birgun goruselim dedi seninle konusmak dertlesmek istiyorum dedim.tamam ne zaman istersen dedi.bende gunu verdim birkac gun sonraya saatide..neyse esim eve geldi ne oldu dedim sen niye msnde kizlarla konusuyorsun dedim bana yasak koyuyorsun kendine niye koymuyorsun hayatim dedim.gelmesin istemiyorum dedim tamam dedi........oysa esim onunla gorusmeyi kabul etti ben asla dedigim halde beni dinlemedi ve gorusmeye evet goruselim dedi...bana yalan soyledi..hic beklemezdim acikcasi ama daha o gune var bakalim gorusme gunune kadar bekliycem o cok sevdigim esim bana ne diyip gorusmeye gidecek cok merak ediyorum..