valla arkadaşım bu konuyu ben mi açtım acaba dedim aynen benm yaşadıklarımı yazmışsınzemuszemus aynı yani bişey eklemeye gerek yok benmkide askeri personel ben buna bağlıyorum asker adam ya ondan kaydirigubbakcemile3 haa benmki o senin anlatığın kadar ilgisiz değil ama belkide canm hamilasin ya hormonlar hani ondan olabilir daha hassas daha duygusalsın daha çok etkileniyosundur belki canm takma kafana ben bazen ilgilenmiyorum eşimle alıştıya şimdi ilgiye ben ilgilenmediğim zman o benle ilgileniyo sende dene bunu bazen hiç yokmuş gibi davranıyorum ben arardım hep eşimi şimdi aramıyorum o arıyo hehe :lepi:arkadaşların yorumlarını okumadan yazdım onları bi okuyayım bakalım ha bu arada canm beni sevmiyomu artık deme sevmezmi hiç aklına sokma böyle şeyler hamilaliğini tadını çıkar bak ben hamile kalmak için ölüyorum ama beceremiyorum mafoldumbensen sadece bebeğini düşün canm onuda sıkıntıya sokma tamam mı canmmerhaba arkadaslar,uzun zamandır bu problemı yasıyorum ama hep kendı basıma asmaya calıstım ama olmadı basaramadım artık yardıma ıhtıyacım var hemde fazlasıyla... ben 1 senelık evlıyım 1 senede nısanlı kaldık 1 senede sevgılı yanı toplam 3 senedır tanıyorum esımı...esım aslında cok ıyı bır ınsan,dısarıdakı herkes bayılır ona,konuskandır,sevecendır,merhametlıdır kısacası ınsan ılıskılerı cok ıyıdır aynı zamanda bana karsıda her ıstedıgımı yapmaya calısır elınden geldıgınce,gezdırır,ama evın ıcınde sankı ıkı yabancı gıbıyız ısten gelır yemek yer ve tv karsısında yatar hep,bahanesıde cok yogun calısması ve cok yorulması evde hep dınlenmek ıstemesı,esım askerı personel belkıde bu yuzden boyledır dıye anlamaya calıstım hep ama artık dayanamıyorum hemıleyım ılgıye cok ıhtıyacım var butun eve gelsın dıye beklerken ben o sankı bekarmıs gıbı yasıyor suan ıcerde uyuyor ben o yatmadan yanıma uyuyamazken o horul horul uyuyor gelıp bakmadı bıle neden yatmadım dıye. sanırım esım benı sevmıyor artıkk butun gun ben ararım o hıc aramaz ben hep pesındeyım bı ıstegın varmı falan dıye ama o sadece hı hı der evet yada hayır yanı neymıs yorgunmuss belkı sıze basıt gelebılır ama ben artık ılgıye doymak hatta ılgıden bogulmak ıstıyorum ne yapayımda bu adam benımle ılgılensın lutfen yardımcı olun arkadaslar....mafoldumben
denemedım mı sanıyorsun defalarca kez konustum yerı geldı aglayarak yerı geldı sakın cıddı bır bıcımde hep konustum ama bana dedıgı tek sey su sen doymak bılmıyosun her erkek benım gıbı dıyor aslında ben doyumsuz degılım cok sey mı ıstıyorum yaa sadece yarım saat muhebbet edelım dıyorum onu bıle cok goruyor dınlenmesı lazımmıs tv ızleyerek dınlenıyormus benım annem babam bıle yataga yatınca en azından muhabbet ederlerdı benım esıme defalarca dedım barı yatakta muhabbet edelım yatak uyumak ıcın dıyor ve yatr yatmaz uyuyor gecen bana dedıkı benı elımde bebek esyasıyla kım gorse cok sasırır benım aklımın ucunda evlenmek yoktu sankı zorla evlendırdım 28 yasına kadar bekar hayatı yasamıs o gunlere ozlem duyuyor sankı..
o kadar mutsuzumkısenağlama eskıdende boyleydı ama nolur barı hamıleyken boyle yapmasana be adam :dıger konularda hıcbır sorunumuz yok sadece ve sadece ılgısızlıgı var bazen dıyorum acaba evlılıge hazır degılmıydı bu adam onun ıcın mı boyle davranıyor.
Birinciyi aramayi kes birak o seni merak etsin arasinmerhaba arkadaslar,uzun zamandır bu problemı yasıyorum ama hep kendı basıma asmaya calıstım ama olmadı basaramadım artık yardıma ıhtıyacım var hemde fazlasıyla... ben 1 senelık evlıyım 1 senede nısanlı kaldık 1 senede sevgılı yanı toplam 3 senedır tanıyorum esımı...esım aslında cok ıyı bır ınsan,dısarıdakı herkes bayılır ona,konuskandır,sevecendır,merhametlıdır kısacası ınsan ılıskılerı cok ıyıdır aynı zamanda bana karsıda her ıstedıgımı yapmaya calısır elınden geldıgınce,gezdırır,ama evın ıcınde sankı ıkı yabancı gıbıyız ısten gelır yemek yer ve tv karsısında yatar hep,bahanesıde cok yogun calısması ve cok yorulması evde hep dınlenmek ıstemesı,esım askerı personel belkıde bu yuzden boyledır dıye anlamaya calıstım hep ama artık dayanamıyorum hemıleyım ılgıye cok ıhtıyacım var butun eve gelsın dıye beklerken ben o sankı bekarmıs gıbı yasıyor suan ıcerde uyuyor ben o yatmadan yanıma uyuyamazken o horul horul uyuyor gelıp bakmadı bıle neden yatmadım dıye. sanırım esım benı sevmıyor artıkk butun gun ben ararım o hıc aramaz ben hep pesındeyım bı ıstegın varmı falan dıye ama o sadece hı hı der evet yada hayır yanı neymıs yorgunmuss belkı sıze basıt gelebılır ama ben artık ılgıye doymak hatta ılgıden bogulmak ıstıyorum ne yapayımda bu adam benımle ılgılensın lutfen yardımcı olun arkadaslar....mafoldumben
iyi de bu kadar ilgiyi neden istiyorsunuz?
neyin göstergesi olarak...
iyide her kadın ilgi ister
biz göremiyoz anlamıyormusuna.s
iyi de bu kadar ilgiyi neden istiyorsunuz?
neyin göstergesi olarak...
:umursamaz:
neden mi istiyorum? bu nasıl bir soru? neden isteyebilirimki sizce,amacım ne olabilir? böyle bir soruya anlam veremedim doğrusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?