Eimin delirten ilgisizlii...

canım fazla mı konusuyorsun dıyorsunda adam benımle hıc konnusmuyorkı fazla konusmus olayım karsımda yatar ben oflaryınca gelır oper gıder ama o kadar yapmacıkkı sırf kızdıgımı anladıgı ıcın yapıyor boyle yanı ıkı opeyımde ses cıkarma mısalı.

valla arkadaşım bu konuyu ben mi açtım acaba dedim aynen benm yaşadıklarımı yazmışsınzemuszemus aynı yani bişey eklemeye gerek yok benmkide askeri personel ben buna bağlıyorum asker adam ya ondan kaydirigubbakcemile3 haa benmki o senin anlatığın kadar ilgisiz değil ama belkide canm hamilasin ya hormonlar hani ondan olabilir daha hassas daha duygusalsın daha çok etkileniyosundur belki canm takma kafana ben bazen ilgilenmiyorum eşimle alıştıya şimdi ilgiye ben ilgilenmediğim zman o benle ilgileniyo sende dene bunu bazen hiç yokmuş gibi davranıyorum ben arardım hep eşimi şimdi aramıyorum o arıyo hehe :lepi:arkadaşların yorumlarını okumadan yazdım onları bi okuyayım bakalım ha bu arada canm beni sevmiyomu artık deme sevmezmi hiç aklına sokma böyle şeyler hamilaliğini tadını çıkar bak ben hamile kalmak için ölüyorum ama beceremiyorum mafoldumbensen sadece bebeğini düşün canm onuda sıkıntıya sokma tamam mı canm

Benim kini niye yazıyonuz kızlar herkese reklam etmeyin naniknanik Ya bu erkeklerin genelinde var bu sorun demekki. Benimki uzakta işleri yoğun biliyorum ama arada bir baya ilgileniyor Arıyor mesaj çekiyor sonra kayıplarda ulaş ulaşabilirsen. Kızıyorum sinirleniyorum kendi kendime sonra ona kızıyorum ne yapıyor ediyor üste çıkıyor. Suçlu ben oluyorum sonra ne yapacağım ben, aslında ona suç bulmuyorum bende bir keşke ilgisiz duyarsız olabilsem şöyle rahat olsam. Yok olmuyor aldatılma korkum yok en azından diyorum benden iyisini bulamayacağı için :teytey: Ama yetmezki yani. Zor bu işler zor. Var ya hazır uzaktayken bana böyle davranıyorken kızlar yüksek müsadenizle ben profilime bekar yazacağım. Ne farkım var ki pofilimin resminide ona mail gönderecem sinir olsun klava:

Kizlar erkekler mars'tan kadinlar venus'ten diye bir kitap var okumanizi tavsiye ederim bircok seyi daha iyi anlayacaksiniz ozaman erkeklerin huylarini.

Erkeklerin belli bi donem kendilerini geri cekmeleri gerekiyor biz nasil konusa konusa rahatliyoruz onlar da kendilerini geri cekerek tv izleyerek rahatliyorlar.
Siz ustlerine gittikce bu ters teper birakin bu donemlerinde bu sekilde rahatlasinlar sonra gelip sizinle ilgilenirler.
yerimseniben
Yani esiniz isten mi geldi, hemen ustune atlamayin hosgeldin hayatim diyip opun sonra birakin gectin tv karsisina yemek hazir olana kadar, kendine gelsin rahatlasin. Kafasinda bir ton sey vardir isten yeni geliyor haliyle, bizlerde de oyle oluyor ama biz hemen konusmak isteriz o sekilde rahatlamak isteriz onlar da tam zitti bi muddet susup tv izleyip rahatlamak isterler.
Siz biraz birakin kendine gelsin sonra bakin nasil sohbet eder, tabi cok konuskan degilse size roman okumasa bile kendine capina gore sohbet eder.

her erkeği yapısı farklıdır,evlenmeden önce farketmişsiniz durumu ona göre evlenmişisiniz.takmayın canım erkeklerin performansı gerçekten iş yerindeki rahatıyla doğru orantılı.belki gerçekten çok yoruluyordur,erkekler bizim gibi değil.yoruluyorsa böyle keyifsiz olması normal bence .çocuk olunca evinize renk gelir merak etme.çoğu arkadaşımın öyle oldu.

esın senı sevıyordur cnm hamıleleıgınden dolayı fazla duygusalsın bence ...

evet bende hep ılgılıszlıkten sıkayet ederım ondan anlıyorum senı ...

konuş sen yanına gıt yuruyus yapın beraber sofraya oturun fln

Bak tatlım benimde eşim asker,1 yıllık evlıyım ama 4 yıl flört ettık... Çok şükür eşimden yana hıcbır sıkıntım yok... komsularımız hep der sızı gören küs cıftler bıle hemen barısır ımrendırıyorsunuz ınsanları der... evıylede öledır... mesaı bıttıgı an eve damlar yemegımızı yer dısarı cıkar fılm alır ızlerız..vs ... yanı sorumsuz olmasının rahat olmasının askerlıkle hıcbır ılgısı yok tatlım... sadece yogun iş temposundan sadece evlerınde arınıyorlar,ayaklarını uzatıp tv ızlemek ısterler cunku tum gun bunu ısterler...bebişinde olacakmıs bununda verdıgı hassasıyet var sende, e kolay degıl tabıkı ama onun ıcınde zor ıste.. benı bebekle gören sasırır dıyorsa demek kı bak oda ınanamıyor saskın... ama bı dunyaya gelsın bak nasıl yerınde duramıcak... aksam otururken al eşinin elini karnına koy bebeği hıssetmesını sagla ceksede elını sen bırakma... yanı bunaltmadan trip yapmadan konusmaya konusturmaya calıs... sen ne kadar ustune gıdersen o kadar kendı bıldıgını okur canım...

öncelikle her erkek böyle değil ve bence doymak bilmiyorsun lafı da hoş olmamış.
yatak uyumak için dediğinde bu bebeği nasıl yaptık o zaman diyin sizde..
hani sırf uyumak içinmiş ya yatak..kaydirigubbakcemile3

Birinciyi aramayi kes birak o seni merak etsin arasin
adama merak edecek firsati bile vermiyorsun anladiğim kadariyla
o horul horul uyurken yada tv izlerken sende kendi hobilerinle ilgilen
benim eşimde yoğun çalişiyor daha 3 aylik evliyim 12 de kaltik aradan 2:30 saat geçti
kahvalti yapip bidaha uyudu şuan kanepede tv izlerken:roflol::roflol:
ama ben hiç sallamam o tv sini izleyedursun bende nete girerim
işim varsa onlarla ilgilenirim gün içinde de hiç aramam
ancak bir yere gidersem acar ben buradayim derim haberi olmasi açisindan:icecream:
hamilesin hassassin biliyorum şuan ama inan eşin seni çok seviyor
hepsinin ortak yanlari odun olmalari zaten odunluk ruhlarinda var:mymeka:
tüm erkekler ayni 3 haftalik evliside 3 aylik evliside 3 yillik evliside ayni
yani al birini vur ötekine
biz yapimiz gereği hassas ve anaçiz onlar öyle değil bunu kabullenip
kendimize hayati zehir etmemek lazim erkeklerin geneli ilgisiz inan bana
o yüzden kendini üzme okettovereliniortak

aynı benı yazmışsın. bende aynı durumdayım 1 yıllık evliyim 4 ayık hamile. ilk sene neler yapan adam günde on kere arayan adam ilgilenen ev işi yapan adam gitti bambaşka biri geldi yerine. hamile olunca tabiki daha çok ilgi istiyorsun hormanlar değişiyor normalde bu kadr takmam belki ama bu durumda insanın sabrı kalmıyorkı. kaç kere anlattım konuştum. kendi annesi bile çekti kenarı konuştu ablaları ama yok hala aynı. ne yapcamı bende şaşırdım 1 haftadırda konuşmuyoruz zaten. allah bize sabır versin inş. birde bebişlerimiz var içimizde. üzüldükçe aklıma bebeğim geliyor oda üzülüyordur diye daha çok takıyorum kafaya.

bebek olunca degısecegını sanmıyorum canım benım bu sefer belkı bebeğe yogunlasır onuda sanmıyorum ya gercı,dıyorum zaten sen cocuklada ılgılenmezsın cok bencılsın dıye,benım hamılelgım 1 ay surdu onun ıcın 1 ay ılgılendı pıspısladı o kadar onada soyluyorum mıllette ne kocalar var hamıle karısını basının ustunde gezdırır dıye ama cvp hazır bende senı el ustunde tutuyorum ya daha ne ıstıyosun dıyor hemen. karnımı gelır sever sadece aksamları o da ıkı uc dakıka ıste oglum napıyosun senın bu annen yıne sıkayet edıyor naptıysak memnun edemedık hadı sen cabuk gel tamam mı babacım falan dıye o kadarcık ıste...bazen dıyorum cok sey mı beklıyorum dıye ama sanmıyorum ben hakkım olanı ıstıyorum sadece,bugunde aramayacam dıye soz vermıstım ama sabahtan berı kac kez aradım dayanamadım ama suandan ıtıbaren aramamaya kararlıyım o da aramazsa aramasın napayım bunaldım artık zaten oglende dedım senı kendı halıne bırakıyorum ne halın varsa gör diye ama beyefendı yıne uste cıkmaya calısıyor yok sana yaranamadım falan dıye offffffffffff offffffffffff offfffffff bunaldım cok yalnızım :1no2:

ilgiye en cok ihitiyacın oldugu zamandaa eşinin böle davranması kötü aranızda baska bi sorundaa yoksaa tuhaf böle olması al karsına konuss güzelcee hoş bi şeyler hazırla ciddi ciddi konuss belki anlar ve değişirr

iyi de bu kadar ilgiyi neden istiyorsunuz?
neyin göstergesi olarak...

arkadaşım birbirimizi anlarız bak bende aynı durumdayım
acaba bazen diyorum kıskanmıyor ilgilenmiyor yoksa beni sevmiyormu bu adam diye
ne olacak böyle bilmiyorum hiçsenağlamasenağlama

:umursamaz:

neden mi istiyorum? bu nasıl bir soru? neden isteyebilirimki sizce,amacım ne olabilir? böyle bir soruya anlam veremedim doğrusu...

boşver arkadaşım
bazıları tok açın halinden anlamıyor işte
oturdukları yerden konuşuyorlar bilip bilmeden
ben anlıyorum seni:1hug::1hug:

baksan onlarında kocası ilgisizdir kıskanmıyordur ama biz yazınca yok boğar yok sıkar diyorlar
sanki kocasıı ona illgi gösterse ay boğuldum dicekler:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…