o kadar mutsuzumkısenağlama eskıdende boyleydı ama nolur barı hamıleyken boyle yapmasana be adam :dıger konularda hıcbır sorunumuz yok sadece ve sadece ılgısızlıgı var bazen dıyorum acaba evlılıge hazır degılmıydı bu adam onun ıcın mı boyle davranıyor.
denemedım mı sanıyorsun defalarca kez konustum yerı geldı aglayarak yerı geldı sakın cıddı bır bıcımde hep konustum ama bana dedıgı tek sey su sen doymak bılmıyosun her erkek benım gıbı dıyor aslında ben doyumsuz degılım cok sey mı ıstıyorum yaa sadece yarım saat muhebbet edelım dıyorum onu bıle cok goruyor dınlenmesı lazımmıs tv ızleyerek dınlenıyormus benım annem babam bıle yataga yatınca en azından muhabbet ederlerdı benım esıme defalarca dedım barı yatakta muhabbet edelım yatak uyumak ıcın dıyor ve yatr yatmaz uyuyor gecen bana dedıkı benı elımde bebek esyasıyla kım gorse cok sasırır benım aklımın ucunda evlenmek yoktu sankı zorla evlendırdım 28 yasına kadar bekar hayatı yasamıs o gunlere ozlem duyuyor sankı..
ben konusmayı cok severım benım ıcın konusmak tam anlamıyla bır ıhtıyac..esıme gelınce o mılletle konusur bana gelınce sus pus..evet bekarken cok rahat bı hayat yasamıs gıdıp bı fatura bıle yatırmamıs,ev arkadası benımle cok konustu zamanında bak bu adam asker bunların cogu sorumsuz buda oyle ıyı dusun dıye ama dınlemedım dusunun ev arkadasları temızlık yaparken bızımkı yatar uyurmus odada yanı yardım bıle etmezmıs,onun tek derdı futbolkurtlar vadısı,sınema,yabancı fılmler,sankı hayatı bunlardan ıbaret...
canim benim hosgeldin evlilik kulubune hangi erkek boyle degilki bak sana benim evdeki diyolagtan bahsedeyim esim gelir
-Nuray ne var yemekte
olanlari sayarim
-kiz neler yapti rahat durdumu
ben evet durdu bende iyiyim hayatim derim
hadi hadi hazirla cok acim kurtlar vadisine yetiseyim
ben bende iyiyim diyorum aloooo derim
-offf be kadin sanki yeni tanistik iyiysin belli iste ne sorayim tv showundamiyiz acim ac der
iste boyle devam eder konusmalar Kurtlar vadisindeki polat benden daha populerdir esimin hayatinda kisaca o yuzden ben alistim artik kizmiyorum egleniyorum bile yoksa evlilik devam etmez gerisi gelmez yillarin belkide erkeklerin beyninden kaynaklaniyordur onlar bizim gibi duygusal hassas olamazlar bunu beklemek bile hata olur onlardan simdi de hamilesin iyice duygusalsin bu cok normal bu yasadiklarin inan bir cok evde cicim yillarindan sonra baslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?