Eimin delirten ilgisizlii...

eeee ozman sende ilgiyi üzerine topalacaksın şekerm
güzelce bir yemek sofrası
sexsi 2 parça kıyafet olayı çözer
ilişkinizde montonlşma var sizin sevmeme gibi bir durum yok
iş sende bitiyor
görelım seni uygula ve gör

bir erkekten 7/24 ilgi beklemeyin
istesenizde vermez
herkesin kendine özel bi hayatıda olmalı
bütün gün vıcık vıcık sıkar zaten
sizinde sanırım hamileliğin verdiği duygusallık var
ama eşinizi fazla sıkmayın
kaş yapayım derken göz cıkartırsınız

efsane geri döndü..buyrunnnnnnnnn

kalburabastı.
sen adama böyle ahiret soruları soruyorsun diye ilgisiz davranıyor olmasın sana sakın

eftelya buraya konu açtığına göre bu konuda gerçekten sıkıntılısın sanırım
benim eşim de öyle aşırı ilgi gösteren bir erkek değil
bazı erkekler yapmaz bilmez gerek duymaz
ben de fazla ilgiden hazetmem o yüzden sorun yaşamıyoruz biz
belki sen beklentilerini biraz düşürsen, o da ufak tefek bişeyler yapmaya çalışsa
aşılmayacak bir sorun değil bence asgari müştereklerde buşuşmak lazım
iki taraf da 180 derece değişemez o çok zor işte

evet haklısınız bu acıdan bakmamıstım hiç ben sadece sert bir tarzda konustugunuz için rahatsız oldum az önce yoksa herkesin fikirlerine açığım ve gerçekten fikir almaya ihtiyacım var,dedıgınız sekılde davranmaya calısacagım,cunku bugune kadar bıcok yol denedım olmadı agladım sızladım küstüm olmadı oturdum mantıklı bıcımde konustum olmadı sevgımden cok fazla emın oldugu ıcın boyle davranıyor bırde kultur farklılıgı var esımle aramızda ben marmarada dogdum buyudum o ıc anadoluda onlarda sevgı gostermek hele hele baskalarının yanında ayıp karsılanıyor iste bunlar etken sanırım anlasmazlıklarda...

Özellikle hamilelik dönemlerinde kadınların ilgi ve desteğe daha çok ihtiyacı oluyor.
Bazen eşler, bu durumun farkında olmayabilirler.

Hamilelik dönemimi hatırlıyorum da; birisi kalkıp bana "Gözünün üstünde, kaşın var." demeye kalksa ağlamaklı oluyordum.
Selam veren olsa, alınıyordum...

Ben; sizdeki bu durumun, hamileliğin verdiği aşırı duygusallıktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Ama eğer eşinizin, hamile kalmadan önce de, aynı çizgide hareket ettiğini düşünüyorsanız; o zaman düşüncelerinizi başka yönlere yoğunlaştıracak, kendinize özel alanlar yaratmanızı tavsiye ederim.
Hatta öyle ki; eşiniz bile giremesin sizin bu özel alanlarınıza...

Şu aşamada, önemli olan, bu dönemi en hasarsız biçimde atlatabilmek..
Gerisini zaman içerisinde atlatırsınız mutlaka...

Bazen ilgisizlikten kaynaklı sorunlarda; kendini çekmek, meselenin üstüne yoğunlaşmadan, "kendinizin de özel alanlarınızda mutlu olabilidiğiniz" imajını çizmek, olumlu sonuçlar doğurabiliyor... yerimseniben​

her şey seks mi yani ?
iki gecelik iki cilve ,sonra seviştikten sonra "ilgi" mi oluyor yani ?
kimse sormuyor başlık sahibine;
konuşabiliyor musunuz siz eşinizle... iletişebiliyor musunuz... anlamak istiyor musunuz eşinizi... yargılamadan dinlemeyi öğrenebildiniz mi karşılıklı...
bu kadın neden bu kadar ilgi istiyor.. adam neden "kadına göre" ilgisiz kalıyor... adam neden kadının hissettiği kadar ilgi ihtiyacı hissetmiyor...
ben bazılarının nedenlerine yanıt bulabiliyorum...
adam, kadının adama odaklandığı kadar odaklanmıyor... odaklanamıyor.. vakti yok çünkü.. enerjisi hareket halinde.. kadının da hareket halinde ama, tüm odak adama bakıyor.. ama adam bi haber..
böyle şeyler de olabilir yani..
yoksa seks orjininden hareketle mi dönüyor yani çember...
bu mudur ?
hem öyledir.. hem değildir bence..

anlamak istemeden... anlaşılmak istenmeden
iki cihan gelse, bir dirhem yol alınmaz.

yok ben sert olarak yazmamıştım...
siz biraz duygusal olduğunuz için yanlış anladınız...
düşünceniz size fayda sağlamıyorsa onu çöpe atın demek ki doğru değil demek istedim...
24 saat ona aşırı ilgi göstermeyin... kendinize evde bir alan yaratın... kendinizle ve bebeğinizle ilgilenin...çalışmıyorsunuz sanırım... hobiler edinin.. ben yürüyüşe çıkacağım bana eşlik eder misin diyin mesela... ki götürüyormuş sizi... demek ki elinden geleni yapıyor...
yorgun argın sizi düşünemez sürekli... iyi olduğunuzu biliyorsa ötelemiyordur... sevmediği anlamına gelmez...yıpratmayın kendinizi demek istiyorum...

tamam arkadaşlar emin olun önerilerinizi dikkate alacağım,öncelikle kendime ait bi dünya kurmaya çalışacağım,ben hayatımı sadece ona odaklamıştım sanırım en büyük sorunda bu zaten! onunla ilgilenmemeye çalışacağım ve telefon dahi etmeyeceğim çünkü ben gün içerisinde ne zaman aklıma gelse ne zaman canım sıkılsa hemen telefona sarılıp onu arıyordum ama cok yanlıs yapıyormusum artık daha iyi anlıyorum. baska önerileriniz varsa ben herzaman önerilerinize açığım...konumu okuyum bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara tsk edıyorum.

benimki de aynı.asker değil ama:)))))))))))))))))sonuçta erkek.kırıldığım zaman iki gün ilgiliyi oynar sonra eskiye devamlmaz:

Burçlarla ilgisi olabilir mi sizce arkadaşlar,ben astrolojiye inanırım muhakkak etkiliyodur burçlar karakteride,eşim aslan bense yengeç burcuyum.ne dersiniz olabilir mi sizce???

Burçlarla ilgisi olabilir mi sizce arkadaşlar,ben astrolojiye inanırım muhakkak etkiliyodur burçlar karakteride,eşim aslan bense yengeç burcuyum.ne dersiniz olabilir mi sizce???
Burç murç hikaye,erkek dünyası ayrı,kadın dünyası ayrı.
Erkekler nettir,bu mudur budur,kadın çalkantılıdır bu da olabilir,şu da olabilir,yok yok o daha iyi sanırım :umursamaz:Kısaca erkek seviyorum diyorsa seviyordur ama bunu göstermek için çabalamanın sadece flört ve zılgıt anlarında olması gerektiğini düşünen bir beyin yapısıyla hareket etmeyi öğrenmiştir.Kadın seviyorsa göstermelidir bunu,anne gibi şefkat,abla gibi hassasiyet,dost gibi yakınlık,bebek gibi şımarıklık... Hepsi kadına ait sevgi gösterme biçimleri...
Özetle seviyorsa sıkmayın,ilgisi şöyle kalsın,kendisi beri gitsin.Bazen öyle anlar oluyor ki,bırakın ilgiyi,gölge bile istemiyor insan yakınında.
Ara sıra sıkıştırılmış ilgiyle yola devam

Burç murç hikaye,erkek dünyası ayrı,kadın dünyası ayrı.

Canim benim yorumun da bundan ibaret.

SANKİ BİZİ ANLATMIŞSIN bu ne ya diyorum benim yaşımdakiler fingir fingir o sevgiliden bu sevgiliye ben bu yaşta çok erken ilgisiz alakasız kalıyorum sayende diyorum ama nerdeeeeee
hep ben ilgilenirim ararım sorarım hazırlanıtrım geliceği saati iple çekerim hafta sonu planları yaparım ama mağlesef çok yoruluyolar tamam ama ne bileyim ya anlayışla karıla karşıla artık sabır taşı olup çıkıyo insan delikafadulden

Bu erkek milleti çocuk doğuyorda rahatlıyorlar. Şimdi hamile olan bayanlar doğurduğunda çocuk o kadar çok vaktini alacak ki zaten koca gelmiş mi gitmiş mi farkında bile olmayacaklar. Zaten lohusa döneminde erkekler depresyona giriyormuş. O ana kadar hep evde ilgi odağı o ama çocuktan sonra artık sadece eve ihtiyaçları alıp getiren kişi konumuna düşüyor. Bir de kadın çocuk olunca yepyeni bir aşk yaşıyor annelerin duyduğu ve hiç bitmeyecek olanından opuyorumnanaktan Dolayısıyla demek lazım öylesine bak şu an 4 aylığım 5 ay süren kaldı keyfini sür sonra seni ya görürüm ya görmem. Çok mu aşırı dedim çocuk sahibi olan bayanlar bir desin. Sabah sinirliydim zaten benimkine aramıyor ben aramayınca aramıyor. Gene ben dedim kalsın büyüklük yok kontörum yoktu yok arkadaş vardı bir işimiz vardı bahane. En sevmediğim şey ben bayan olarak bile yok kelimesini başkasına demeye utanırım bu hiç sanki çok doğal bir şeymiş gibi diyor klava: neyse. Bu da başka mesele. Niye bu erkek milleti böyle ya valla psikopata bağlıyacam kendimi kafamçokkarıştı

bilemıyorum arkadaslar belkıde henuz cocuk sevgısını tatmadıgımdandır ama sankı bebegım hıcbırzaman esımın sevgısının onune gecemeyecek gıbı gelıyor cunku ben esımı cok fazla sevıyorum belkıde cok mucadelerle evlendıgımız ıcındır bu durum.anne olunca fıkırlerım degısebılır tabı lutfen hemen yargılamayalım..

Çocuk sevgisi ayrı koca sevgisi ayrı birşey. herikisinide idare etmek lazım ama kadınlar evlenince kocayı önplanda tutuyo anne oluncada çocuğu yanlış bişey neden illaki birini hayatımızın merkezi yapıyoruzki:sm_confused: kocanada çocuğunada kendinede vakit ayırıp önemsemek lazım.ayrıca eftelyacım seninde ilgi istemen normal kadınlar genelde böyle hamile kalınca ilgi isteği dahada artıyoa.s

EFTELYACIM bende asker eşiyim,en başta bu yüzden allah yardımcımız olsun,bnm eşimde arkadaş ortamında, mesela devrelerimizleyken çok konuşkan esprili,ama yanlızken sanki kerpetenle alıyorum lafları,soru sormasam hiç konuşmayacak,4 yıllıkevliyiz, birde kızımız var,ama sanki eve gelince onun bütün dünyası televizyon ve bilgisayar,ben onu ilgi manyağı yapardım alışmış yaa hep bnden bekliyor,bende eskiden senin gibi çok kafama takardım konuşmamasını, ben aramasam aramamasını, ama farkettimki beni ara benimle ilgilen dedikçe bahane bahane,bnde bıraktım ilgiyi aramıyorum ilgilenmiyorum kuzu kuzu arıyor, ilgileniyor,yani erkeklerin hepsi aynı,sende biraz kendini çek,yola gelecektir emin ol,aa birde ayrıca erkekler bana göre kendiyle ilgilenen süslü bakımlı kadınlara daha fazla ilgi gösterme gereği duyar,bunuda düşün hayatım dediğim gibi akışına bırak,iii olur inş,çok öptüm seni:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…