önerin için tşkler canım ama zaten onlar her zaman olan şeyler hamile olmama rağmen cinsel hayatımız gayet düzenli o konuda bir sorunumuz yok:kedi:
yargılamıyorum bakın...
sadece biraz büyümeniz gerektiğini söylüyorum...
çok üzülürsünüz ve yıpratırsınız ilişkinizi bu şekilde...
kendiliğinden yapıyorsa güzel, ama yapmıyorsa değiştiremezsiniz..siz suçlarsınız o da sizi suçlar...olmaz...
ilgi ihtiyacınızı karşılasın diye evlenmediniz onuda olduğu gibi kabul etmekten başka çareniz yok..
kaldı ki benim beklentilerimin sizin durumunuzla alakası yok... eşiniz sizin gibi düşünmüyor benim düşüncemin sizin mutluluğunuzla uzaktan yakından ilgisi yok...
ben sadece size buradan bakın bir de diyorum...
evet haklısınız bu acıdan bakmamıstım hiç ben sadece sert bir tarzda konustugunuz için rahatsız oldum az önce yoksa herkesin fikirlerine açığım ve gerçekten fikir almaya ihtiyacım var,dedıgınız sekılde davranmaya calısacagım,cunku bugune kadar bıcok yol denedım olmadı agladım sızladım küstüm olmadı oturdum mantıklı bıcımde konustum olmadı sevgımden cok fazla emın oldugu ıcın boyle davranıyor bırde kultur farklılıgı var esımle aramızda ben marmarada dogdum buyudum o ıc anadoluda onlarda sevgı gostermek hele hele baskalarının yanında ayıp karsılanıyor iste bunlar etken sanırım anlasmazlıklarda...
Burç murç hikaye,erkek dünyası ayrı,kadın dünyası ayrı.Burçlarla ilgisi olabilir mi sizce arkadaşlar,ben astrolojiye inanırım muhakkak etkiliyodur burçlar karakteride,eşim aslan bense yengeç burcuyum.ne dersiniz olabilir mi sizce???
Burç murç hikaye,erkek dünyası ayrı,kadın dünyası ayrı.
Kizlar erkekler mars'tan kadinlar venus'ten diye bir kitap var okumanizi tavsiye ederim bircok seyi daha iyi anlayacaksiniz ozaman erkeklerin huylarini.
Erkeklerin belli bi donem kendilerini geri cekmeleri gerekiyor biz nasil konusa konusa rahatliyoruz onlar da kendilerini geri cekerek tv izleyerek rahatliyorlar.
Siz ustlerine gittikce bu ters teper birakin bu donemlerinde bu sekilde rahatlasinlar sonra gelip sizinle ilgilenirler. yerimseniben
Yani esiniz isten mi geldi, hemen ustune atlamayin hosgeldin hayatim diyip opun sonra birakin gectin tv karsisina yemek hazir olana kadar, kendine gelsin rahatlasin. Kafasinda bir ton sey vardir isten yeni geliyor haliyle, bizlerde de oyle oluyor ama biz hemen konusmak isteriz o sekilde rahatlamak isteriz onlar da tam zitti bi muddet susup tv izleyip rahatlamak isterler.
Siz biraz birakin kendine gelsin sonra bakin nasil sohbet eder, tabi cok konuskan degilse size roman okumasa bile kendine capina gore sohbet eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?