Eimin delirten ilgisizlii...

ilgiden boğulmak tamamen mecazi anlamda kullandığım bir söz,yani ne kadar iligiye ihtiyacım olduğunu anlatmaya çalıştım,elbetteki fazla ilgi herkesi sıkar ama ben azınıda göremiyorumki eşimden. eşim eğer evlendiyse evliliğin yükümlülüğünü yerine getirmek zorunda,sorumluluklarını bilmek zorunda,bekarlığındaki gibi bir hayat sürmeye çalışması ne kadar doğru!!! ben onunla defalarca kez konustugum halde bı sonuca ulasamadığım için sizlerden yardım almak istedim sadece.:sinifsinif:

baksan onlarında kocası ilgisizdir kıskanmıyordur ama biz yazınca yok boğar yok sıkar diyorlar
sanki kocasıı ona illgi gösterse ay boğuldum dicekler:umursamaz:

Neden insanları da kendiniz gibi sanıyorsunuz?Hemen çamur atıyorsunuz.Komik buldum doğrusu.

kalburabastı geri döndü...
özlemiştik arkadaşım seni..
ama aylardır değişmemişin...aynı sen...sanki senin kocan yapıyor durumu...
ayyy...ben kaçsam mı ne????

senağlama çok tskler kalburabastı arkadasım,benı anlayan destek olan bırılerıne o kadar cok ıhtıyacım varki...

:umursamaz:

neden mi istiyorum? bu nasıl bir soru? neden isteyebilirimki sizce,amacım ne olabilir? böyle bir soruya anlam veremedim doğrusu...

bende sizin yazdıklarınıza anlam veremedim...
bir adam sürekli 24 saat sizi nasıl düşünür... ilgi istemeniz normal elbette ama eşinizin sizi bebek gibi sevmesini, sürekli sizi düşünmesini beklemek yanlış...
kocaman kadınsınız, evlisiniz artık...
neden çocuk rolündesiniz hala...
açıkcası oturup günün her saati eşimi düşünmüyorum...
o nedenle olacak sanırım böyle bir beklentim yok...
uyudu mu, uyandı mı? yemek yedi mi, yattı mı kalktı mı? kocaman adam canım benden öncede bir hayatı vardı... herhalde bir şekilde yapar bunları demek istediğim o...
eşinizde sizi o yeterlilikte görüyor bence...
düşünmek ayrıdır, düşünülmek güzeldir, aşırı ilgi ayrıdır..
bunun ayırımını yapamıyorsanız o zaman evlenmeyecektiniz...

senağlama çok tskler kalburabastı arkadasım,benı anlayan destek olan bırılerıne o kadar cok ıhtıyacım varki...

Bir şey değil hayatım
isanlara kulak asmaaa sen
çözzüm bulalım biz
sanki onların kocası sütten çıkmış ak kaşıklmaz:

bence de...katılırım...

baksan onlarında kocası ilgisizdir kıskanmıyordur ama biz yazınca yok boğar yok sıkar diyorlar
sanki kocasıı ona illgi gösterse ay boğuldum dicekler:umursamaz:

kocam 24 saat dibimde değil kalburabastı...
kendine ait bir hayatı ve bu konuda en büyük destekçisi benim...
ben dip dibe bir hayattan hoşlanmam, sence beni sevmiyor mu?

Bir şey değil hayatım
isanlara kulak asmaaa sen
çözzüm bulalım biz
sanki onların kocası sütten çıkmış ak kaşıklmaz:

alla alla öyle bir şey dedim mi ben...
benim kocamın nasıl olduğu sizi alakadar etmez ki...
siz eşinizden mesulsunüz...

kocam 24 saat dibimde değil kalburabastı...
kendine ait bir hayatı ve bu konuda en büyük destekçisi benim...
ben dip dibe bir hayattan hoşlanmam, sence beni sevmiyor mu?

destek falan anlamam ben
adam kıskanmıyorsa ilgilenmiyorsa bir eksik vardır
yada kendini avutuyordur ben böyle mutluyum diye

ilgi görmek hakkın ... azıyla yetinme... üstelik hamilesin üzerine titremesi gerek...
elbette evlilik farklıdır ; her an belki canım cicim olamaz ama yine de iki çift güzel söz duymak ister insan bunu yapamayacak kadar nedir yorgunlukları ben bunu anlamıyorum...

bence sen de bu kadar sık arama ... merak etsin seni ... üzerine çok düşme ; sen de ilgilenme...
o eve geldiğinde tv izlerken sen de geç başka odaya başka birşeyle ilgilen... bak hamileymişsin ; çocuk yetiştirme ile ilgili şeyler oku ; araştır ... koca yetiştirme ilgi alanın olmasın bir süre ...

o zaman belki empati kurabilir... bebeğiniz dünyaya geldiğinde değişeceğini sanmıyorum... şu anda sorumluluğu karnına yaklaşık 3-5 dk muhabbet etmekle yerine getirmiş görüyor... ama doğum sonrası bu yetmeyecek ... ve neye uğradığını şaşıracak... o yüzden doğuma kadar birşeyler anlaması gerek...

ben artık 30unu aşmamış erkeklerin evlilik için yeterince hazır olmadıklarına ve olgun olmadıklarına inanıyorum... haliyle onlardan gördüğümüz çocukca tepkilere de şaşırmamak lazım...

herkesin karakteri farklıdır,kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı olduğunu düşünmüyorum,herkes kendinden sorumludur,ben 25 senedir böyleyim ve değişemem,siz farklısınızdır benim beklentilerinden farklıdır beklentileriniz ama benim beklentilerim böyle ve eşim benim karakterimi bilerek evlendi,sizin yargısız infaz yapmanızı anlayamıyorum.neyse konumuz bu değil lütfen uzatmayalım.

eftelyacığım bence geceleri seksi gecelik giyelim
ben gördüm alıcam bugün kırmızı renkli
sende al
işe yarar belkisırnaşık şey

Konuda Gereksiz Tartışmalara Müsade Edilmiyecektir.
Daha Seviyeli Paylaşımlar Yapıp ,Fikirlerimizi Beyan Edelim.

hem bana elalemin adamları ile flört et demişti o arkadaş
kendisi öyle yapıyor herhaalde

Arkadaşlar geyik bölümüyle karıştırmayalım lütfen...
ayrıca seviyeli yazalım ki,birilerinin yüzünden konu kapanmasın yine...

eftelyacığım bence geceleri seksi gecelik giyelim
ben gördüm alıcam bugün kırmızı renkli
sende al
işe yarar belkisırnaşık şey

önerin için tşkler canım ama zaten onlar her zaman olan şeyler hamile olmama rağmen cinsel hayatımız gayet düzenli o konuda bir sorunumuz yok:kedi:

yargılamıyorum bakın...
sadece biraz büyümeniz gerektiğini söylüyorum...
çok üzülürsünüz ve yıpratırsınız ilişkinizi bu şekilde...
kendiliğinden yapıyorsa güzel, ama yapmıyorsa değiştiremezsiniz..siz suçlarsınız o da sizi suçlar...olmaz...
ilgi ihtiyacınızı karşılasın diye evlenmediniz onuda olduğu gibi kabul etmekten başka çareniz yok..
kaldı ki benim beklentilerimin sizin durumunuzla alakası yok... eşiniz sizin gibi düşünmüyor benim düşüncemin sizin mutluluğunuzla uzaktan yakından ilgisi yok...
ben sadece size buradan bakın bir de diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…