- 1 Ekim 2008
- 347
- 3
- 116
konustum artık vermeyecegını soyledı ınsallah sozunu tutar
onu mecbur bırakan bırsey varmı bılmıyorum gunestekı golge kardes varsada soylemedı sadece kartlarını ıptal ettırecegıne soz verdı ınsallah tutar sozunu
abılerı evde oturuyor bu nlara para gonderıyor
ıse gırıp calısın dıyecegı yerde yardım yapıyor hayret edıyorum
bız karı koca calısyorum kıralarda surunıyoruz ve kart borcundan fazı odeyıp duruyor borclarınıda kapatamadı
bır ınsan neden karsısındakıne hakettıgı lafları soyleyemez anlamıyorum
bu konuyu cok cıddı konustum geregını yapaagını soyledı ama buzamana kadar onlara para yedırmesını aklım almıyor
bu yüzden hep demişimdir ...evlilik iki kişi arasında olmaz diye...maalesef siz evleniyorsunuz tabiri cazise 2 anen 2 baban oluyor ne kadar zor olsada , ayrım yapmak hiç doğru ve hoş değil..bunu kabul edince evliliği kabul etmiş sayılıyorsun...mutlaka ki annenle olan muhabbetin kaynananla olmuyor...
fakat eşin ve sen, bunda ayrım yok..kaynanan ve annen maalesef ayrım olmamalı...eğer sen yaparsan eşinde bunu zamanla yapacaktır..sen nasıl değer verilsin istiyorsan ailene maalesef eşinin ailesinede aynı değeri vermelisin ki karşılık göresin(sözüm bazı istisnai durumlartı kapsamıyor..o istisnaları da allah kimseye vermesin...sağlıksız bir aileyi yani) bunu sağlamakta bayana düşer..
hep sorunları dinliyoruz ben sizden akıl istiyorum nasıl davranayım ben.ben 10 aylık evliyim.kayınvalidem gerçekten sevilmeye değer bir bayan. kayınbabam yine çok severim.sevgiminkarşılığını da alıyorum.hiç birşeye karışmazlar bizim fikirlerime değer verirler çok ileri görüşlü insanlar.ama bir görümcem var ki kayınvalidemden kaynanalık görmüyorum görümcem görümcelik yapıyor.oysa benden 1 yaş büyük bense kardeş gibi oluruz herşeyimizi paylaşırız diye düşünmüştüm ama kız bana yaklaşmıyor.bir havalı bir havalı anlatamam size kendini çok beğenmiş istiyo ki hep benim dediğim olsun.benimle hi paylaşmaz.ilk zamanlar ben çok yakınlaştım herşeyimi anlattı kaynaşalım diye ama ondan bi karşılık göremedim ben de çektim kendimi.yani bu kızın bu çok bilmş havalı tavırları eşimin ailesinden soğumama neden oluyor.eşimle hallediyo bütün işini bana bişe sormaz söylemez.eşime de anlattım ama görümceme karşı tavrı değişmedi.ne yapmalıyım lütfen söyeleyin.yardım edin
Siz bu kıza neden bu kadar önem veriyorsunuz ben onu anlamadım tamam evlendik aile olduk diye herşeyden ve herkesten sorumlu değiliz ki bırakın onu....ilgilenmeyin kafaya da takmayın kendiniz demişsiniz hep benim dediğim olsun istiyor diye böyle birini yola getiremezsiniz ki uğraşmanıza deymez sonra üzülen siz olursunuz siz eşinizle mutlu olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?