Eimizin Akrabalaryla likilerimiz...

tatlıbadem bu durumu eşinle konuştun mu düşüncesi ne acaba belki o da vermek istemiyordur ama bilmediğin onu mecbur bırakna bir şeyler vardır yani sadece bir fikir

hmm böyle söz verdiğine göre aslında o da istemiyor galiba. karşısındakini kırmaktan korktuğu için söyleyemez bence...bu zamana kadar kardeş diye kıramayıp para vermiş olabilir. inşallah bundan sonra düzelir zor bir durum çünkü. hadi sizin durum iyi olsa tneyse bir de kardeşleri çalışıyor olsa ama bu durumda zor gerçekten.

canım benim doğru diyosunda ya karşı tarf sana odeğeri göstermiyorsa sıkıntında ilgilenmiyorsa ozaman ne olucak.bence biraz mesafeli olmalı ama geçti artık busaatten soınra bizde zaten yapmama eşim müsade etmezde sonra kaynana kayınpeder yüzünden eşinle tartış hzuur kalmasın

evlilik zor zanaat be arkadaşlar, yani tek kişiyle değil koca bir sülaleyle evleniyorsun sanki, bir de yaşam tarzlarınız birbirinden farklıysa vay halinize, alışmadığınız bir ortamda yapayalnız kalıveriyorsunuz, size yakınlık gösteriliyor ama alışmak da çoook zor.

Son düzenleme:
evlilik zor zanaat be arkadaşlar, yani tek kişiyle değil koca bir sülaleyle evleniyorsun sanki, bir de yaşam tarzlarınız birbirinden farklıysa vay halinize, alışmadığınız bir ortamda yapayalnız kalıveriyorsunuz, size yakınlık gösteriliyor ama alışmak da çoook zor.çook

Bende evliligimin ilk aylarinda adapte olmakta zorlanmistim, bizimkilerden pek bir farklari yoktu ama cok kalabalik sülalesi genistir esimin, birini oturmaya gitsek herkes toplanir gelirdi, ilk baslarda bende kendimi yanliz hissediyordum sürekli annemleri ablami ariyordum, ama simdi gecti sayilir o dönem, beni el üstünde tuttular simdiye kadar 1,5 yildir, umarim ileridede böyle devam eder. Iclerinde cekemeyen ve kiskananlarda var ama onlarla mesafemi korumasini iyi bilirim, kimseye haddinden cok deger vermem zaten, esimde bu konuda anlayislidir zaten neyin noldugunu oda cok iyi görür....

ALLAHIMA cok sukurler olsun esımdende aılesındende cok memnunumaılemden burda kımse yok esımın aılesı benı herseyde desteklıyor herbırı.esım aılenın el bebeyı gul bebeyı dı hala. onun dedıyı herkescın kanundu.buyuklercın bıle.ama aıle herzaman esıme kızımızı uzsen ıkı elımız yakandadı.annemlerde esımın aılesınden esımden cok memnun.ALLAH herkese guzel evlılık qısmet etsın.bunu yazmasam catlarım bende kotu gelın deyılım.sayqımız sevgımız karsılıklıdı.

ARKADAŞLAR ben 2 ay sonra evleniyorum.ablamın eltisi olacam.evlenince kaynanam ve ablamla aynı evde kalacaz.ev tutacak maddi durumumuz yok.bende istiyorum ayrı eve çıkmayı ama mümkün değil.şimdilik nişanlımın ailesyle herşey yolunda.ama sonuçta aynı evde kalacaz o zaman neler olur bileniyorum.ablamla iyi anlaşırız herhalde o herzaman beni korur.

Sanırım bi ben farklıyım sizden

10 gündür evliyim ve 1,5 senedir ailenin içindeim
ne karışanım var ne görüşelim kimse bişeye karışmaz
hep bana bırakırlar.
ben nişanlıyken görümcelerim ve kayınvalidemle acık acık konuşmuştuk
bana söledikleri kelime
biz gelin almıyoruz biz kardeş alıyoruz kardeş gibi göryoruz dediler
bende aynı şekilde 1 ablam vardı 4 ablam oldu yedigimiz içtigimiz ayrı gitmez allah bozmasın
cok ama cok iyiyiz
kayınvalidemde aynı kaynana degil bi annem sanki
zaten kayınpedere sölicek laf hiç yok hele öle yani:) sanırım ben şanslı bi aileye düşmüşüm.

hep sorunları dinliyoruz ben sizden akıl istiyorum nasıl davranayım ben.ben 10 aylık evliyim.kayınvalidem gerçekten sevilmeye değer bir bayan. kayınbabam yine çok severim.sevgiminkarşılığını da alıyorum.hiç birşeye karışmazlar bizim fikirlerime değer verirler çok ileri görüşlü insanlar.ama bir görümcem var ki kayınvalidemden kaynanalık görmüyorum görümcem görümcelik yapıyor.oysa benden 1 yaş büyük bense kardeş gibi oluruz herşeyimizi paylaşırız diye düşünmüştüm ama kız bana yaklaşmıyor.bir havalı bir havalı anlatamam size kendini çok beğenmiş istiyo ki hep benim dediğim olsun.benimle hi paylaşmaz.ilk zamanlar ben çok yakınlaştım herşeyimi anlattı kaynaşalım diye ama ondan bi karşılık göremedim ben de çektim kendimi.yani bu kızın bu çok bilmş havalı tavırları eşimin ailesinden soğumama neden oluyor.eşimle hallediyo bütün işini bana bişe sormaz söylemez.eşime de anlattım ama görümceme karşı tavrı değişmedi.ne yapmalıyım lütfen söyeleyin.yardım edin

Bende nişanlıyım şu güne kadar çok şükür en ufak bir anlaşmazlık olmadı.eşimden küçük olanlar okuyo(Üniversitede, And lise) büyükler zaten evli birde ayrı memleketlerde olduğumuzdan gidip gelme gibi bir olayımız da yok herşey ikimiz nasıl istersek ona göre oluyo 2 eltim var biriyle daha hiç konuşmadık hayırlı uğurlu olsun bile demedi ama ben takmıyorum onca işimin gücümün arasında onu düşünecek vaktim yok diğeriylede 2 kez konuştuk bayramda görümceler da çok şükür iyilier ama ilerisi ne olur bilemem ama çok fazla iç içe olmayı sevmiyorum tamam aile olduk diye de olayı abartmaya gerek yok diye düşünüyorum biraz mesafeliyim aradaki saygıyı yitirmemek adına umarım hep böyle saygılı ve anlayışlı oluruz AMİN

Siz bu kıza neden bu kadar önem veriyorsunuz ben onu anlamadım tamam evlendik aile olduk diye herşeyden ve herkesten sorumlu değiliz ki bırakın onu....ilgilenmeyin kafaya da takmayın kendiniz demişsiniz hep benim dediğim olsun istiyor diye böyle birini yola getiremezsiniz ki uğraşmanıza deymez sonra üzülen siz olursunuz siz eşinizle mutlu olun...

ben yurtdisindayim.kayinvalidemle hic beraber oturmadik.ama eger beraber yasamis olsaydik anlasabilirdik.cunku kayinvalidem halam

Eşimin akrabalarının çoğu benim bazı yakın akrabalarımdan daha iyiler bana...
Amcalar,halalar,yengeler vs...
Eşimin kardeşi yenge demez,abla der hep bana...kaydirigubbakcemile5
Kayınvalidem,kayınpederim beni kızları gibi severler.
Hatta çoğu konuda eşimden çok beni desteklerler...
Bu benim için çok güzel bir duygu...
Ara arada olsa şımarmama sebeb olmuyor değil....
sositosositosositosositosositososito

ben sadece bu kıza önem vermiyorum sık sık görüştüğüm kişilerle aramın iyi olmasını istiyorum..artık ilgilenmiyorum o bana karşı nasıl davranırsa öyle davranıyorum belki böyle yola gelir.gelmezse de kendisi kaybetti ben elimden geleni yaptım

mesela ıtır buse.araba aldık eşimle .eşime hayırlı olsun diyor ben yanında yokken ama bana tek kelime etmiyor araba lafını açmıyor bile .üstelik aranayı annem aldı.ve utanmadan biığı arabaya binebiliyor.ne yaparsın bu kıza sen .ölürmüsün öldürürmüsün.çıldırıyorum ya

aslında kız niyetini açıkca belli etmiş çekememezliği var ama huyunu biliyosan ona göre davranmalısın diyorum ya takma... o seni takmıyorsa sende onu takmadığını hissettir senin durumunda olan arkadaşım var başta o kadar üzüldü ki anlatamam aralarında münakaşa olmadı ama soğukluklarını hissetiriyorlardı başlarda alışamadı ama huylarını öğrendikten sonra baktıki çekemediklerinden öyle yapıyolar arkadaşım da aynısını yaptı onlarda ev aldı güle güle oturun demedi görümcesi...anladı ki evi güzel onların ki gibi değil ondan böyle yapıyolar inan hala da aynılar değişmediler..
...özetle şunu diyim inan böyle davranan bir tek senin görümcen değil çok var bunlardan sen bunlardan ne kadar çok takarsan kendin üzülürsün ne hali varsa görsün deyip geçeceksin sen eşinle mutlumusun gerisini boşver ...
Arabanız da hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Allah kazasız belesız kullanmayı nasip etsin

senide anlıyorum sen ömür boyu görüşeceğiz aramız iyi olsun diye iyi niyetli oluyorsun ama inan bazen kendi niyetini de hisettireceksin yoksa tepene çıkıyor millet ondan sonra ipin ucunu kaçırıyorsun saygından sevginden ödün verme ama hayır demesini de bil bende çoğu kez hayır diyemediğim için çok zarar gördüm (Nişanlım tarafından değil çok şükür yani şimdilik bişeylerini görmedim )

bazen bizimkilerde cok siniri asiyolar herseye karisiyolar bazende cok iyiler ben anlayamiyorum insanlari bazen laf vuruyolar sinir etmenin yollaricok yani onlar ne yaparsa bende karsiligini veriyorum artik beni isterlersede sevmasinler umrumda degil

ilk başlarda sorunar yaşıyosun yeni bir aile farklı bir düzen,farklı alışkanlıklar,huylar..vs.helede eşinin ailesiyle birlikte oturacaksan.ama tecrübeme dayanarak şunu söyliyeyim.ilk başta kendini nasıl tanıtırsan öyle gidiyo.yani başta çok yumuşak ve tavizci davrandığında sonradan değiştiremiyosun.değiştirdiğinde tepki topluyosun zaten istenmeyen gelin konumuna düşüyorsun.aman ha bekar arkadaşlar kişiliğinizi en baştan onlara benimsetin.sonradan sıkıntı yaşamayın.sıkıntılardan en çok eşiniz etkilenecek çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…