Einden ayr yaamak zorunda kalan var m? :((

sekerimmm123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
73
0
96
39
İstanbul
offf kızlar evlenipte eşinden ayrı yaşamak zorunda kalan varmı? benim eşim polis eğitimine gitti evlendikten 2 ay sonra.. ve 2 aydır ayrıyız.. gerçi hafta sonları görüşebiliyoruz kısmen ama çok zor gerçekten ayrı yaşamak mafoldumben

bende eşimden 4 aydır ayrıyım eşim askerde 1 ayımız kaldı çok şükür ama çok zor ya çok özledim artık
Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın:asigim:

Bende eşimden 3 aydır ayrıyım. ıstanbulda çalışıyor. Benden çok çocuklar için zor oluyor ben eşimin yılda bir kaç kez ıstanbulu fethetmesine alıştımda. Onlar büyüdükçe babayı daha çok özlüyorlar.

Allah kavuştursun canım.ben geçen yıl 2 ay yazlıkta kaldım.oooooh er yok ev yayla hesabı.çok da güzeldi.fırsatım olsa bu yıl da yapabilirdim ama vaktim olmadı.hem biraz uzak kalmak sevgiyi ve aşkı pekiştiriyo.bu günler de geçer üzülme

ben 5 aylık evliyim eşim başka bir şehirde çalışıyor. 2 haftada bir veya haftada bir cumartesi pazar gelebiliyor hepinizi anlyorum çok zor bir dönem yaşıyorum çünkü. ve bu durum yaklaşık 1,5 sene daha böyle devam edecek o yüzden çok üzülüyorum ama elden gelen hiç birşey yok

bende eşimden ayrıyım o kaptan ve 3.5 ay sonra gelecek Allah herkesin yardumcısı olsun:Saruboceq:

allah korusun çok kötü bi durum ....

ama geçici olsun üzülme allah beterinden korusun....

ya eşi ölenler ne yapsın?

allah eşlerinden ayrı olanları en yakın zamanda kavuştursun inşallah.....zemuszemus

bizde ayrı düştük sevdiceğimle , mafoldumben
ne yapalım canı sağ olsun , çoğu gitti azı kaldı.

Son düzenleme:
benimde eşim başka bir şehirde çalışıyor.
haftasonları geliyor.
ilk başlarda alışırım sanmıştım ama çok zor oluyor üstelik birde 11 aylık kızım var.

Allah kavuştursun
biz de askerlik nedeniyle ayrı kalmıştık
çok şükür o günler geride kaldı
ama çok zordur bilirim
inşallah bir daha hiç ayrılmazsınız.

bende işim nedenıyle esımden 11 ay ayrı sehırlerde yasadık o kocaelı ben erzurum her ay ucakla gelırdı muhakkak ama cok zordu
bıde farklı sorunlar ortaya cıkabılıyor esım cok kıskanctı ben de kıskancım ama onun kadar degıldım
benı cok kısıtlardı cok kavga ederdık neyse gecıp gıttıde kavustuk bırbırımıze

evlendik eylülde van a gitti okuyordu 6 ay aralıklı olarak görüştük
sonra ben vana gittim
yine tayinim çıktı okulu bitmemişti 1 yılda öyle ayrı kaldık
geldi askere gitti 6 ay
sonra sözleşmeli subaylığı kazandı şubattan beri ayrıyız 29 unda bitiyor
özür grubu tayinleri 21 ağustosta bitiyor
onun okulu 28 inde ben başvuramıyorum
şubata kadar yine ayrıyız
ama ben yinede mutluyum

12 yılın son 8 senesı hep ayrı gectı.Sıkayetcımıyım???Hayırrrr:lepi:

Bız alısdık onun gıdıslerıne.Donemıne gore degısıyor.Bazen 6 hafta yok 3 hafta evde bazen 4 hafta yok 4 hafta evde.

Ilk baslarda 8 yıl once zor gelmısdı ama sımdı hersey ona gore ayarlanıyor.Kızımda alısdı halımızden sıkayetcı degılız anlıyacagınız.

Allah baska dert vermesın....

arkadaşlar siz yıne hafta sonları görüşüyomuşunuz benıım eşim şırnakta doğu gorevınde bende denızlıde memurum ve ayrıyızzz çok üzülüyorummmm çok yıpranıyorumm çok yalnızımmmm

kıyamam yaa.. çok zor bi durum anlıyorum ve paylaşıyorum.. biz nişanlıykde ayrı kaldık eşimle uzun bi süre gerçketen dayanamıyo insan sevdiğinden ayrı kalmaya.. Allah herkesi kavuştursun en kısa sürede.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

eşim subay,görev gereği çok ayrı kaldık ve daha kalacağız da bu böyle...
zor olmuyor mu ,hem de nasıl !
evlendik 6 ay sonra tayini doğuya tunceli ye cıktı....hamileleliğimi eşimin gitmesine 3 gün kala öğrendik...
eşim gitti....
ben aileler arasında izmirde mekik dokudum bir orda bir orda...
derken eşim görev yaptığı bölge de hergün şehit,operasyon haberleri,ve tam bunalımı yaşarken,
karnımdaki bebeğime özürlü doğacak denilmesi:sinifsinif:
ve yine eşimin bir operasyonda pkk ile yüzleşmesi,iyiki silahı ilk çeken onun olmuş olması....
benim halimi ve yaşadıklarımı şuan da düşünmesi bile gördüğüm en kötü kabusun da kötüsü...
26 ay burnumdan diil,her yerimden geldi....işkence gibiydi... bu özet hali...
sonra bitti..şimdi yaz sezonu 3 ay aylığına ısparta ya eğitim vermeye gidiyor eşim,hft sonları geliyor,kızımla bekliyoruz her hft sonunu ve tabii kesin dönüşünü... buna da şükür diyebiliyorum yani... şükürler olsun ki,eşim de döndü,sağlıklı ve kızımda inanılmaz sağlıklı...sanırım sınavdan geçirildim..ama hayatım da verdiğim en büyük sınavdı...önce sağlık ve mutluluk -huzur...hepimize kolay gelsin...

arkadaşlar gerçekten zor ama yanlız benim eşim yok diye üzülmemek gerek beterin gerçekten beteri varrbenneyaptımki

canım çok zor günler atlatmışsın ama ne mutlu ki geride kalmış.. Allahım eşine sağlıkla hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin inşallah.. benim eşimde polislik eğitiminde şuan hafta sonları görüşebiliyoruz Allah şükür ama zor gelio işte yinede :sinifsinif: korkuyorum eğitim bitince polislik olunca içim tedirgin oluyor işte :sinifsinif::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…