- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 38
- Konu Sahibi sekerimmm123
-
canım polis olcak oyle aylarca degil ama yine gecleri bakliceksin bazen 12 12 olacak sabah gidecek gecenin bi körü gelecekmi diye bekliyeceksin izini yok bayramı yok seyranı yok,bi mac olur görevde bi devlet adamı gelir gorevde bi konser olur gorevde,bi partı toplantısı olur görevde onların başını bekleyip duracak daha coooook bekliceksin anlıyacgn onun için üzülme alışmaya bak tabi bu ayrılık gibi uzun olmaz hiçbiri ALLAH bidaha ayrı koymasın benimkinin bide askerligi var daha(
önce sevgiliyken farklı şehirlerdeydik.
evlendik 1-2 ay beraber yaşadık sonra gitti başka şehirde çalıştı.
ben onun olduğu ile tayin oldum.
ama birimiz bi tarafta birimiz öbür taraftaydı 4 aktarmayla 5-6 saatte haftasonları evine geliyordu ancak.
neyse oradan da başka şehre taşındık.
tam oldu aynı yerdeyiz derken
ASKERE gitti.
12 ay...
2 senelik evliyiz, ama yarısından çoğu ayrı geçtii.
Bazen diyorumki bizim sınavımız bu ne yapalım ama bazen öyle yalnız hissediyorumki herkes neden birlikte biz niye ayrıyız diyeisyan ediyorum...sizinkide zormuş ama bak en azından belirli birzaman dikiminiz var beklemeniz gereken ondan sonra hep berabersiniz..ben üniv tedetim ve devlette olduğumuz halde bizde atama yok eşimin ise bnm okduğum ilde çalışma alanı kısıtlı...bakalım bekliyoruz birşeyler allahtan ümit kesilmez diyerekten...önce sevgiliyken farklı şehirlerdeydik.
evlendik 1-2 ay beraber yaşadık sonra gitti başka şehirde çalıştı.
ben onun olduğu ile tayin oldum.
ama birimiz bi tarafta birimiz öbür taraftaydı 4 aktarmayla 5-6 saatte haftasonları evine geliyordu ancak.
neyse oradan da başka şehre taşındık.
tam oldu aynı yerdeyiz derken
ASKERE gitti.
12 ay...
2 senelik evliyiz, ama yarısından çoğu ayrı geçtii.
Sizinde zor evet ama inanın aynı evde yasamaya alışmadan gitmesi sizin için daha iyi çünkü alışınca inanın çok daha zır oluyor...onsuz ev bomboş oluyor içinizden yemek yapıp yemek bile gelmiyor...Ne kadar cok kaderdasim varmis :))) benim esim asker nikahi yaptik daha dugun yok ayriyiz karakol komutani o birakamiyo dort bes gunde bir gelecek eve dugunden sonra da bu dusunceye kendimi alistirmaya calisiyorum, dugunden sonra 1 yil daha boyle sabredicez tez gecer insallah
Allah hepimizin yardimcisi olsun valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?