Einden ayr yaamak zorunda kalan var m? :((

ay kıyamam kıs size..ne zordur eşinden ayrı yaşamak..allah yardımcınız olsun..benimde eşim askere gidecek bende kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye...

ahh arkadasım ben senı cok ıyı anlayabılıyorum. eşim astsubay. haftada bir bucuk gun görüşebiliyoruz. o kadar zor kı. düşün canım tayınımız agrıya cıktı ve yalnızım. sadece konustugum bı alt komsum varr. burda bazı olaylardan dolayı da dısarı cıkamıyorum. 5 gun ınsan yuzu görmedıgım gunler oluyor:1hug: ama dayanmak zorundayız.

benim kocişim de askerde hemde daha yeni gitti:a015:.çok özlüyorum onusenağlama inşallah çabuk geçer bu 5 ay.uzun dönem gidenlerin Allah yardımcısı olsun....:teselli:

bende eşimden ayrı başka bir şehirde öğretmenim.tatil de bitmek üzere şimdiden içime çöktü ayrılık acısı

eee ben ne yapayım kızlar hem kocamdan ayrıyım hem kayınvalidemle kalıyorum... eşim işi nedeniyle başka bi şehire gitti... ben evlendiğimde kayınvalidemin yanına girmiştim ayrı ev tutmamıştık ve şimdi kocam gitti ben kucağımda çocukla, kayınvalidemin yanında kalakaldımsenağlama

sevgiliyken ayrıydık 3 yıl ,ben hep ayrıydım nişanlıyken de haftasonları görüşüyorduk 2 haftada bir tam 2 yıl sürdü bu böyle ,evlendik yine aynı hatta daha uzun ayrılıklar beni bekliyor en az 6 ay ayrı kalıcaz yine off ya tekim sanıyordum ama varmış benim gibiler de destek aldım sizden sağolun en zoruda tek başına yaşamak tek başına koca evde kalmak allah yardımcımız olsunn

bazen diyorum ki ne bu böyle bir sınav mı katlanma sınavı mı

bu konuyu açtıgınız gerçekten iyi oldu,insan kendi gibi olanları duyunca biraz rahatlıyor.benim eşimde turizmci yiyecek içecek sektöründe öglen 1 de gidiyor gece 2 de geliyor.belki size göre iyiyim ama şöyle akşam oldugunda eşim gelecek diye yemek hazırlayamamak çok zoruma gidiyor,yani düzenli bi hayatım olsun istiyorum.gurbette tek başına çok zor luyor.özellikle ramazan ayları çok kötü oluyor,iftar zamanları mutfaklardan hazırlık sesleri,balkonlarda kalabalık iftar sofraları görmek kendimi iyice yanlız hissetmemi sağlıyor.bizi ancak biz anlarız

canım polis olcak oyle aylarca degil ama yine gecleri bakliceksin bazen 12 12 olacak sabah gidecek gecenin bi körü gelecekmi diye bekliyeceksin izini yok bayramı yok seyranı yok,bi mac olur görevde bi devlet adamı gelir gorevde bi konser olur gorevde,bi partı toplantısı olur görevde onların başını bekleyip duracak daha coooook bekliceksin anlıyacgn onun için üzülme alışmaya bak tabi bu ayrılık gibi uzun olmaz hiçbiri ALLAH bidaha ayrı koymasın benimkinin bide askerligi var daha(

offf sorma selinay yaa napcam bilmiyorumm.. senin eşimde mi polis? inşallah söle küçük bi şehre cıkar tayinimiz ya çok fazla görev vermiyolarmış yani ağır görevler çünkü 6 ay sadece eğitim görüyolar bakalım hayırlısı artık inşallah hepimizin hakkında :Saruboceq::Saruboceq:

ayrılık ah ayrılık kızlar nolur dua edin eşim kısa zamanda yanıma gelsinn nolur o başka şehirde ben başka..koca evde tek başımayım

allah yardımcınız olsun arkadaslar,bu tarz bır ayrılık yakıda bızıde beklıyor galıba umarım hasarsız atlatırızz.

benim eşim de evlendikten 2 ay sonra yurt dışına gitti. 10 ay orada kalacak. burada elim kolum bağlı. ha diyince görüşmek mümkün değil. psikolojim alt üst oldu. artık dayanamıyorum

Merhaba arkadaşlar bizde evleneli 1.5 sene oldu. Farklı şehirlerde çalışmak zorundayız...İlk 1 sene iki şehirde de evimiz vardı, gel git yaparak bir şekilde idare ediyorduk...Ancak bu yaz başında evimizi benim olduğum ile taşıdık. O ise ailesiyle beraber kalıyor... Çok zorlanıyoruz, birleşmemiz için sonu belirsiz bir zaman var, yapmamız gerekenler var...herşeyi ertelemek zorunda kaldık,kalıyoruz...Bu konuyu okuyunca burada paylaşmak istedim. Bazen o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi...

önce sevgiliyken farklı şehirlerdeydik.
evlendik 1-2 ay beraber yaşadık sonra gitti başka şehirde çalıştı.
ben onun olduğu ile tayin oldum.
ama birimiz bi tarafta birimiz öbür taraftaydı 4 aktarmayla 5-6 saatte haftasonları evine geliyordu ancak.
neyse oradan da başka şehre taşındık.
tam oldu aynı yerdeyiz derken
ASKERE gitti.
12 ay...

2 senelik evliyiz, ama yarısından çoğu ayrı geçtii.

Son düzenleme:

Ehhh be yaaa kötü olmuş özlemek de güzel bir duygudur eminim ama artık fazla olmuş sizinki
Allah can sağlığı versin inşallah kavuşunca ayrılmazsınız birdaha
Keşke ben de özleyebilsem

Ne kadar cok kaderdasim varmis :))) benim esim asker nikahi yaptik daha dugun yok ayriyiz karakol komutani o birakamiyo dort bes gunde bir gelecek eve dugunden sonra da bu dusunceye kendimi alistirmaya calisiyorum, dugunden sonra 1 yil daha boyle sabredicez tez gecer insallah

Allah hepimizin yardimcisi olsun valla.

Bazen diyorumki bizim sınavımız bu ne yapalım ama bazen öyle yalnız hissediyorumki herkes neden birlikte biz niye ayrıyız diyeisyan ediyorum...sizinkide zormuş ama bak en azından belirli birzaman dikiminiz var beklemeniz gereken ondan sonra hep berabersiniz..ben üniv tedetim ve devlette olduğumuz halde bizde atama yok eşimin ise bnm okduğum ilde çalışma alanı kısıtlı...bakalım bekliyoruz birşeyler allahtan ümit kesilmez diyerekten...

Sizinde zor evet ama inanın aynı evde yasamaya alışmadan gitmesi sizin için daha iyi çünkü alışınca inanın çok daha zır oluyor...onsuz ev bomboş oluyor içinizden yemek yapıp yemek bile gelmiyor...

ne kadar esinden ayrı kardesimiz varmıss kımı ıs ıcın kımı asker aynı benım gbı benımde esim asker 2 bucuk aydır ayrıyız ve daha 10 ayımız var allaah herkese sabır versın cokk ama cokk zorr insanin bı parcasi yok yarım gbı hıssedıyo bu yuzden sızlerı cok ıyı anlıyorumm insallah bu zaöan dılımlerı hızlı gecer ve eslerımıze kavusuruzz benım tutnacak bı dalım var allah sukur kızlar esımın gıtmesıne 3 gun kala hamıle oldugum ogrendım vec cok mutlu oldum allahın bı hedıyesıdı benım ıcı herseyden ama herseyden cok degerlı benım ıcın insallh bu duyguları allah ım sizlerede tattırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…