• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Einin saatlerce Bilgisayar banda olmasndan rahatsz olan var m?

valla benden baskıcısını görmedim her an peşindeydim bi zamanlar ama boş iş sizler yapmayın ne hali varsa görsün ama en iyisi pc nin başında yanlız bırakmayın sizde yanında bişeylerle uğraşın denendi o zaman bekleyip duruyolar sonrada vaz geçiyolar

:))) ay keşke orda yaşasam, ekmek elden su gölden:)))
ama itiraf etmeliyim çok zekisin, fikir süper. farmville den kurtulmak için en mantıklı çözüm :))) ama yazık bak şimdi kar da yağdı bırak da oynasın, sen ekip biçmeye devam et bari opuyorumnanaktan

sandığın kadar zeki değilmişim
eşim zekamı ölçtü
ama neyle
brain buddies oyunuylaaaaa :tomato:
zorla oynattı bana
bide kendisi daha zeki çıktığı için makaraya aldı :oklava:
anlıyacağın bizim bu oyunlardan kaçışımız yok
eskiden zekalar IQ testiyle ölçülürdü şimdi brain buddiesle demek..
farmvilleyi hiç saymıyorum
gta yı ve
bilumum adını bilmediğim zıkkımları Çok üzgünüm çoook

Arkadaşlar pc ıyı yıne sız bırde playstatıon aldıklarında gorun onları...

Aklınız varsa playstatıonu eve sokturmayın eşınızın yuzunuzu goremezsınız bır daha...

sandığın kadar zeki değilmişim
eşim zekamı ölçtü
ama neyle
brain buddies oyunuylaaaaa :tomato:
zorla oynattı bana
bide kendisi daha zeki çıktığı için makaraya aldı :oklava:
anlıyacağın bizim bu oyunlardan kaçışımız yok
eskiden zekalar IQ testiyle ölçülürdü şimdi brain buddiesle demek..
farmvilleyi hiç saymıyorum
gta yı ve
bilumum adını bilmediğim zıkkımları Çok üzgünüm çoook

yazıık çok dertlisin sen a.s. bak farmville de kar yağdı ne güzel oldu her yer bembeyaz kaydirigubbakcemile3

ewet rahatsiz oluyorum, sürekli haber okuyor haberler bitince köse yazilari onlar da bitince dergilere kayiyor.

ewet rahatsiz oluyorum, sürekli haber okuyor haberler bitince köse yazilari onlar da bitince dergilere kayiyor.

Artik bizde bilgisayardan degil cep telefonundan yapiliyor o is, tam birsey anlatirken gozu kayiyor, diyorum aloooo :mymeka: sonra kapatiyor

Bende daliyorum ara sira oyunu, tv basinda otururken kaydirigubbakcemile3
Bu teknoloji bizi yutuyor galiba :1shok:

hayret ettim.bu sorunu yaşayan sadece ben değilmişim.eşim için bilgisayarı hayatı herşeyi...kötü bi durum yok aslında.çok şükür ne kızlarla konuştuğunu gördüm nede müstehcen sitelere girdiğini.fakat oyun futbol maçları derken işten geriye kalan vakti bilgisayar başında geçiyor.yatağa ayrı girmeyiz biz.beraber yatarız herzaman fakat uykusu olmayınca bilgisayarla yatarız.ve ben bu durumdan çok sıkıldım.kavgalarımızın temelinde de hep bu sorun yatıyor.ona sevgim günden güne azalıyor bu yüzden.eğer evliliğim biterse bu yüzden biter...

benim eşimin bilgisayar hayatı demek nerdeyse. beni sinir edene kadar onun başında kalıyor tabi tv nin payını unutmamak gerek. artık ikisinden de nefret ediyorum.

valla bilgisayar hayatımıza girdiğinden beri herşey çok kötü gidiyo..Ev arkadaşı gibi olduk çok bağımlı işten gelir yemek yer ve direk pc başına geçer.Ben onunla sohbet etmek istediğimde işim var başım ağrıyo derken pc başında bunların hiçbiri aklına gelmez.Ama kendimi çok kötü hissediyorum.Bunun farkında değil..MUTSUZUM :(

karısı yatarken bütün gece internete mi girilirmiş ya
yatağa beraber girilir bence

Al benden de o kadar...
Eşim benle beraber yatar. Belli bi saatte internet olayı son bulur...
Fazla oturmasına sinir olurum ama gözümün önündedir ne yaptığını görürüm sonuçta...

ben inanılmaz bilgisayar başındayım ve itiraf edeyim eşim bu konuda çok sabırlı.
ama yatağa aynı anda gireriz

Benim eşimde bilgisayar başında çok vakit geçirenlerden... Ya download sitelerindedir yada faceboojta felan ama yanına oturunca da saklamaz nereye girdiğini bilirim yani. Benimde bilgisayarım var evde bende açıp oturuyorum. Ama asla ben yatıp o pc başında oturmaz ancak benim çok uykum gelir haftasonudur ou-nun yoktur çok güzel bir film vardır tv de o zaman oturur ama genelde beraber yatarız hatta bazen ben dizi izlerim uzun sürer o yatar sonra kalkar yok sende gel der.

Benım esım de oyleydı bı ara. Soylendıkce dahacok otururdu. gırdıgı sıtelerı gecmıs kısmından bakardım sonra da yuzune vururdum :P bazen hala yaparım. bu aralar yenı laptop aldı tum gun oyun oynuyor dıger pc mız desteklemıyordu. ıkı oyun aldık eglendırıyoz cocugu :P

beni eşim eve gelir önce beraber vakit geçiririz daha sonra eşimin facebookta bi haber sayfası var orda bi kaç haber yapar haber sitelerini takip eder ondan sonra bi tane fifa08 oynar benimde işim yoka kapatır...yoktur öyle msn miş saçma sapan sitelermiş alışkanlığı...
zaten biz evlenmeden önce bi anlaşma yaptık eşim çok kıskançtır ne onun bitane kız arkadaşı var nede benim erkek arkadaşım onun kadar bende kıskancım o yüzde yok öyle dertlerimiz ne yaparsa gözümün önünde yapar ..... haber sitelerine fazla daldımı bende küsüyorum buna dayanamıyo işte
benimde en büyük silahım bu :kedi:

benim eşim işten gelince birkaç saat pc de geçirir ve yatarız. ama bu süreçte mutlaka yanındayımdır. bana sarılır benimle konuşur. ve beraber gideriz uyumaya. yada pcnin yanında uyurum. onun dizine omzuna yatıp uyurum mecburen kapatır. girdiği site bellidir. mynet ve sahibinden e takılır başka birşeyi yoktur.

ama sürekli başındayımdır.

arkadaşlar benimde sorunum eşimin bilgisayarda geç vakitlere kadar .oturması .ve oyunlarda buldugu bayanlarla muhabbeti msn alışverişi,cok canımı sıkıyor
buna çok tepki ler verdim iyilikle yeri geldi yalvardım .Bu durumun beni çok incittigini onlarla tatlı sözlerle sohbetini in beni rahatsız ettigini söyledim .kadın muhabbeti benim psikolojimi bozuyor lütfen dedim .sizce yanlışmı yaptım aldıgım cevap benim hoşuma gidiyor ister üzül ister kız beni beglamaz dedi .sizler olsa ne yapardınız msn de hep kadınları kaydediyor bunda biz sadece arkadaşca muhabbet ediyoruz diyor benlede 2 kelime konusurken bunalıyor ben deli olmayımmı şimdi...baktım onla baş edemiyorum cok samimi oldugu bi bayanın msn adresini aldım kayıt ettim ve kadına mesaj attım. bu muhabbet in hoşuma gitmedigini ve msn adresini silmesini söyledim ama silmedi söyledim .bende sinirlendim sen nasıl bi eşsin utanmıyormusun eşin işte başka bi erkekle muhabbete başındaki de resmen bi enayi imiş pes sana d,ye mesaj attımbu mesajı kopyalayıp eşime göndermiş. bütün suc bana patladı eşimin agzında cıkmayan kalmadı bana üstüne bide dayak yedim .şu an çok kırık ve yıkıgım eşime cok kırıldım .beni rezil ettin rahatmısın diye hakaretleri sürdü. yalnış bi tepkimi eşime karşı asilik mi bu sizce siz nasıl yapardınız bu durum karşısında cevap verir fikirlerinizi yazarsanız sevinirim şimdiden tşkrler...

Back
X