Einiz evde yemek yapar m ve yaptrr msnz?

bazen durup dururken aklına bi yemek gelir..ben bunu çok güzel yaparım sakın sen elleme ben yapıcam der kalkar yapar..yeriz birlikte..çokda güzel olur yaptıkları..hatta onun yaptığı tostu ben yapamıyorum gerçekten...elden ele değişiyo demekki tatlar..canım benimm

hıc el becerısı yok..
mutfakla yakından uzaktan alakası yok..
mecbur kaldıgı zamanlarda da dısarıdan yer..
hee unutmadan tek yapabıldıgı cıg kofte:roflol:

benim eşim yapar,
hemen hemen her yemeği yapar özellikle balık hususunda ustadır...
yaprak bile sarar mesela çok sevdiği için beraber sarıcaz derim tamam der...
kültür farkı tabii o incecik sarar ben kalın sararım hatta..
beceriklidir maşallah..

yapar ama pek yapmasını istemem. mutfak savaş alanına döner. sağolsun kocacım 3 kuruşluk iş yapar 5 kuruşluk zarar verir.

ama salata yapmak ve çay demlemek onun görevidir.

Kocam çok güzel telefon açar..
Domino's Pizza'ya,kumpirciye,Burger King'e..hihoyyyt

Esim yemek yapmasini biliyormu?kaydirigubbakcemile3 Güleyin barii....
Yumurta kirmasini bilmez adamcagiz....:delphin:
Ona yemek yapmasini isteyen de yok açikçasi. En büyük hobim, mutfak isleridir:1closedeyes:
Fakat ben mutfaktayken, yanimda oldugu ve beni seyretmesi hosuma gidiyor :asigim::nazar:

benim eşim yapar,
hemen hemen her yemeği yapar özellikle balık hususunda ustadır...
yaprak bile sarar mesela çok sevdiği için beraber sarıcaz derim tamam der...
kültür farkı tabii o incecik sarar ben kalın sararım hatta..
beceriklidir maşallah..

allah nazarlardan saklasın :nazar:
bayıldım bu mesaja ben
a.s

benim kocm özellikle etli yemekleri yapmaya bayılır çokta güzel yapar:asigim:
hafta sonları genellikle kahvaltıyı hazırlar
yapabildiği şeyleri çok güzel yapar
Allah nazardan saklasın:nazar:

Vallahi benim kocam nohuttan,kuru fasülyesinden tutta sebze ve et yemekleri pratik tariflerden tutta salatalara kadar adam herşeyi yapıyor ama ben kolay kolay dokundurtmuyorum.Bende çok şahane yemekler çıkartıyorum tabi

bwn mutfak işinide ev hanımlığınıda hiç sevmiyorum.:delphin:
eşim güzel yöresel keşkek yapar,yemekte yapar.:hooray:
ama ben mutfağa bana hergün değişik lezzetlerde yemekler yapıcak bir aşçı istiyorum.sositososito
temizliğimi yapacak bir temizlikçi istiyorum.kaydirigubbakcemile2
bıraksınlar bende kariyer yapayım müsadenizle kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3

bwn mutfak işinide ev hanımlığınıda hiç sevmiyorum.:delphin:
eşim güzel yöresel keşkek yapar,yemekte yapar.:hooray:
ama ben mutfağa bana hergün değişik lezzetlerde yemekler yapıcak bir aşçı istiyorum.sositososito
temizliğimi yapacak bir temizlikçi istiyorum.kaydirigubbakcemile2
bıraksınlar bende kariyer yapayım müsadenizle kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3

ya bende bende bende istiyorum yaaaaaa değişik değişik lezzetler damak tadıma hitap eden yemekler yemek istiyorum ama ben yapmak istemiyorum başkası yapsın ben yiyim yawwwwwwwwwwwwwwww

benim esimde beceriklidir bu konularda:utangac: yemek yapmak onun hosuna gidiyo
ben mutfaktaysam gelir yanima o talep eder ben karistirayim ben yapayim diye masallah:nazar:

eşim yemek yapmayı bilmez,ama bunu bir eksiklik olarak görmüyorum ben.
mutfakta ben yardım istersem mutlaka yardım eder.
ama bence bir erkek mecbur kalmadıkça ya da eşi yardım istemedikçe yemek yapmamalı..
gerek yok yani..
zaten başka bir sürü şey yapıyorlar..
ben hamileliğimin en berbat dönemlerinde bile hep kendim yaptım yemeklerimi,
Allah sağlık versin yine ben yaparım inş..

eşim çok lezzetli yemekler yapar :nazar:
çokta pratiktir
öğrencilik hayatı 7 yil yurtdışında geçtiği için öğrenmiş
her yaptığı çok güzel oluyor ya ben onun kadar yapamıyorum bazı yemekleri
zaten misafir ağırlıcağımız zaman ana yemekleri ona yaptırıyorum özellikle ramazanda cokacimcoook
öyle mutfağıda çok aman aman batırmaz ama temizliği genelde bana birakiyor
ee okadarı olsun ben şikayetçi değilim :asigim:

istedigimde yaparda yapamaz o ayri..
cok yorgun oldugum bir gun menemen yapmisti uyandirmamak icin beni, supriz yapmis bana =) uyandirdi sofraya gøturdu, o nasil bir tat øyle yaa.. ama yemek zorunda kaldim guzel dedim neyapiyim..

Bir dahada yaptirmadim ona.. Ama yardim eder tabi, guzel salata yapar bir tek

eşim yemek yapmayı bilmez,ama bunu bir eksiklik olarak görmüyorum ben.
mutfakta ben yardım istersem mutlaka yardım eder.
ama bence bir erkek mecbur kalmadıkça ya da eşi yardım istemedikçe yemek yapmamalı..
gerek yok yani..
zaten başka bir sürü şey yapıyorlar..
ben hamileliğimin en berbat dönemlerinde bile hep kendim yaptım yemeklerimi,
Allah sağlık versin yine ben yaparım inş..

Buna katılmıyorum. Siz sürekli her daim yanında olabilecekmisiniz eşinizin farzedin ki 15 günlüğüne ailenizden birinin yanında kalmanız gerekti ya dolabı zeytinyağlı istilasına uğratacaksınız gitmeden yada eşiniz peynir ekmek talimi yapacak siz gelene kadar bir ihtimal daha var dışarda lokanta çok oda bir seçim olabilir. Bilsede yapmasa daha iyi değil mi?

Valla benim eşiminde yapamadığı yemek yok ondan öğrendim yemek yapmayı desem yeridir çünki evlendiğimde hiç yemek yapmayı bilmiyordum:roflol:rezil oldum sanırım:utangac: şimdi çok şükür yapamadığım yemek yok ama en azından evde olmayacağım zaman gözüm hiç arkada kalmıyor.

uzun süren öğrencilik yaşamında öğrenmiş yemek yapmayı...her yemeği yapabilirmiş dediğine göre...:1rolleyes: fakat 15 yıldır evliyiz ben hiç görmedim şahit olmadım yaptığına yada yapmak istediğine:roflol: işten erken dönmüşse fazla yorulmamışsa vee bide keyfi yerindeyse mutfakta bana eşlik eder klasik günlük olayları paylaşır...önüne salata malzemesi koymuşsam bazen de salata yapar...hihoyyyt:asigim:

Back
X