Einiz evde yemek yapar m ve yaptrr msnz?

Benim eşimde işin başına geçtimi her yemeği yapar ve banada yardım eder.Fakat onu mutfakla başbaşa bırakmaya gelmiyor.Baştan sona arkasından temizlik yapmak zorunda kalıyorum bende.En iyisi sen mutfaktan çık diyorum.Yine de zor durumda kaldığımda o benim can simidim:)))))

üniversite yıllarından kazanılmış yemek yapma ve etrafı temiz tutma gibi çok güzel bi yeteneği var benim eşiminde. bilmediği yemek, yapamadığı yemek yok saolsun. bu konu da değil her konuda şanslıyım. burdan canımın canına kocaman bi teşekkür...:1hug:a.s.

eşim çok güzel balık ve şinitzel yapar haftada bir gün onundur mutfak çorbadan salatasına kadar herşeyi hazırlar afiyetle yeriz.cokacimcoook
çalışan biri değilim ama o gün benim izin günüm oluyor...hihoyyyt:1hug:

benim eşim sağolsun yemekte yapar ..mutfağıda temizler..hatta bana kızar dağıtma hemen yıkıyver şu iki tabağı der..

Buna katılmıyorum. Siz sürekli her daim yanında olabilecekmisiniz eşinizin farzedin ki 15 günlüğüne ailenizden birinin yanında kalmanız gerekti ya dolabı zeytinyağlı istilasına uğratacaksınız gitmeden yada eşiniz peynir ekmek talimi yapacak siz gelene kadar bir ihtimal daha var dışarda lokanta çok oda bir seçim olabilir. Bilsede yapmasa daha iyi değil mi?

Valla benim eşiminde yapamadığı yemek yok ondan öğrendim yemek yapmayı desem yeridir çünki evlendiğimde hiç yemek yapmayı bilmiyordum:roflol:rezil oldum sanırım:utangac: şimdi çok şükür yapamadığım yemek yok ama en azından evde olmayacağım zaman gözüm hiç arkada kalmıyor.

walla kendi özel ilgisi var da yemek yapmaya ve öğrenmeye,ben müsaade etmiyor değilim..
olur da dediğiniz gibi ayrı kalma durumumuz olursa başının çaresine bakar,aç kalmaz.
en olmadı annesine gider.
böyle düşük bir ihtimal için de ben zorlayamam walla eşimi...

eşim yengeç burcu ....genelde eve ve mutfağa düşkündürler....sabahları hazırladığı omletlere bayılırım,yemeklerinede öyle...
birçok şeyide ondan öğrendim...kaydirigubbakcemile3
zaten kalbime giden yolu midemden geçerek fethetmişti...cokacimcoook

Hiç yemek yapmasini bilmez...e canim bende yeni ogreniyorum :-)
ama yardim istersem eder...
yanliz çok guzel ev temizler ona da sukur :delphin:

yemek yapmasının Y sini bilmez:mymeka:
balık ayıklar birde havun rendeler kaydirigubbakcemile3
nese onada sükür

yemek yapmayı bılır fakat ben mutfaga sokmam sonrasında savas alanına donuyor mutfak ben dogum yaptıgımda hep o bakmıstı bana yemeklerıde yaptı canım

walla kendi özel ilgisi var da yemek yapmaya ve öğrenmeye,ben müsaade etmiyor değilim..
olur da dediğiniz gibi ayrı kalma durumumuz olursa başının çaresine bakar,aç kalmaz.
en olmadı annesine gider.
böyle düşük bir ihtimal için de ben zorlayamam walla eşimi...

Kendi başının çaresine bakıyorsa zaten no problem öğrenmek istemeyene zaten zorla bir şey öğretilmez.

ben hastaysam ya da yorgunsam yapar. ama eve geç geldiği için ben yapıyorum.
pazar günleri mutfağa beraber gireriz çok keyifli oluyor.
kendi girerse hiç bulaşık bırakmaz. bi de eli çabuktur.
pazar sabahları süpriz kahvaltılar hazırlar.
bazı yemeklerin tariflerini bile sorar.
canım kocişim benim.:asigim:

evli değilim ama nişalım bize geldiğinde köfte yapmıştı hepsini aynı boy ve ay kalınlıkta yaptı hoşuma gitti yani yapar hiç üşünmez ve elide çok lezzetlidir canımın

yemek hariç her şeyi yapar ama malesef yemek yapmaz ben yaparım o oturur yanımda
ama makinaya bulaşık dizmeyi çok sever
yani başardığı işleri yapabiliyo
ama üşüngeçtir suyunu bile benden ister yani offf
bana da bir meyve hazırlayıp gelmiz ne var bir günde sen çay yap gel ben içeyim nirdeeeeeeeeeeee

benim eşim yapar hem sık sık hemde yaptımı benden güzel yapar sağolsun mutfağıda dağıtmaz aslında annesinden yanlış doğmuş benimki kız olmalıymış ama allah razı olsun bi tanedir bi tane .....

Arkadasım tursuya bayılırım ama tursu kavurmasını ılk defa duydum nası oluyo bı tarıf etsenbe yapsak ta yesek yada kocaya yaptırsak :)

eşim etli kremalı yermek yapmayı çok sever.
tavuk,et,mantor sote yapar.makarna ve menemen yapar.çay demler.kek çırpar:))
ama herzaman değil canı isterse...

canım kocam saolsun hep yardım eder....bende yapma demem hani :)) çünkü işten eve dönünce çok bitkin oluyorum...

evet evet eşim yemek yapar yanii bi yumurta kırar okedar başka bişi bilmez beceremez sanırm muhahaaaa
e yani hekesin grörevi var yemek yapmak benim işimdir
tabi arada aşkım sunu taşırmısın derim yardım isterim
ama yemek yapmasını pek istemem
eee evin hanımı benim çalışmıyorumda bana ne yapmak düşcek yemek yapmazsam o bütüngün calışcak bide yazık yemekmi yapıcak
hasta bile olsam mutfağa girmesini istemem cünki kim olursa olsun mutfak düzenim değişince cok sıkılrım heheeeheeee
o yüzden hastaysam bişiler ısmarlarız yada bi spagetti tamamdırrr
zaten yemek yapıp eşimin beğenmesi cok hoşuma gider oda yerken zevk alır böylesi daha iyy :)))

Son düzenleme:
Back
X