Einiz evde yemek yapar m ve yaptrr msnz?

ayy benim nişanlımda yapar bize geldiğinde falann sofrayı kurar bana yardım eder hatta bazen ütülerimi bile yaparr oyy kurban olurum ben onaa

Evet eşim evde yemek yapar. Hatta bazı yemekleri hep o yapıyor.
Hafta sonları genelde birlikte hazırlarız. Mangal, tavuk, balık ve et yemeklerini
genelde eşim yapıyor ama ardından onun hazırlık süresinden çok daha uzun bir zaman ben
mutfağı toparlıyorum...:delphin:

efettttt ..... haftaa sonlarıı bırlıktee yemek yaparızz..onluklerıı takarızz.. supperr oluyorr... :))

yapar benim aşkım takar önlüğü ohhhhhh....bana bile el sürdürmez yemek programı yaparız berraber ben konuk olurum :))))))))))) benim yemeklerimede bayılır..bende onun :)

benm koçişimde benden güzel yaparzemuszemus hatta çoğu yemeği ondan öğrendim eli her işe çok yatkn maşallahh:nazar:.ev işlerindede çok ii ama bi ütü bilmiyo eh onuda zamanla öğreticem artk:roflol::roflol:delikafadulden

bizim evdeki düzen şudur işden eve erken giden yemeği yapar.

hep kocam erken gider kaydirigubbakcemile3

mutfağın durumuda çok ii olur temiz çalışır temiz

eeee
anasına bakıp aldım oğlunu ben:roflol:

Benim eşimde yapar.Tüm sebze yemeklerini ve özellikle pilavın her çeşitini süper yapar.Ama rutin değil,izinliyse ben yorgunsam,yemek yapmak istemezsem yapar.Bir tek pilavı her zaman o yapar.Tabiki bu becerisi bende çalışmaya başlayınca oluştu,önceleri yapmazdı.

benim eşimde yemek yapar güzelde yapar herzaman değil canı isterse tabi özellikle et yemeklerini hem sever hemde yapar kumpir bile yapmıştı :))

benim eşim yapar genelde der zaten git dışarıda çalış gel eve bide yemek yap:roflol: ne yapayım zor beğendiriyorum madem beğenmiyor yapar yemeğini dimi amazemuszemus ama pek dağıtmaz o yönden şanslıyımsırnaşık şey

Eşim yemek yapamaz ama salataları o yapar....
Onun haricinde de ok güzel toz alır ve süpürür...
Canım benim, mutlaka yardımcı olur bana, kıyamaz benim yorulmama...

benim eşim kendi isteğiyle yemek yapar nefisss olurr ben sofrayı hazırlarım ve eşim hiç dağınık değil ben ondan dağınık yemek yaparım budaa rmazda espri konusu olur arada:)

ev ortamı oldugu zaman beraber giriyoruz mutfaya
hatta kavga ediyoruz ben yapcam diyeopuyorumnanaktan
sanırım bu durum evlenince değişirkaydirigubbakcemile5

benim eşim yapar zemuszemusgenelde kızartmalık işler ona aittir evde.. bende yanında salata yaparım hem muhabbet ederiz günün dedikodularıyla dahada lezzetli olur o yemek kaydirigubbakcemile5

Back
X