Einiz evde yemek yapar m ve yaptrr msnz?

Benimki 3 sene lokantada çalışmış eskiden yemek yapabiliyor. Dikkat ederseniz yapabiliyor dedim yapmaz bilir hep ona yaptıracağımı yok ben senin elinden yaptıklarını yiyecem der. İnatlığı tutar yapmaz bazen çok istersem güzelde yapar. Azimliyim yemek işini ona yıkacam.

Çok güzel yemek yapar.Pilav yapmayı ondan öğrendim.Herşeyde eksik bıraktığım bir püf nokta bulur.Ama ancak naz niyazla veya keyfi yerindeyse yaparkaydirigubbakcemile

oyyy çok güzel tavuk sote yapar şekilli şemalli kahvaltı hazırlar salatasıda mükemmeldir onun dışında bişicik yapamaz zatii o mutfakta yarım saat kalsa ben arkasından girip bir saat toparlamaya çalışırım delikafadulden

benim canımda yapar neti açar ordan alır tarifleri bire bir ugular geçen tavuk çorbası yaptı süperdi fazla bilmiyor makarna hazır çorba falan yapar işim çok olduğunda ama sağolsun ya ellerine sağlık ama mutfağı mahveder oda yarı mevzu temizliği bana kalır ::))

kızlarrrr
eşiniz evde yemek yaparmı?ben yeni evliyken kocacıma sadece hazır çorba makarna bide pilav yapıyodum.adamcaaaz baktı olacak gibi değil mutfağa girdi önüne önlüğü taktı kebap yaptıcokacimcoook
ellerine sağlık bide güzel olmuştuki bende sofrayı hazırladım
sonra bi baktık yemeği hep kocacım yapar olmuş.sırnaşık şey
yemekleri mükemmel oluyor diyecek yok ama o mutfağın hali içler acısı:1shok:
her yemekten sonra bayram temizliği gibi temizlik yapıyorum
bu böyle gitmez dedim dayanamadım en sonunda yemek yapmayı öğrendimsüprizzzzz
benim kaynanamda kaynatama yaptırırmış yemeklerisırnaşık şey

Bizim bir ahbap da bu sorunu yaşadı.Evlendiği kız yemek bilmeyen biri çıkınca,ilk başlarda gündüz iş yerinde yemeği yiyip,akşam da dışarıda yiyorlardı.Baktı adam böyle olmayacak,tuzlu oluyor para yönünden, eşine yemek kitabı aldı ve beraber yemek yapmaya başladılar, şimdilerdeyse kadın mutfak işini baya ilerletti.İş başa düşünce herşey öğreniliyor.

evet benim eşimde çok güzel yemekler yapar o yapar beraber yeriz yada beraber yapar beraber yerizopuyorumnanaktan

kırk yılda bır guzel tost yapar...
salatada yapar..
yalvar yakar tost ısterım yapmaz kecıdır bıraz...
salata yapmasada olur zatı...
bırde onun ıcın yalvarmayım boşa kurek cekmek olur..
yanı arzu halı ne zaman ısterse(olme eşşegım olme) o zaman yapar..

Son düzenleme:
nadirten makarna yapar.. canı istese girer yapar ne istiyorsa ama...

iş başa düşmediğinden henüz rahat beyimiz.

Benım koca keyfı yerındeyse yemek yapar alkisalkisalkis
Hıcbırseyı de elletmez herseyı kendı keser dograr
Ama mutfak berbat hale gelır o yaparken ben de yere dusenlerı tezgaha akanları temızlerım.
Ama sonuc mukemmeldır delikafadulden

bizimkisi yapar biliosa eger
buraya geldiinde beraber yemek yaptıımız kurabiye börek yaptıımız cok olmustur
mesela pilaw yapmayı bilmiodu öğrettim
ewe gidince annesine de yapmıs zemuszemus
annesi şaşırmıs nerden öğrendin die kaydirigubbakcemile5
ewlendiimizde ben de çalısıcam o da çalısıcak
her işe de ben yetişemem ya diorum aşkm akşam ewe gelince beraber hazırlarız dimi
o da allah war tabi aşkm herşeyi beraber yapıcaz dio
tmm ben yemek yaparım sen masayı hazırlarsın
çamasır asarken sen silkelersin ben asarım
ew temizlerken sen toz alırsın ben yerleri silerim diorum bakıo bana zemuszemus
ama aşkm bak sana hep en kolay işleri weriorum diorum
ama yok benim aşkm yardım eder bana opuyorumnanaktan

benimki sadece puding yapmayı bilir:) Ah hakkını yedim kızartma işleri de onundur .ben hazırlar tavaya koyarım gelir kızartır.Bide ben bulaşıkları yıkarken bana arkadaş olur

Yemekte balik varsa bulasik dahil herseyi esim yapar tabi o yikadiktan sonra benim caktirmadan bir daha yikamam gerekir firin tepsisini o ayri konu kaydirigubbakcemile3

Benim aşkım sağolsun ütü hariç herşeyimde sağ kolumdur. Size tavsiyem bilmiyor ,beceremez diye bırakmamazlık yapmayın işleri başta beceremiyolar ama zamanla sizin yaptığınızdan daha iyisini yapıyolar

genelde esim yapar yemekleri cunku ben kore usulu yemekler bilmiyorum.bilsemde fark etmiyor korede erkeklerin yemek yapmasi cook dogal.tabi bazen canim turk yemekleri istediginde ben yapiyorum.bulasiklarida esim yikiyor.(esim koreli ve korede yasiyoruz)

benimki yemek yapmayı çok sever ama ben onun mutfakta olmasından pek memnun olmam açıkçası çünkü heryeri birbirine katıyor çok dağıtıyor onun dağınıklığıyla uğraşıcağıma ben yaparım daha iyi bir de yemekler hiç alakası olmayan malzemeler katıyor kendi spesiyalini yaratıyor kendince ama bazen öyle tatlar çıkıyorki ortaya felaket, bir keresinde hazır çorbanın içerisine sarelle koymuş ve pişirmişti iğrenç oldu kendi de zor yedi ama belli etmedi baktı olacak gibi değil itiraf etti çok kötü olmuş tadı diye tabiki ben ağzıma sürmedimkaydirigubbakcemile3

Back
X