Einiz evde yemek yapar m ve yaptrr msnz?

benim eşimde saolsun bana çok yardımcı olur hamileyken 4. ayımdan sonra yemeğide temizliğide o yaptı bekarken hiçbişey yapmazmış ama evlilik yaradı herhaldekaydirigubbakcemile5

ben evde yoksam yapıyor ama ben varsam yapmaz..
ben varken yaptığı tek şey guymak(mıhlama) ben pek beceremem aşkım sağolsun çok güzel yapıyo :)

benim esimde her isi ve her yemegi yapar ozellikle pilav konusunda superdir.mutfagida benden daha
temiz ve duzenli tutar dolma yapar yaprak bile sarar:asigim:

benim esim hicccc birsey yapamaaz.kendine yemek bil isitamaz,yakar.bikere hastayim,sut isitiyor bana ,aklindan cikmis,sut tasmis her yer batmisti heryer,kokuttu butun evi....

Bugün iftara misafirlerimiz vardı.3çeşit yemek planlamıştık.Gün boyu nedense kendimi çok halsiz bitkin hissettim.Kolumu zor kaldırıyordum.Saolsun kocacım 3 çeşit yemekle çorbayı yaptı :) Elleri dert görmesin bu işlerde oldukça iyi :nazar:

yapar hatta elinin lezzeti çok güzeldir ama basit bir makarnayı bile sanat eserine çevirebilir ancak sonrasında dağ gibi bulaşık nasıl beceriyor anlamıyorum o kadar bulaşık çıkarmayı bazen nöbetten sonra evde bana süpriz hazırlar ama en son hasta olduğumda hayatında ilk kez çorba yaptı (hazır çorba) bir daha ezogelin yiyemiyorum :)))

benim kocik yumurta kırmaktan başka bişi bilmez:umursamaz:
zati çok dağınık mutfağada girmesini ben istemem mahvediyor ortalığıkaydirigubbakcemile3

BENıM KOCıŞıMDE YıĞıDı ÖLDÜR HAKKINI YEME ŞıMDı BENDEN TıTıZDıRR..akannehir .BıRKERE ÇALIŞTIĞIM ıÇıN BANA HAFTADA 1 KERE SÜPÜRÜR... BENDEN ıYı SÜPÜRÜR.....kaydirigubbakcemile2 HıÇ DAĞITMAZ ALDIĞI ŞEYı YERıNE KOYAR PıJAMALARINI BıLE HER SABAH KATLAR YERıNE KOYAR BEN ÖYLECE ATARIM BAZEN AKŞAMA TOPLARIM DERıMMM KIZAR BANA TAM TERSı YANı..... kaydirigubbakcemile ÇALIŞINCA ıNSAN BAZEN SIKILIYOR ıŞ YAPMAKTANN.....:sinifsinif:

YEMEĞE GELıNCEDE ıSTEDıĞı ZAMAN YAPAR AMA YEMEK DEĞıL SALATA YUMURTA MAKAR FALAN BAŞKA BıŞı YAĞTIĞINI GÖRMEDıMMM...HAMıŞ KALIRSAM YAPACAK AMAAA....HEHEHEHE zemuszemus

canı isterse yapar... genelde et yemekleri ve makarna yapar. ama yağ konusunu epey abartır.bu da bazen mideme ağır gelir..

Hafta ici calistigi icin, yemekler benden oluyor..Haftasonu birlikte gireriz mutfaga...Ben yine yemeklere girisirim, esim salata hazirlar ve sofrayi kurar...!

kaydirigubbakcemile5

Eşim geç geldiği için yemeği ben hazırlarım -tatlicadiarzu-
İşten çıkarken geliyorum bişey lazım mı diye arar
Ben masayı hazırlarım geldiğinde hemen oturur yeriz
Ama ilk evlendiğimiz hafta çok hasta olmuştum :bbo:
Süper yemekler hazırladı :sm_cool:

Son düzenleme:
benim eşimde mutfakta zaman geçirmeyi çok sever.yemekte yapar sofrayıda kurar,mutfağıda toplar.
ama ben ona kıyamıyorum zaten çok yorgun bişekilde geliyo işten yemeyi yapmış olurum çoğu kez.ama tatil günlerinde yapar.

tüm mangal et balık salata olaylarını eşim halleder ama ben de ondan başka iş beklemem zaten...

mecbur kalmazsam yaptırmıyorum yoksa o mutfak savas alanına donuyor yemegı yapıyor bulasıklar bana emanethihoyyyt

yapmaz ama yapmasını isterim öğrenmesi lazım ama yumurta bıle kıramıyor malesefff

ben nişanlımdan daha geç eve geliyorum. dün akşam konuşuyoruz, ilerde nerde otururuz diye. iş yerime uzak bir yerden bahsetti, nasıl olur dedi. evlenince ben saat kaçta eve gelicem yemek yapıcam, çok zor olur ama haftasonu yapar yapar buzluğa atarım dedim. efendim buzluktan çıkanı yemezmiş, yeni pişmiş olacakmış. o saatten sonra yemek mi pişireceğim dedim. ben erken geliyorum ben yaparım yemekleri, sen bulaşıkları yıkar, mutfağı toplarsın dedi.

sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Ben ona yemek yapmak isterim çünkü, hatta ondan önce eve gelmek.. off hayat şartları...

korede herşey çok basit elektrikli pilav tencelereri,buharlı 3 bölmeli tencereler(türkiyedeki gibi değil) hazır açılmış mantı hamurları.çeşitli kimchiler.3 dakikalık yemekler....gece 10da da gelsen yemeğini hemen hazırlayabiliyorsun...seviyorum koreyi ve koreli çekik gözlü aşkımı....adamlarda teknoloji uçmuş gidiyor ...her konuda ...:jeyyar: :lepi: :teytey: aklinialirimsmile opuyorumnanaktan bayanssulusmile

Son düzenleme:
Back
X