Einiz ne yapmasaydi, uan evliliiniz daha gzel olurdu ?

Eşim ne yapmasaydı daha mutlu olurdum? CADIARZU CADIARZU CADIARZU
Buldum galiba ...Benimle evlenmeseydi ..:kızgın:
O kadar çok var ki....:1no2:

Benim herosumda dunya iyisi bir insan ama dusununce neyi daha az olsaydi daha iyi olurdu diye :/ daha az iskolik olsaydi daha iyi olabilirdi:) bir insan her dakika is dusunurmu ayol

keşke berncil olmasaydı arkadaş dediği elin adamlarından önce beni düşünseydi keşke

aynen ya sana katılıyorum.
daha az dışarı çıksaydı.

daha sabırlı,daha sorumlu,daha az sinirli,ve hoşgörülü, daha evle ve çocuguyla ilgili...

en önemlisi para yönetimini bilseydi.maselef çok eliaçaık lüzumsuz yerlere para harcamayı çok sever.(mesela geçen arabayı yıkatacak adam 8 ytl demiş bizimki daha temiz yıksaın diye 10 ytl vermiş,pes yani değil mi?)
ha bu arada dışarı eliaçık ama bana gelince kılıkırk yararak para verir.çoğu zman da param yok der :kızgın:

aynen ya sana katılıyorum.
daha az dışarı çıksaydı.

daha sabırlı,daha sorumlu,daha az sinirli,ve hoşgörülü, daha evle ve çocuguyla ilgili...

en önemlisi para yönetimini bilseydi.maselef çok eliaçaık lüzumsuz yerlere para harcamayı çok sever.(mesela geçen arabayı yıkatacak adam 8 ytl demiş bizimki daha temiz yıksaın diye 10 ytl vermiş,[/B]pes yani değil mi?)
ha bu arada dışarı eliaçık ama bana gelince kılıkırk yararak para verir.çoğu zman da param yok der :kızgın:

(altını kırmızı ile çizdiğim yer) siz olsanız ne dersniz? bu duruma tepkiniz ne olurdu?

sanırım annesıne daha duskun olmayıp hergun- cok onemlı bı ısı yoksa eger-hala ve hala mutlaka annesıne ugramayı bı bıraksaydı daha mutlu olurdum

keşke beni başkalarının yanında terslemeseydi lüzumsuz yere daha iyi olurdu
birde birazcık eviyle eşiyle ve evladıyla ilgilenseydi ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hayal bu ya işte

senin ailen benim ailem takıntısı yapmasaydı,ailesi tarafından dolduruşa gelmeseydi,
2 nolu ablası gelip şımarıp beni onun yanında küçük düşürüçü durumlarda bulunmaması vs vs

benimle evlenmeseydi dermişiiiim !!! tabi kader kismet işi belli olmaz belki o zaman daha kötü olur du hayatım, ama şu andada ii olduğu söylenemez.

esim sigara icmeseydi ve bu kadar dik kafali, inatci olmasaydi...ev islerinde de ben yardim et demeden yardim etseydiiiii!

- beni özgürlügümde o kadar cok kisitlamasaydi
- benim ailem senin ailenden daha önemli hissini vermeseydi
- bizimde bir aile oldugumuz cocuklarim olmadan anlasaydi

ama yinede sükür daha kötü huyu yok. Hala onunla evli olduguma göre demek ki o kadarda kötü degilmis kaydirigubbakcemile4

gereksiz maddiyat muhabbeti yapmasaydı.. şaka bile... hassas olduğum konularda üzerime gelmeseydi

hepsini saymaya kalksam sayfalar yetmez. ama en sonucusunu anlatayım. teyzeme iftara giderken ne zaman kalkarız sorusunu saçma bulmam üzerine "dur bi daha gitmedik bile, hem iftara gidiyoruz ne biliyim ben herzaman ki gibi normal bi saatte kalkılır işte, ne hemen pazarlığa başladın" diye çıkışmamın üzerine dağ başında "in arabadan" diye bağırması, sonra ben çantamı alıp inip yürümeye başlayınca "bin arabaya" diye bağırmasaydı her halde daha ii olurduk. :bbo:

Herşeyi unutma huyu olmasaydı,tez canlı olsaydı
sorunları dert etmeyide bilseydi...
ben demeden bşeyleri düşünme gereği hissetseydi :))

Back
X