Einizden ya da Sevgilinizden en son duyduunuz, sizi mutlu veya mutsuz eden sz.....

hımmmmm,son zamanlarda en mutsuz eden:
annemleri ymeğe çağırdım yarın gelecekler' oldu sanırım

bugun duyduğum ve beni en mutsuz eden söz 'bi araba buldum 15000 tl kredi çekecem onu olacam' demesi oldu.en mutlu eden sözüde'vazgeçtim almıyacam sardunyacık sinirlenme sen saki ol' dedi.deli etmeye bayılır beni sevdiceğim..

seni seviyorum hayatım unutma bak aranıyor diye de kızma öpüyorum.

hem mutlu oldum hem olmadm karışık

ben gülsemmi ağlasammı bilemedim valla şimcik 2 dk önce eşim salona yanıma geldi ve aşkım eline sağlık ütü yapmışsın birsürü valla gözlerim yaşardı bayadır yapmıyorsun bu kadar ütü demezmiii
şimdi övgümüydü yoksa hakaretmi etti bilemedim siz deyiverin bakem
2 haftalık ütüm bekliyorduda sadece ihtiyaçları ütülüyordum toptan yapayım bitsin bu gece dedim işim yokken kızıda uyuttum napiim yawwww

Son düzenleme:
en sık değerlim,ayuni habibti kalbi ömri hayati (gözüm,canım,kalbim,ömrüm,hayatım Libyada yaşıyoruz artık arapça şımartmaya başladık birbirimizi :))) )ben çok sevdiğini her fırsatta söyler.kötü olarak uykusunu almadıysa sabah ona seslenince ''yine ne istiyorsun benden'' benim cevap net ''git para kazan'' :))))

az önce tel.de seni çok seviyorum canım karıcım herşeyimsin sen dediiiii

en son msjı değil ama mutsuz ettii
beni boğmaktan vazgeç artık yazmıştı
halbuki boğmuyorum ben

bu çocugun farklı bir ilişki anlayışı var ya da başkaları da var hayatında

Az önce msj atmış Seni çok özledim Prensesim kokunu duyacağım günleri sayıyorum yazmış :93:

mutsuz etti sonra konuşalım dedi ama sonra yaklaşık 6 saattir gelmedi ...

cok mutlu etmedi! ama neyse..
"yerim seni yer!" booo yermismis, avcunu yala! ona cok sinirim suan

bu gece uyurken kolu bana degdi ve hemen: özür dilerim askim dedi.
Hadi özür dilerimi anladimda, uyku sersemligiyle askimida söylemesi beni cok etkiledi...

esımle ayrıldıgımız gun sınır etmıstı dısarı cıktım evden bana dedıkı usudun askım gır ıcerı dedı :) bogacaktım nerdeyse:)=

onun değilde benim son sözlerim onu mutsuz etti sanırımm................baksana surtı kırk karışşş

herkes mutlu olduğu sözleri yazmış.değişiklik olsun bende üzüldüğüm hemde çoo üzüldüğüm eşimin söylediği son sözü yazayım
yeni doğum yaptım ve kaynanam yanımda kalıyor,eşime annesinin beni bazen kırdığını lohusalıktan hormonlardan belkide herşeyi yanlış anladığımı ve biraz daha dikkat etsinler çünkü sütümüde etkiliyor dedim.eşim bana ne dese beğenirsiniz "bir tek hormonda sende var zaten"
bunu duydum ya kahroldum

Yanındayım, seninim!

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim....

Gelinlik hakkında konuşuyorduk sevgilimle bana 'o gelinlik içinde seni görmeyi,duvağını kaldırıp alnından öpüp gözlerinin içine bakmayı çok istiyorum' demişti mest olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…