Einizi cep telefonunuza hangi isimle kaydettiniz?

delikizinturkusuyum

Hoşgeldin MİRZA'm...
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
1.068
17
116
44
Eskişehir
Eşinizi yada sevgilinizi cep telefonu rehberinize hangi isimle kaydettiniz hanımlar? yerimseniben

Benim telefonumda herkesten önce ilk eşim çıksın diye "Aaskımcım" yazıyoo :asigim:

bende 2 telefon olduğu için özel telefonumda kocişim
diğer şirket hattımda aşkım diye kayıtlıdır yerimseniben
eşimin özel telefonunda da ben tatlıbela
diğer şirket hattında da aşkım diye kayıtlıyım

bu konu daha önce çok açıldı ama hadi yazayım bari telefonun birinde Darlingim diğerinde Cancazım olarak kayıtlı

valla bendede aaşşkım yazıyor degiştirmek istiyorum çok sıradan bence ama eşimbiraz cins neden benim telimde onun numarası ilk sırada olcakmış:)benim numaramda onda ilk sırada çünkü:)

Aslında aşkım diye kayıtlıydı ama bu aralar limoni olduğumuz için isminin değiştirilerek söylenmesinden nefret eder ve bende şimdi öyle kayıtlıjeyyar

eşim diye yazıyo çünkü sokakta başıma bişey gelirse çabuk ulaşabilsinler ona die

taki suana kadar ismiyle kayitliydi cunku gecenlerde beni cok kizdirdi ve askim yazisini degistirip ismiyle kaydetmistim. ama duzelttim simdi eski haline Şeniz

Kocacığımmm diye yazıyor..:asigim:
3 telefonu var kullandığı..
Diğerleri de Kocacığım 2 ve Kocacığım 3 diye kayıtlı..
Bende onda Karıcığımmm diye kayıtlıyım benim bir telefonum var zaten
:icecream:

Benimkinde Askimmm yaziyo.Eger kizdiysam o gun ona ismini yaziyorum sadece :roflol:

Esimin telefonundada Canimm yaziyo.Ama o benim gibi degil hep aynidir yani sinirine gore degistirmiyo :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…