A
aLiNyAziMsIn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kara_Sevdam
-
8 yıllık evliyim hiçbir romantikliğini görmedim şu ana kadar
bişeyler yapsa da hep benim söylememle yapar.:mymekadundur azcık kendileri
yarın evlilik yıldönümüz hiçbir şey düşünmemiştir eminim :umursamaz:
evlenme teklifi ederken özell olarak hazırlamıs oldugu ortammm romantik bakışları konusma sekli falan suana kdrki enn romantk dwranısıydıı :))
odun degil benim askım ama ilk geceden sonra sende az degilmissin hatun demesi biraz oduncaydı sanki tmm saka yapar gibi söyledi ama insan azcık romantik olurrr o an huh :))
sen de az değilmişsin hatun mu??? ay çok güldüm bunaaa :smiley-cool:
romantikmi odun mu bilmem ama komedii:)))
balayındayız akşam üstü banyomuzu yaptık havlularımızla yataktayız. o bana böcek gelmiiiş gelmişş yemiş diyoo oynuyoruz bende elimle köpek yaptım ona gölge oyunu yapıyorum köpek geliiyoo seni yiicek demeye kalmadı duvara bir tokat attı bak dövdüm köpeği yiyemez beni diyoo:)))))
eşşek kocam benim dedim:)
ay süpersiniz ya koptum bunu okurken :))) allah mutluluğunuzu daim etsn canım,,
Doğumgünü beraber kutladıktan sonra beni otobüse bindirmişti kendisi tam bi odun olmasına karşın telefonuma bi mesaj geldi yoldayken İyiki doğdun iyiki hayatım oldun yazıyordu çok mutlu olmuştum yaa keşke şimdide yanmda olabilseydii,,
azcık odun davranışınıda anlatıyımda soğuyim bari:)) buluşacağımız gün müthiş yağmur yağıyor ben şemsiyeyle bekliyorum sinirim burnumda telefon edio çağrı atıyor habire bende geldi sanıyorum telefonu açıyorum bide bana bağırıyor kaç kere çaldı o tel niye açılmıyor falan nerdesin diyorum yok metro durağındayım çıkamam ıslanırım yağmur çok yağıyor ben bekliyorum aşkım amaa diyorum hee şemsiyenmi var gel al benikafamçokkarıştı o anki sinirimi anlatamam
eşim nişanlıyken hiç beklemediğim anlarda bana 'seni seviyorum'diye mesajlar atardı,birde evlerimizin arası uzak olmasına ve cebinde yol parası olmamasına rağmen,aşırı yağan sonbahar yağmurlarına rağmen,1 saatlik yolu yürüyerek gelir ve bunu neredeyse her gün yapardı.o zaman bu haraketleri bana romantik gelmezdi ama şimdi çok romantik geliyor.şu an 3 aylık evliyiz ama maalesef seni seviyorum cümlesi artık mesajlardada kalmadı.daha 3 ay oldu ama eşimin ne kadar odun olduğunu daha şimdiden anladım.romantik bir hareketini evlendikten sonra görmedim.bir sabah o işe giderken uyanmıştım ve karnım aşırı ağrıyordu.karnıma ütüyle havlu ısıtıp koymuştu,akşamada sıcak su torbası almıştı karnım için,bilmiyorum bu romantiklik mi?
evlenme teklifi ederken özell olarak hazırlamıs oldugu ortammm romantik bakışları konusma sekli falan suana kdrki enn romantk dwranısıydıı :))
odun degil benim askım ama ilk geceden sonra sende az degilmissin hatun demesi biraz oduncaydı sanki tmm saka yapar gibi söyledi ama insan azcık romantik olurrr o an huh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?