Einizin en romantik ve en odun davran

ahhh ahhh millette ne romantik sevgililer eşler varmışşş öyle
neden bana denk gelmedi acaba böyleleri
kimi insanlar gerçekten çok şanslıı

aynen.
nerde odun anlayışsız varsa beni buldu. inşallah bundan sonra karşıma çıkarır rabbim

bence öyle düşünme benım eşimde anlamaz romantıklıkten faln ama ben bu konuda yüzsüzüm onu romantık yapmanın birsürü yolunu bulabılırsin sadece tetikle yeter...

sevgiliyken abim ilişkimizi öğrendiğinde baya üstüne gitmişti ne amacınız falan diye ... banada askıya alalım demişti nasıl evlendim bu odunla yaa

bizim aramızda 1000km var.
en hoş davranışlarından biri doğum günümde "geldim ben" demesi oldu. hiç beklemediğim için kaş bıyık telaşına girmiştim ve 1 saate ancak çıkabilmiştim. bu duruma hala söylenir ben o kadar yoldan geldim sen bi evden çıkamadın diye:) bu da odun davranışı:)
bir de kendisi çok güzel fotoğraf çeker. ben de köy öğretmeniyim ve her zamanki gibi öğle arası onunla konuşuyordum. napıyorsun falan dedikten sonra "okulun önündeyim ben" dedi. tabi inanmadım hıhı evet eminim diyerek bi açtım kapıyı telefon elimle kalakaldım:) o gün çocuklara fotoğraf çekmeyi gösterdi ve okulun, çocukların çok güzel fotoğraflarını çekti. panomuza astık biz de:)

bi tane daha geldi aklıma;
ilk çıktığımız zamanlar bana kendi fotoğraf makinesini yollamıştı. yaşadığın şehri, apartmanı ve kendini bol bol çek ban geri yolla diye:) çok hoşuma gitmişti bu davranışı:)

sende odunluk arama şimdi kıymeti bil ne odunluklar var bu mu odunluk

maşallah bizee dee denk gellsee

En romantik hali beklemediğim bir anda çiçek alması(çok nadir olur ama :))
odunlukları say say bitmezki ama ben konuşurken tv ye bakmasııı

başlığı görünce okadar güldümki anlatamam hemen eşim geldi akllıma en romantik oldugu bana şiir yazmıştı annemlere gitim bi kaç günlüğüne beni özleyip şiir yazmıştı çok hoşuma gitti ayrıca ilk çekindiğimiz fotoyu tv nin üstüne göz önüne koymuştu hoşuma gitti . en odun haliysee hımmm bazen güzel iki çift söz duymak isterim ısrarla anlamaz ima ederim hala aynı en sonunda kızarm öyle işte ama yinede eşimi heryönüyle seviyorummmmmmmm

meleğimin sonsuz romantik davranışı vardır, her şeyi özel yapmaya çalışır, beni en çok etkileyen şeyleri sanırım aileme gösterdiği ilgi ve babama kızınız bana emanet diye söz verişiydi.

odunluğu dersek, hiç unutamam bunu...

istanbul'a iş için gitmiştim. halamda kalıyordum, aradı buluşalım diye. peki dedim. şuradan metroya bin, şurada in orada bilmemne dolmusları var falan dedi...

yani ilk günüm orada, insan gelip almaz mı? arabası var.

sonra geldi aldı ve binlerce özür diledi tabi.

ayy benim eski sevgilim çok romantikti çok hediye alırdı ve hediyelerin bize özel olmasını isterdi hani öyle tişört parfüm gibi şeyler olmasın isterdi.bir gün otogara doğru yürüyoruz birden karşıya geçelim dedi halbuki geçmememiz gerekiyordu avea bayisine uğrucam dedi bende saf saf ne işin var fln diye soruyorum sonra bi baktım beni aniden çiçekçiye soktu ve bi gül aldı çok hoşuma gitmişti bir gün de kafede oturuyoruz elini masanın altına indirdi bacağını kaşır gibi yaptı ve kırmızı gül çıkarmıştı çok şaşırmıştım çünkü hiç elinde falan yoktu meğer bacağına sokmuş çok etkilenmiştim ahhh ahh romantiklik yönünden pek romantikti de öküzlük yönünden de hakkını veriyordu doğrusu bu arada hiç bir özel günümüzü de unutmazdı her ay dönümümüzü vs

ocak 23 1. evlılık yıldönümümüz bişe yapacak mı acaba ? ne isterdimm? beni alıp balayına gittiğimiz otele götürsün isterdim 2-3 günlük ufak bi kaçamak ama tabii zor:)

habersizden gelip devamlı süpriz yapması telefonda en güzel şeylerden bahsederken mal gibi uykum geldi aşkım demesi

Benimle aynı gömleği giymesi en hoşuma giden şeydi.Saymakla bitiremem sanırım.En odunluğunu düşünüyorum ama odun değil odunluk yapmıyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…