- Konu Sahibi Kara_Sevdam
-
biz daha çok yeniyiz bir romantikliğini görmedim, sadece söylediği sevgi sözcükleri hoşuma gidiyor:kedi:
ama odunluğu oldu :mymeka: birgün oturuyoruz bir yerde, garson geldi ne içersiniz dedi, o da ban sormadan çay alalım 2 tane dedi benneyaptımki
heath_19 canım benimki de aynı senin ki gibi çok hoş hediyeler alıp ev çiçek bahçesine dönecekti bi ara neredeyse...
ama gel gör ki böyle ağzımı açık bırakacak hiçbirşey görmedim canım aşkımda... :mymeka:
bu aralar evlilik teklifi için büyük baskı yapıyorum ama odun mu odun bana verdiği cevaplar ama aşkım benim kafam öyle şeylere basmıyor aklıma hiçbirşey gelmiyor sanki özel olmasa evlenmicen mi deyip duruyor telefonda o an elimde olsa o koca göbeğine geçiricem dişlerimi ama dua etsin askerde.
ama gel gör ki muzurluk fırlamalık olsun hepsi onda aklı bi ona çalışıyor zaten
kızlaaaaaaaaaar ya benim canım sevgilim bitanem bitaneeeeeeeeeem süper bi romantiklik yaptııı sevgililer günü hediyemi erken yollamak zorunda kaldı aman allahıııııııım tek taş ya
valla havalara uçuyorum hem de en beğendiğim model okadar mutluyum ki bide kazak gömlek çanta lmış ama gözüm yüzüğümden başka bişi görmüyooo kutusuda okadar süperki içinde not vardı bideee alahım çok mutluyummmmm canım aşkım benimm seni çoooook seviyorum
ya inanrmısın bende nerdeeeeeeee diyordum ama o kadar büyük bi süpriz oldukii çok sevindim ya gerçekten darısı sizin başınıza kızlar inşallahh
kızlaaaaaaaaaar ya benim canım sevgilim bitanem bitaneeeeeeeeeem süper bi romantiklik yaptııı sevgililer günü hediyemi erken yollamak zorunda kaldı aman allahıııııııım tek taş ya
valla havalara uçuyorum hem de en beğendiğim model okadar mutluyum ki bide kazak gömlek çanta lmış ama gözüm yüzüğümden başka bişi görmüyooo kutusuda okadar süperki içinde not vardı bideee alahım çok mutluyummmmm canım aşkım benimm seni çoooook seviyorum
senin kocan benimkine biraz ders verebilirmi acaba?bi keresinde ben arkadaşımdayken,başka arkadaşlarım aramış.
bize gelmek istediklerini söylemiş.
eşimde yapabildiği kadar yemek ve evi baştan aşağı temizlemiş,temiz olduğu haldeŞeniz
ben o gün çok duygulanmştım:asigim:
bi keresindede eğlenmeye gitmiştik,
taksimde saat sabah 3te sokak çalgıcıları çalıyordu.
herkesin içinde benimle dans etmişti,çok utanmıştım
bikeresinde de arkadaşımın doğum günü vardı
bu sahneye gelior gidiyor, bir baktım özel parçamız arkada fon müzik,
elinde mikrofon bana aşkını anlatıyor.ağla ağla ben koptum
bikeresindede beni arıyor yollar karlı buluşamıycaz diyor
aradan 1 saat geçti,ümidim kesildi,
ellerinde bir çok gül,kapımda zile basıyoor
beni görmeye gelmiş...
çok güzel yavv:))
odunluğuna gelince,pek yoktur ama,
evlenme teklif ederken,
aksaray minbüsünde arkada ikimiz başka kimse yok,
bir müslüm şarkısı
ve malum evlenme teklifi:asigim::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?