Einizin en romantik ve en odun davran

bizimki çok yeni ama odunluğu da oldu maalesef. kaydirigubbakcemile3 bi gün kıskançlık krizi geçirmişti, aramadı beni tümm gün. küstü resmen. küs bi odun oldu.

romantik davranışlarından beni en çok etkileyense gezerken koluma girmesi. bunu yaptığı için ya o tuhaf ya da bundan hoşlandığım için ben. :uhm:

Son düzenleme:
yaa kızlar hepınızın yazıklarınızı ookudum arada o kadar orjınal olanları varkı bayıldım dogrusu bayanssulusmile
hemde dusundum benım kı bana bu kadar özel ne yaptı dıye alsanaalsanasmile
yaa tamam cıcek alır hedıye alır benı kırmamk ıcın elınden glenı yapar
ben mesela mınık suprızlere bayılıyorum hatta ona acık acık da dedım ben boyle syeler beklyıorum dıye ne yapım baktım onun yapacagı yok mecbur dedım kaydirigubbakcemile
neyse bana verdıgı cevaba bak kötükedihüso
vay efendım o guzel bı suprız organıze etse ben gelebılecekmıymısım -tatlicadiarzu-
kesın evden falan ızın alamazsın dıyo bahane cok yanı delikafadulden
evlenınce gor sen suprızı dıyo bende mecbur yıyorum kafamçokkarıştı
evlenıncede bahane bulur o ayy bak sınırlendım sımdı lmaz:
hee bırde sey dıyoo yaa asıl sınır bozucu olanda bu
oda suprız vs beklermıs bende ona yapmazmısım
yuh dedım ben sana cıcek falan alır yollarım artık dedım
ayy yzdıkca aklıma gelıyo CADIARZU bırde bı huyu var yapacagı seyı soyluyo
heıdye alır daha vermeden soyler aldım hedıye dıye
gecenlerde 1 aylıgına bı ıse baslamıstım sana cıcek yollıcam dedım
bırak cıcek falan ıstemez dedım ne gerek var dedım ama sırf yalandan dıyorum ınsan soylemeden yollar kötükedihüso

heath_19 canım benimki de aynı senin ki gibi çok hoş hediyeler alıp ev çiçek bahçesine dönecekti bi ara neredeyse...
ama gel gör ki böyle ağzımı açık bırakacak hiçbirşey görmedim canım aşkımda... :mymeka:
bu aralar evlilik teklifi için büyük baskı yapıyorum ama odun mu odun bana verdiği cevaplar ama aşkım benim kafam öyle şeylere basmıyor aklıma hiçbirşey gelmiyor sanki özel olmasa evlenmicen mi deyip duruyor telefonda o an elimde olsa o koca göbeğine geçiricem dişlerimi ama dua etsin askerde.
ama gel gör ki muzurluk fırlamalık olsun hepsi onda aklı bi ona çalışıyor zaten

heh aynen ıste benımkınınde nerde fırlamalık var aklı ona super calısıyo klava:

az önce yine konusu geçti hemen kıvırdı uyuz yaa aşkım o bi anlık olur düşünmekle olmaz o an içinden gelirse olur diyee pehh yalanını yiyim senin yavrum benim hadi muzurlukta fırlamalıkta olsa tamam dicemde evlenme teklifini sen düşünmeden yapamazsın ki be yavrucuuum o kapasite yok sende canım aşkım :mymeka:
heath boşver canım bizim kaderimiz bu galiba gülü seven dikenine katlanacak:roflol:

Aşkım her ayın 21 ini bana hatırlatır kutlar.
İlk çıktığımız aylarda ben unutmuştum bana küsmüştükaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile Yalnız yıldönümü değil herhangi bir ayın 21 iydi.
Başka düşündüm düşündüm bi romantik davranışını bulamadım.Romantik değil ne yapayım 4 yıldır yapamadıysam bundan sonrada romantik olmasını beklemiyorum zaten.:umursamaz:
Odun davranışı çok hangisini yazayım

benım eskı sevgılım oyle odun ama oyle tatlıydıkı... :1rolleyes:
5.5 yıl beraberdık bız ama o hıc hedıye almazdı ne ozel gunlerde ne normal zamanda ıcınde yoktu adamın kaydirigubbakcemile3
neyse bıgun buluscaz bana dedıkı sana bı hedıyem var askım cok begenceksın.ben nasıl mutluyum neler neler dusunuyorum acaba sevgılım bana ne aldı dıye aklımdan neler neler gecıyo yuzuk kolye t shırt bır suru sey kaydirigubbakcemile3 yoldada msg atıp duruyo cok ozel bı hedıye falan dıye neyse geldı yanıma askım ben bısey demıyorum tabı hanı hedıye falan dıye ama baktım elınde bısey yok cebını gosterıyo gomlegının cebı şiş boyle burda hedıyen yapıyo bana gulerek :roflol: benım kalbım durcak kızlar.bırden cıkardı cebınden pat dıye elı de kocamandı ıcıne sakladı elının goremedım bende sadece sarı bısey oldugunu gordum dıyorumkı sarı bı kutu bana kesın kolye yuzuk gıbı bısey aldı :roflol: ısrarlarım sonucu elını bı actı ki ay ne goreyim :1shok: MANDALıNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bahcelerı vardı ıste bahceden gelıyodu zaten ben gorunce sok gecırdım tabı bu muydu dıyorum ya cıddı mısın bu muydu dıyorum eveeeeeeet kendı oz bahcemızden getrdım kendı ellerımle kopardım dıyo :roflol: sımdı guluyorum ama o zamanlar ne öküz bi adam bu ya bu ınsansa ben neyım demistim delirmistım kaydirigubbakcemile3 canım benim ya..
en romantıkte heralde bana cıcek alırdı ılk baslarda hep kırmızı gul..ne guzeldı ya o kadar cok ozluyorumkı...

kızlaaaaaaaaaar ya benim canım sevgilim bitanem bitaneeeeeeeeeem süper bi romantiklik yaptııı sevgililer günü hediyemi erken yollamak zorunda kaldı aman allahıııııııım tek taş ya
valla havalara uçuyorum hem de en beğendiğim model okadar mutluyum ki bide kazak gömlek çanta lmış ama gözüm yüzüğümden başka bişi görmüyooo kutusuda okadar süperki içinde not vardı bideee alahım çok mutluyummmmm canım aşkım benimm seni çoooook seviyorum

Sevde canım benim rabbim mutluluğunu bozmasın inşallah...
valla süper bir hediye olmuş...
darısı benim aşkımın başına ama nerdeeeee

ya inanrmısın bende nerdeeeeeeee diyordum ama o kadar büyük bi süpriz oldukii çok sevindim ya gerçekten darısı sizin başınıza kızlar inşallahh

vavvvv süpermis mutlluluklar dilerim

biz sabah yine romantizmden konuşuyorduk bir kere daha anladım ki benim sevgilim bu konuda fosss yanii bende ümidi kestim artık kendisinden bu konularda napayım adamın ruhuna ameliyat ile sokamam ya içinden gelmediği sürece

tebriklersositososito:dance::dance:

senin kocan benimkine biraz ders verebilirmi acaba?

ah canım sen bide benim evlilik teklifini duysan dua edersin yaşadığına fisfisfis anlatayım aynı işte çalışıyorduk yanıma geldi biz evlenmeliyiz dedi zemuszemusdaha ben bişi demeden:1shok: lafı ağzıma tıkıp anlatmaya başladı '' sen iyi ve sevimli birisin çok neşelisin etrafına hep enerji veriyorsun fazla bişeyde gözün yok hep mutlusun senden daha iyisinide bulamam zaten beni kim çekerki? senden başka:1shok: hem parada biriktirebiliyorsun evlenelimkafamçokkarıştı ölürmüsün öldürürmüsün ama ben çok aşık cevap yinede ewettttttttt oldu opuyorumnanaktan

yazdan canım sen kocanı op ve basına koy :))) hatta ona sarıl bırakma hatta ellerinle besle hatta .......
:)))
Allah bozmasın ya çok güzel hareketler bunlar :))) tebrik ediyorum enişteyi azıcık benim danaya ders verse :))))))
cocuk arkadaşlarına gelince son derece yaratıcı bana gelince odun ben anlamıyorum bende mı sorun var acaba?!

8 yıllık evliyim hiçbir romantikliğini görmedim şu ana kadar
bişeyler yapsa da hep benim söylememle yapar.:mymekadundur azcık kendileri
yarın evlilik yıldönümüz hiçbir şey düşünmemiştir eminim :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…