• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Einizin Sevgilisine ev atn duysanz ne yaparsnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seviyesizliğine,karaktersizligine werir ''ayrı ew açmana gerek yok çünkü zaten senın artık boş bi ewin war'' diyip hayatımdan cıkarırdım

ondan hayatımdan defolup gıtmesını ısterdım o evıde ıkısının basına yıkardım benımboyle bı arkadasım vardı adam evlı 4 -5 yıldan berı kadına ev acmıs karısı bunu yenı duydu bunu bız bılıyoduk ama karısı baskasından duysun uzulmesın dıye soylemedık sonunda bunu duydu kocasına bosanma davası acıp kendı memleketıne gıttı ustelık bıde kızı vardı gecen gun carsıda adamı gordum yenı sevgılısıyle kol kola ıcımden adamın suratına tukurmek geldı esı cok ıyı bır ınsandı

Ayni durum benim basima gelse o zaman bildikleri halde benden saklayan herkese cok kizar ve bir daha o kisilerlede konusmazdim...

o an eşim olacak insan müsvettesinin yerinde olmak istemezdim:delphin:

korkmayın kızlar bu krizde ayrı ev açmaya cesaret edecek erkek varmı acaba?

o evi ikisininde başına yıkardım.............Çok üzgünüm çoook

Cnm bır sorun yoktur umarım.nerden aklına geldı boyle bır soru sormakcnm yaa.bır yakının fln mı? Merakımı mazur gör cnm ama tabıkı boşanırdım hemde başım dik ,buyuk bır gururla....bu tamamen saçmalık ya düşünmesi bıle kötü.defol gıt derdım ve butun eşyalarını kapının önune koyardım.komşulardan arkadaşlardan gören soran da olursa buyuk bır zevkle bır sevgılısı olduğunu ve sevgılısıne ev açtığını soylerdım.rezıl ederdım onu.vede hemen boşanırdım.... Allah esırgesın...

öyle adama tek bişe söylemez çeker giderdim...
demek ki ne bana ne evliliğimize ne de gururuma değer vermiyormuş diye düşünür ve onu yok sayardım...

ben boşanma davası falan açmazdım aslada boşamazdım onu süründürürdüm.öyle bişey yapan adama boşanmak mükafat olurdu.o yüzden onu ödüllendirmez cezalandırırdım ve mahkemeye gider başka kadınla olduğu için zina davası açar onu hapse tıktırırdım.çokmu acımasızım ne?:hooray:

ev hediyemi alır giderdim.....
ikisininde topuklarına sıkar,anı bırakırdım......:delphin:

O zaten bunu öğrendiğim andan itibaren kocam olmazdı.....

onu kapı dışına koyardım..o kadınla evlenemesin diye boşanmazdımda..sürüm sürüm sürünsünler..

bir ev açacak parayı nerden buldun diye sorarım-tatlicadiarzu-

güle güle yavrum güle güle

gidene bay bay gelene hay hay

yaşasın onurlu yaşam
:lepi:

çiçeğimi alıp güle güle oturuna giderim.
gitmişken bi hal hatır sorardım.

:1ninca:

yapılacak tek bir şey var
o da ayrılmakbenneyaptımki

Gerçekten çok sinir bozucu ama en iyi çözümler mantıklı, sabırlı ve akılcı düşüncelrele çözülüyor kızlar. Ben de Janet'a sonuna kadar katılıyorum.

hemen bosarım demıycem cunku ev tutmussa zaten bosamanız onunda ısıne gelecektır.evet onla butun karı kocalık ılıskımı keserım ama bosamamda surundururum.kırdıgı gururumun acısını cıkarırım ondan

Back
X