Einizin sizinle douma girmesini ister misiniz?ok merak ediyorum.

beautiful81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
29
0
86
Diğer
MErhaba
kimi bayanlar dogumda eslerinden destek almak icin yanlarinda olmk isterken kimileri istemez,kimi erkrklerde esleriyle o ani paylasmak isterken kimisi yok ben dayanamam vs derler.
ben sahsen doguma esiminde bareber gelmesini istedim (normal dogum) ama kendisi yok ben dayanamam demisti istemedi.sizin boyle bi isteginiz olurmu ve esiniz ne dusunur?

Elimi tutardı ben de ondan güç alırdım.
Yanımda olmasını isterim.
Eminim ki o da ,ben söylemeden girerdi içeri.:jeyyar:

ben isitoyurm artık..düne kadar istemezdim ,tiksinir benden diye düşünüyordum..

dün hastaydım,hastanede gozetim altına aldılar..o serum takılırken elımı tutusu ,basımda durup sacımı oksayısı..ayaklarım üşüdü dedigimde ellerinin icine alıp ısıtması..
dayan askım dıyıp tesellı edışi..

doğumda da yanımda olsun,o da ıstıyor artık..

zaten kendısı işinin yanı sıra profosyenel fotografçı :)

dogum fotolarım olacak ,

inşallah tabii :)

Isterim mutlaka tabiki
Esimde dusunmeden teklif etmeden bana sormadan bile içeri girecektir eminim
Beni asla yanliz birakmayacaktir bunu biliyorum

Bende istiyorummmmmmm,eğer kısmet olursa elimi tutsun yeter :1rolleyes:.İnşallah girebilir bakalım

Ben istemem, sanırım eşim de istemez.. Hem ben o üzülmesin diye rahatça acı çekemem, hem de o sevdiğinin acı çekmesini görmeye dayanamaz diye düşünüyorum; ama şimdilik.. Bakalım o zamana değişir mi düşüncem..

Esim iki dogumumdada yanimaydi...hatta göbkelerini o kesti kizlarmizin...a.s

Öyle güzel bir an ki dogum ani...esinin yaninda durmasi elini tutmasi..sana güc vermesi ben burdayim korkma dag gibiyim der gibi durusu...bence bunu beraber yasamak kadar güzel birsey yok...:asigim:

Esim hicbir zaman doguma gelmem dememdi söz konusu bile degildi...bende esimden cekinmedim aksine esimden haric herkesden cekinir utantirdim fakat ondan asla...

Tabiki her insan farkli bazi erkekler bunu kaldiramayabilir ama bence eger kocalariniz dogumda yaninizda olmak istiyorsa birakin gelsinler...o ani bir defa yasiyor insan

çok istiyorum ama eşim dayanamıyacağını söylüyor..
Evet bencede dayanamaz ufacık bir hasta olsam bile içi eriyor , çok üzülüor
hele birde doğumda o kadar acı çektiğimi, feryat figan bağırdığımı görünce dayanamaz , kıyamaz
ama ben yinede istiyorum. bakalım belki o zamana kadar ikna ederim...

Ben istemiyordum zaten iyiki de girmemiş gerçi o da istemiyordu.
Sezeryanla doğumu bilmemde normal doğumda insan o kadar çaresiz oluyor ki(kendi adıma konuşuyorum) o halimi görmesini istemezdim.benneyaptımki

kesinlikle o ortamda bulunması lazımdır eşlerin. manevi anlamda daha güçlü oluyorsunuz. tabi eğer eşiniz de kendini iyi hissedecekse o atmosferde.

doğumum esnasında eşim yanımdaydı ve doğum yaparken elini tuttuğumu 'sanıyordum'. meğer neredeyse kemiklerni kıracakmışım öyle bir sıkmıştım ki kıpkırmızı olmuştu. nasıl bir can havliyse :) :1shok:

ben istemezdim..çünkü canım azıcık bir şey yansa,parmağım kesilse, hasta olsam, ateşlensem vs. eşim fenalık geçirecek gibi oluyor..
kaldı ki, iki normal doğum yaptım, ben zor kaldırdım bu durumu..
eşim hiç kaldıramazdı sanırım..

eşim girmedi..zaten öyle bi konu olmadı aramızda ,
ama iykide girmemiş diyorum bazen sadece sesimi duymakla hüngür hüngür ağlamış koridorda,
yanıma girseydi ne olurdu bilemicem, heralde bırakın doğurmasın acı çekemsin felan demeye başlardı doktora afallardı :)))))))
o halimi görüp etkilenebilirdi
çünki coğu erkek eşinin doğumunu görünce ondan uzaklaşıyomuş cinsel anlamda,eşinin canı yanıcak sanıyomuş :))
öyle olmayıpta daha anlayışlı daha merhametlide olabilir eşine karşı erkek
hiç belli olmaz yani onların sağı solu :)))

Son düzenleme:
bende istedim esimde cok istedi ve iyikide geldi birlikde dogum yaptik sayilir kizlar :)
evvt ben dogururken oda 9 dogurdu sayilir ben aci cekdim ama oda bana kiyamadigindan daynamadi ama onun desdegi ben ve kizma okadar iyi geldiki zaten girmeseydi zorlu gecen dogumumun üstesinden kessinlikle gelemezdim tek basima elimi tutmasi bana destek vermesi sevip oksamasi belimi ovmasi nerdeysse benimle bir nefes alip vermesi :) ve son anda ikinmam iicin beni ikna etmesi ahhhh ahhhh 3bucuk yil öncesine gitdim geldim sayenizde kizlar :)

Ben isterdim eşimin o anda yanımda olmasını.
Çünkü ben sezeryanla yaptım doğumlarımı;
bebeklerimin ilk anlarına, ilk ağlayışlarına tanık olamadım.
En azından eşim görürdü.......

daha cocugumuz yok ama ben isterdim yanimda olmasinida cogu doktorlardan duydum bayilan ayilan cok oluyormus hemde en yigit görünenleri:roflol:

sahsen bende cok isterimde esimin bunu yapacagini inanmiyorum birker sordugumda ben sevgiyim insanin aci cekmesini seyredemem demisti

ben cok istiyorum 29 haftaligim su an
diyorumm sende girceksin yok ben dayanamam bagirmana sen bagirirken oyle caresiz bisey yapmadan duramam dedi bakalim ses yok su an ama istiyorum anacim bana ne girsinde kolay anne olunmadigini gorsun istiyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…