Einizin sizinle douma girmesini ister misiniz?ok merak ediyorum.

kesinlikle istemiyordum ve de girmedi zaten. eşim istemişti ama ben istemedim. onca acı çekerken beni seyretmesini istemedim.pişman değilim. bir daha doğurursam yine istemem.şakkıdı normal doğum yaptım ben de...

ben çok isterim ama eşim...
doğumhanede dayanamayıp bırakın karımı diye bağırıp kavga çıkarmayacağımdan emin olursan gireyim diyo....
dayanamazki o bana.....

:1hug: Edebiyata,edebiyat sanatçısına -bana göre sanat- saygım sonsuzdur..
İşte bu kadar gerçek,bu kadar enfes..Yaşamak gerekiyor anlamak,anlatabilmek için..Kelimeler kifayetsiz kalıyor yine de bir noktada,insan susuyor,dili susuyor,yüreği konuşuyor..
*Yorumların hepsini okudum..Eşlerimizin bizi doğum anında görmelerinde ne manen ne madden hiçbir sakınca olduğunu düşünmüyorum.Yine de herkesin kendi seçimi..
Dirayetli ve güçlü olmak lazım..

O güç zaten biz kadınlarda mevcut,o kutsal anı da eslerimizin görmemesi bence onlara yapılan ennn büyük haksızlık.
Komik bir tarafı da vardı, benim doğum anımda esim öyle feci olmus ki,anestezistim doğum anında esimden fotoğraf makinesini aldı ve esimin yüzünü çekip bana gösterdi,bu suratı hiç unutmazsın artık dedi.
Bu arada ben epidural sezeryanla doğum yaptım,plasenta problemimden dolayı ama normal doğum da olsa eşimin elimi tutması, yüreğimizin birlikte dünyaya gelecek miniciğimiz için atması en büyük mutluluğum olurdu.Tabi senin dediğin gibi kişisel tercih meselesiyerimseniben

bende isterim yanımda olsu nama o alt vaziyeti görmesini istemem meraklıdır zaten piskolojisi bozuk iyice bozulur

ben istemedim beni o şekilde görmesi o nedenle girmedi doğuma kendide çok istekli değildi zaten,ama seneye bir daha bebek yapıçam ,bilmiyorum bu sefer girsemi girmesemi,aslında doğumun ne zor olduğunu görmesini isterim,çünkü doğum olayına çok basit bişey gibi bakıyor,benim anneannem 20 doğum yapmış sen bi kereden korktun diyor,çok basit birsürü kadın doğum yapıyor diyor,girip o durumu görmesini isterim onun açısından,görsün nasıl olduğunu ama kendi açımdan bakınça beni o halde görmesini istemem.

Tabi ki girecek babamın evinden getirmiyeceğim ben o çocuğu :roflol::roflol::roflol:
Şaka bir yana evet yanımda olmalı ki hem desteğini hissedebileyim hemde ne zorluk çektiğimi görsün:jeyyar:

normal doğumsa kesinlikle girmemeli benim fikrimce, ben erkek olsam asla istemezdim hoş bi durum diil insan aşık olduğu insanı o halde görmemeli, ben bile kendime acıdım çok utandım doktorumdan herkesten o yanımda olsa daha beter olurdum ki benim eşim 20saat tüm sancılarımda yanımdaydı sadece doğumhaneye girmedi, kapının önünde çığlıklarımı dinlemiş dehşet içinde:)
şimdi 2 aylık mızmızmı mızmız ama çok şeker bi kızımız var, o her gece sabaha kadar yanımda, yatağın bebek tarafında yatıyo, hayatta çok şey var eşinizi yanınızda isteyeceğiniz, bırakın doğum gibi kanlı ve bence isteksizlik dahi yaratabilecek bi olay bize özel kalsın

ben isterım...
eşimde doğumuma gırmek için can atar zaten...
bayılırsın gelme dıomda bişecik olmaz dioo :)))

benim hem esim hem annem hemde kameraya cekmek icin gorumcem dogum odasinda yanimdaydi butun sancilarimi onun elini tutarak dindirmeye calistim sonra oglumu 1,5 saat ittim esimle annem bacaklarimi tutup bana destek oldu ama oglum kanalda sikisti beni mecburen sezeryana aldilar esim yine yanimdaydi elimi hic birakmadi ta ki oglumu kucagina alip bana gosterene kadar bence imkan varsa esler kesinlikle dogumda yanimizda olmali

ben ısterım ama eşim ıstemedıgını söyledı senı öyle görmek ıstemem bır de tansıyonum duşer bayılırım :roflol: dedi. sonra duşundum bende ıstemezdım onu kesılırken kanlı falan görmek ıstemezdım çok uzulurdum heralde.

Evet evet çok isterim..
Allahım çok severim ben çocuklarıkaydirigubbakcemile5

normal dogumda sanırım ıstenır hani örtu olacak bacaklarda adam görmez ama elını tutup destek olabılır de
sezeryanle dogumda kıtır kıtır kesılırken adamın bakmak ıstıycegını ve görmek ıstecegımızı sanmıyorum kım görmek ıster yahu ayyy aman ya. sezeryan da tam bır amelıyat gıbı görunuyor gözume.

eşim o muhteşem anda yanımdaydı elbette....kameraya aldı aynı zamanda ...ama akıllı eşim heyecandan kızımı tam çıkartırlarken kameranın silme tuşuna basmış ....bu konuda çok fırça yedi benden:))neyse ki farketmiş de sonrasını çekmiş hemen....

valla ikikere normal doğum yaptım.eşim dikişlere pansuman yaparken bile üzülüp başka çocuk istemiyorum diyodu.bide doğuma girse napardı bilmem.bu arada 4 çocuk istiyorum allah izin verirse.artık hedefim diğer doğumu dikişsiz yapmak-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…