Einizin sizinle douma girmesini ister misiniz?ok merak ediyorum.

Bende çok isterdim.Eşimde çok ister ama dayanıcağını sanmıyorum.Eşim çok duygusaldır. Gün gelirde bi bebiş allahım bizede nasip ederse eminim eşimin doğuma gireceğini. Bu an bir daha karşısına çıkmayacak sonuçta. Özel bir an bir bebeğin hayata gelişi.
Keşke olsada eşim girse doğuma....Çok isterdim.

cok olmus bu konu acilali fakat bende yorum yazmak isdedim
ben normal dogum yaptim ve esimde yanimdaydi
bazi insanlar sakin alma esini doguma beraber girmeyin senden sogur tiksinir dedi bu bana cok sacma gelmisdi
sonucda esim dr degilki tam rahmin karsisina gecsinde dogumu izlesin o benim basimin ucunda durdu ellerimi kolarimi tutdu oksadi saclarimi terimi sildi bana cesaret verdi bundan daha güzel bisi olamazdi heralde eger esim icerde benle beraber olmasaydi bilmiyorum bu kadar huzurlu ve rahat bi dogum yapabilecekmiydim
bebgimiz dogdu ve yavrumun ilk karelerini babcigi cekdi ama görmelisiniz süper ebe bebgimi dogar dogmaz gögsüme koydu bende sasirdim oglumu görünce tuhaf oldum birden o kadar cok güzel bi kare ki oglumun kordonunu babasi kesdi allhim inanilmaz anlar ya ikinci dogumumdada esim girecek kesin allhim nasip ederse tabi

bende isterim ama her ayrıntıyı görmesin doğumda..ben bile görmem istemem şahsen..yanıbaşımda elimi tutsun yeter

Kızlar zaten erkeği doğuma alıyorlar ama o kadının baş yanında duruyor
Üstünüze bi örtü örtüyorlar sizde eşinizde görmüyorsunuz
Sadece o heyecanı ve mutluluğu paylaşıyor eşlerimiz
O yönden içiniz rahat olsun

doguma girince hiç kimse yok yanınızda ne annen ne eşin nede en çok sevdigin yanlızsın ölsende kalsansda yanlızsın o an insan eşini yanında istiyo ve aglamaya başlıyo keşke oda yanımda olsa diye her canım acıdıgında elerinden sıkıca tutmak isterdim bana destek olmasını yanlız bırakmamasını okadar çok isterdimki heleki doktor bebegin doguma dayanamıycak kaybedebilirz deyince hayatınız bitiyo sırf bebeginize odaklanyosunuz dua etmeye başlıyosunuz keşkelerle geçen dogum ne olurdu onunla beraber olcagına benimle olsaydın ha ne olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…