- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi beautiful81
-
isteyebilirim de istemeyebilirimde garantisi yok
Bende eşimin yanımda olmasını çok istiyorum.36 haftalık hamileyim.saglık problemlerimden dolayı tıp fakültesinde dogum yapmak zorundayım.doktorla konustuk.eşlerin içeri girmesi yasak diyo.eşler için hiç hoş bi görüntü değiil diyo.doguda calısırken eşleri kürtajlara aldım dedi.adamlara korunma yöntemlerini anlattıgım halde nerdeyse heray tekrar kürtaj için karısını alıp yanıma geliyodular dedi.o yüzden bende onları kürtaja alıp görmelerini istedim dedi.bayılan adamlar olmus.zaten ondan sonrada dogum kontrolunu adam akıllı öğrendiler diyo.galiba sadece özel hastaneler alıyo eşleri içeri.aslında cok istiyorum yanımda olup elimi tutmasını.ne bebek için nede onun için.biraz bencil olucam galiba ama tıp fakültesi oldugu için muhtemelen dünya kadar insan olacak orda ve o kaar insanın içinde yanlız kalmak istemiyorum.eğer o olmazsa kendimi çok çaresiz olacakmısım gibi hissediyorum..doktorla son kez tekrar konusup bi kere daha yalvarıcam ama kabul görecegini hiç sanmıyorum
Offfff libyana ağlattın beni yaaaasenağlama,doğum yaptığım ana ve esimin sapsarı bir vaziyette dimdik durmaya çalışması geldi gözlerimin önüne.Müthiş bi anlatımın var,bir edebiyatçı olarak okurken her kelimesini hissettim]Allah nefslerimizden eşler yarattı ve bizleri birbirimize helal kıldı..Hem ruhlar hem bedenler birleşti,bundan daha kutsal ve anlamlı bir olay var mı? Bir düşünelim,mucize ötesi değil mi..Minicik bir nutfede,anne karnında gelişiyor besleniyor,büyüyor..
Günü geldiğinde Allahın izni ve kudreti ile sıcak anne karnından Dünyaya doğru yola çıkıyor..İnanılmaz bir duygu..insanın üremesi..Hele o doğum anı..Normal doğum yapmış bir bayan olarak,saniye saniye keşfettim hazzını..Varlığımda tekrar tekrar kayboldum,şükrettim,inancımı tazeledim..Eşim ne yazık ki yanımda olamadı:1no2: ince bir bölme arkasındaydılar,yanıma gelmesine izin vermediler..Elini tutamadım,sesini duydum,konuştuk,sevgimizi haykırdık,bağımızı sıkılaştırdık..
O kadar isterdik ki beraber olmayı,yurt dışında doğum yaptım ve bulunduğum ülkede yasaktı eşlerin girmesi..
Bence BU müthiş anda ANNE VE BABA mutlaka birlikte olmalılar..Güç almalılar,güç vermeliler,MELEKLERİNİ birlikte karşılamalı,öpmeli,koklamalılar ilk saniyede..
Amerikada babaların doğuma girmesi ŞART..
Önce kamuoyunu bilinçlendirip,zihinsel dönüşümü sağlayıp ardından da erkeklerin de zorunlu olarak doğuma girmeleri için girişimlerde bulunsalar çok güzel olur bence.. Doğum anıns babalar da şahit olmalı..Eminim bu ilersine olumlu yansır..
Bir daha ki doğumda inşallah,eşim de yanımda oolur..İkimizde canı gönülden arzu ediyoruz bunu..
Şartlar uygunsa mutlaka birlikte olun derim..O muhtemeşem anı görsünler..Anne olmanın zorluğunu da mükemmelliğini de bilsinler..
Doğum anında anne temizlenir manen ,mis gibi olur,vucudu da yenilenir..Kolay değil ama CENNET vaadedilmiş,herşeye değer..
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?