Einizin sizinle douma girmesini ister misiniz?ok merak ediyorum.

Eşim defalarca ameliyathaneye girdiği için muhakkak benimle doğumhaneyede girer.

Zaten merakından ölür illa anı görmek ister.

Normalde olsa sezeryanda olsa gelir.

yanımda olmak istemesinden ziyade merakından girer :):)

Onun görev aldığı hastenede doğum yapmayı istiyorum manen imkanlarım daha rahat olur.

Bakalım önce o günler bi gelsin inş.

bende çok istiyorum.şu an 21 haftalık hamileyim.ama utanırım gibi geliyo bana.örtü örtülüp bi şey görmezse olur o zaman yanımda olup bana destek olması çok güzel bi duygudur herhalde

ben girmesini istemezdim herhalde.kendisi istemesydi de bunu anlayışla karsılardım...çünkü ben erkek olsam hayatta girmezdim doğuma...zaten tırsık bi tipim erkek olsaydım da yine tırsık olurdum...
ama belki ameliyahanede narkoz oluncaya kadar yanımda kalmasını isteyebilirdim..gerisinine gerek yok...

aslında girmesini ve bana destek olmasını isterim
aşkım yanımda olduğunda elimi tuttuğunda daha kolay olur herşey
ama o girmek istemezmiş beni acı çekerken görmeye dayanamazmışCADIARZU

doğum yapmadım ama ilerisi için soruyorum girermisin diye. girmem diyor. bende istemem girmesini. birkaç tane erkek arkadaşım eşlerinin normal doğumuna girmişti ve doğum sonrasında eşimden soğudum dediler. bunu çok duydum. her erkek kaldıramaz.

arkadaşlar bende eşime doğuma girermsin dedim söylediği şey şu:beni elaleme rezil mi edeceksin.öyle sinir oldum ki insan eşinin yanında olunca elaleme rezil mi oluyo.bu görülmemiş bi şey dedi bana kim kirmiş eşinin doğumuna diyo çok aşırı derecede sinirlendim.2 gündür daha kendime gelemedim.etrafındaki insanlar bununla dalga geçermiş.bana o anı kaldıramam demiş olsaydı bu kadar üzülmezdim.böyle bi şey çok ayıpmış öyle diyo yorumlarınızı bekliyorum.

hiç istemezdim eşimin doğuma girmesini iki aylık bebeğim var sezeryanla doğum yaptım girmedi de eşim zaten ama kamera vardı benim doğumumda doğumdan sonra beraberce izledik

kesinlikle isterim
zaten eşimde gireceğim diyor
elimi tutup gözlerime bakıp paylaşacakmış benle herşeyi

arkadaşlar bende eşime doğuma girermsin dedim söylediği şey şu:beni elaleme rezil mi edeceksin.öyle sinir oldum ki insan eşinin yanında olunca elaleme rezil mi oluyo.bu görülmemiş bi şey dedi bana... kim girmiş doğumada ben girecekmişim dedi çok ayıp bir şeymiş bu ona göre iki gündür sinirden kendime gelemedim.yorumlarınızı bekliyorum.

valla sinirlenmekte çok haklısın bende olsam sinirlenirdim. ama aklıma bişi geldi acaba korkuyo yada dayanamayacağını düşündüğünden böyle demiş olabilir mi? bence ona şöle bi soru yönelt eğer çevreden çekinmesen yada gittiğimiz hastanede oldu da sen varsın sadece yanımda ailelerden kimse yok ve doğuma girersen kimse bilmeyecek peki o zaman yanımda olur muydun?
bence bu soruyu bi sor bakalım ne diyecek sorun sadece çevreden çekinmek mi?

valla hamile değilim ama kısmetse çocuğumuz olursa :Saruboceq:eşim girmek istiyor ama bir gazetede okuduğum habere göre girmesinler yazıyordu psikolojisimi bozulurmuş neymiş hele ogün gelsin düşünürüz :asigim:

Daha 2 yılımız var ama bunları sımıden konustuk gırmek ıstıyormus :) Bende bısey demedım ondan daha cok ıstıyorum cunku bırısının bebegımızın resımlerını cekıp kameraya almalı degıl mı :) Bence gayet dogal babayla bebegın ılk bulusması :)

16 aylık oğlum var ve eşim doğumuma girdi.spinal sezeryan oldum.uyanıktım ve doğum anını beraber yaşadık.elimi tuttu ve oğlumuzu ilk ikimiz gördük.imkanı olan herkese tavsiye ederim. bence müthiş bi şey yerimseniben

ben istemem valla
şımarasım gelir,birde zaten çok duguluydum,gerçi sezeryan oldum ama ağlarım diye istemezdim kocamı,
sonra sezeryandan ilk uyanırken oğlum onun kucağındaydı
çok harika bir duyguydu

benim esimde girdi normal dogum icin gittik esim ve annem elimi tutup bana destek oluyorlardi oglumu iterken gorumcemde kameraya cekiyordu herkes odadaydi yani:)) ama isler ters gitti oglum kanalda sikisti ve ben acilen epidural sezeryana alindim o zaman sadece esim yanimdaydi hep elimi tuttu oglumu ilk ikimiz gorduk cok guzel birseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…