• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ejje89un diyet günlüğü

dün yediklerimi de paylaşayım
sabah:
1 yumurta ie yapılmış domatesli peynirli yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
10 badem
öğle:
tavuklu salata
ara öğün:
3 adet minik grissini
akşam:
5-6 yk ıspanak
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
yarım greyfurt
yarım kivi

spor:20 dk bisiklet
20 dk yürüyüş

bugün kilo bildirimimi yaptım 103.6 çıktım.dün de aynı kilodaydım.ama dün yediklerimi düşündükçe aynı kiloda olmak bile harika.

sabah:
2 dilim kepekli ekmek , 2 yk domates rendesi , 3 adet zeytin ve 1 kk beyaz peynir ile fırında ekmek
ara öğün:
5 adet badem
öğle:IKEAdaki 10lu isveç köfte , patates kızartması , 2 tane tavuk nugget , 2 bardak diet kola , kepekli ekmek , ketçap , mayonez

tabii ki bunları yedikten sonra akşam hiç bir şey yemedim sadece akşam 9:30 gibi yarım greyfurt ve yarım kivi yedim.

dün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates
salatalık

ara öğün:10 badem

öğle:4-5 yk ıspanak
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:1 elma

akşam:5 yk yeşil mercimek
1 dilim kepekli ekmek
1 yk bulgur pilavı

ara öğün:çeyrek nar

dün yediklerim:
sabah:
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates
salatalık
ara öğün:
1 bardak süt
öğle:
4 yk yeşil mercimek
1 dilim kepekli ekmek
akşam:
3 adet köfte (domates rendesiyle)
1 dilim kepekli ekmek
Akşam kuzenime gittim ve ne yazık ki orada bişeyler yemek zorunda kaldım:1 adet kıymalı gül börek ve ince bir dilim pasta :(( neyse ki bu yediklerime rağmen bu sabahki kilom dünle aynı çıktı bu da bi şeydir :)

bu sabah klasik pazartesi sabahı tartılmamı yaptım ve 102.8 çıktım.2 haneli sayılara az kaldı hadi hayırlısı :) dün sabah geç kalktım o yüzden kahvaltıyı 11de yaptım.dolayısıyla öğle yemeği de yemedim.
sabah:
1 yumurta ve 1 kk peynirle yapılmış omlet
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
10 adet badem
ara öğün:
1 bardak süt
akşam:
1 parça tavuk göğüs eti
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
yarım greyfurt
1 kivi

bugün yediklerim..
sabah:special k ve süt
ara öğün:10 badem
öğle:1 kase tarhana çorbası
ara öğün:3 adet zencefilli bisküvi
akşam:5 yk kıymalı karnabahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 greyfurt
yarın spor salonuna başlıyorum hava yüzünden dışarıda yürüyemiyordum çok iyi oldu bu :1:

bugün spor salonuna gittim ilk gün olduğu için sadece 35 dk kaldım bundan sonra fazlalaştırıcam inşallah.yediklerime gelince:
sabah:1 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
ara öğün:1 bardak süt
öğle:1 parça tavuk göğsü (domates sosuyla)
1 dilim kepekli ekmek
yarım kırmızı biber(konserve)
ara öğün:3 adet diyet bisküvi
akşam:6-7 yk nohut
1 dilim kepekli ekmek
3 adet kornişon turşu
ara öğün:1 greyfurt
bi de eve gelince fi tarihinden kalma spor aletinde 10 dk bisiklet ve 250 de twist hareketi yaptım.

bugün yediklerim:
ara öğün:10 adet badem
öğle:1 kase tarhana çorbası
2 adet kornişon turşu
ara öğün:1 adet yeşil elme
akşam:3 yk nohut
5 adet inegöl köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 adet greyfurt
ayrıca bugün üşütmüşüm biraz boğazlarım için 2 yk bal yedim bir de bitki çayı içtim.
spor:30 dk pilates,200 twist ve 100 mekik toplam 40 dk diyebiliriz.

spor salonun hayirli olsun ejje.
Iyi gidiyorsun 2 basamaga cidden az kalmis. Ben de o gunleri gorurum insallah.

spor salonun hayirli olsun ejje.
Iyi gidiyorsun 2 basamaga cidden az kalmis. Ben de o gunleri gorurum insallah.

inşallah hepimiz zayıf günleri görücez yeter ki motivasyonumuz düşmesin :1: spor salonu çok iyi oldu da bi de gidebilsem.dün hasta olmuştum bugün de onun halsizliği vardı bi de kar başlayınca bugün de gidemedim.inşallah yarın gidicem.hastalığımın daha da kötü olmasından korkuyorum ama bakıcam bakalım yarın daha iyi olursam giderim.bugün yediklerime gelecek olursak
sabah:
beyaz peynirli ve domatesli kepekli tost
ara öğün:
1 bardak süt
öğle:
1 parça tavuk
yarım dilim kepekli ekmek
ara öğün:
3 yemek kaşığı nar
akşam:
etli dolma(5 lahana-4 yaprak)(valla gözüm hiçbişeyi görmedi daha da yiyecektim frenledim kendimi) :34:
ara öğün:
1 kivi
yarım greyfurt

bugün yediklerim:
ara öğün:3 yk light yoğurt
öğle:etli dolma(5 lahana-4 yaprak)
ara öğün:1 adet lokma(malum kandil olduğundan komşumuz getirdi)
yarım kk beyaz peynir
akşam:1 adet yağsız karnıyarık
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 adet kivi

dün yediklerimi paylaşayım
sabah:4 yk menemen
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 bardak süt
öğle yok dışardaydım..
ara öğün:3 adet diyet bisküvi
akşam:1 tavuk but
1 bardak kola

kola disinda harika menu, basarilar.

annem ve babama da yaptırıyorum diyet.dün de ödül verdik kendimize o yüzden içtim yoksa kolayı bıraktım çok şükür diet falan hiç içmiyorum.

bugün yediklerim
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 çeri domates
4 adet yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
ara öğün:3 yk light yoğurt
öğle:1 kase tel şehriyeli tavuk suyu çorbası
akşam:1 kase tel şehriyeli tavuk suyu çorbası
1 tavuk but
ara öğün:1 kivi

mesela bugunku menun cok guzel. corba zaten olmazsa olmazin olmali diyet yapiyorsan. madem kolayida birakti, bence cok hizli gidecektir kilolar.

Merhabalar canım,

Azmine hayran oldum, ve yazını okurken nedense çok mutlu , azimli bir bayan ruhu hissettiğim, kendime yakın hissettiğim için yorum yapmaya karar verdim:) Umarım beni yanlış anlamazsın..az ya da çok bazen kilo çok takıntı olabiliyor..bende 27 yaşındayım 1.64 cm boyum ve yazın 60 kiloydum..yazın akşamları yemeği kestim, aslında diyet yaptım sayıılmaz çünkü birşeye uyarak kendimi kısıtlamak bende ters tepki yapıyor..bu sadece 3-4 ay içinde 52 kiloya düştüm..hızlı vermediğim için ilk başlarda almadım.Fakat, malum kış geldi, hareketli sürekli yürüyen ben yürüyemez oldum:( ve 7 ay sonra düğünüm olmasına rağmen tutamıyorum kendimi yiyorum:( 55 kiloyum şu an her sabah diyete başlıyorum, öğlen bitiyor eski azmim resmen yok oldu, hemde en olması gereken yerde..55 az kilo diye düşünenler olabilir ama bir kere gelin olacağım ve zayıf olmak istiyorum, sende bahsetmişsin sürekli yaptım yaptım diyetleri bozdum diye..sonrasındaki o azmi beynine entegre etme kısmını bana anlatır mısın? inan buna çok ihtiyazım var..

sevgiler..

mesela bugunku menun cok guzel. corba zaten olmazsa olmazin olmali diyet yapiyorsan. madem kolayida birakti, bence cok hizli gidecektir kilolar.

inşallah inşallah.eskiden her akşam cips yiyiyodum bi de yanında kola tabii ki ve çok seviyodum gerçekten hatta diyete ilk başlayınca onlarsız nasıl yaşıycam diyodum ama şu anda hiç canım çekmiyo valla onlarsız da gayet güzel yaşanıyomıuş :1:

Merhabalar canım,

Azmine hayran oldum, ve yazını okurken nedense çok mutlu , azimli bir bayan ruhu hissettiğim, kendime yakın hissettiğim için yorum yapmaya karar verdim:) Umarım beni yanlış anlamazsın..az ya da çok bazen kilo çok takıntı olabiliyor..bende 27 yaşındayım 1.64 cm boyum ve yazın 60 kiloydum..yazın akşamları yemeği kestim, aslında diyet yaptım sayıılmaz çünkü birşeye uyarak kendimi kısıtlamak bende ters tepki yapıyor..bu sadece 3-4 ay içinde 52 kiloya düştüm..hızlı vermediğim için ilk başlarda almadım.Fakat, malum kış geldi, hareketli sürekli yürüyen ben yürüyemez oldum:( ve 7 ay sonra düğünüm olmasına rağmen tutamıyorum kendimi yiyorum:( 55 kiloyum şu an her sabah diyete başlıyorum, öğlen bitiyor eski azmim resmen yok oldu, hemde en olması gereken yerde..55 az kilo diye düşünenler olabilir ama bir kere gelin olacağım ve zayıf olmak istiyorum, sende bahsetmişsin sürekli yaptım yaptım diyetleri bozdum diye..sonrasındaki o azmi beynine entegre etme kısmını bana anlatır mısın? inan buna çok ihtiyazım var..

sevgiler..

öncelikle söylediğin şeyler için çok teşekkür ederim.aslında benim belli bir olayım olmadı.sanki bi sabah kalktım ve artık zayıflayacağım dedim.gerçekten bu olay beyinde bitiyomuş önceden yediğim o abur cuburları tatlıları falan artık hiç istememeye başladım.aslında senin işin daha kolay önünde uzun bir süren ve vermen gereken az bir kilo var.bence kendini çok da zorlamadan sadece yağı ve şekeri kessen kolaylıkla verebilirsin.bişeyi kendine yasaklama ben mesela öyle yapıyorum.çünkü yasaklar insanı daha çok çekiyor.sonuç olarak kendini çok kasma rahat ol.bi de yakında evlenecekmişsin yakınlarımdan bildiğim kadarıyla evlilik hazırlıklarının yapıldığı süreç zaten çok hareketli ve yıpratıcı çoğu süzülüp kilo vermişti.

bugün sabah erkenden spor salonuna gittim 75 dk spor yaptım.herşey gayet güzeldi ama öğleden sonra yeni bebekleri olmuş bi arkrabamıza gittim bir sürü ikram vardı ama yine de çok kaçırmadım.
sabah:domatesli peynirli yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:2 diyet bisküvi
öğle:2 adet kuru pasta
akşam:5-6 yk kapuska
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 yeşil elma

dün yediklerim:
sabah:1 yumurta ile peynirli omlet
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:2 lokma açma
öğle:çeyrek simit
peynir
ara öğün:2 adet kuru kayısı
akşam:1 dilim ıspanaklı köfte
ara öğün:1 elma

Canım insallah istediğin kiloya böyle azminle ve hevesinle ulasırsın..

mesela hep etrafımdakiler laf ediyo diye yapıyordum ama artık kendim istediğim için yapıyorum hatta kimseye de söylemedim henüz anlamalarını istemiyorum.bol kıyafetler kalın kazaklar falan giyiyorum yanlarında.anlasalar "aaa ne güzel olmuş aferin aferin" falan diycekler sinirimi bozacaklar zaten kilo muhabbeti yapmayı hiç sevmiyorum.bugüne kadar onlar zayıfla zayıfla dedikçe ben sinirlenip daha da çok yiyiyordum.bir diğer yaptığım hata ise yüksek kalorili yiyecekleri kendime yasaklamamdı.ama şu anda yasak değiller.istediğim zaman yiyebilirim ertesi gün de daha çok egzersiz ve daha az yemekle dengeleyeceğimi biliyorum çünkü.yasak olmadığı için canım da istemiyo yani en azından şimdiye kadar olmadı ne kadar geç olursa iyidir :)

Bu söylediklerine o kadar katılıyorum ki o kadar yani :1: senin gibi diyet yaptıgımı cogu kişiye söylemedim.. cünkü her zaman dedikleri gibi 'diyet mi kac gün sürecek'diye dalga gecmelerinden dolayı özellikle arkadaslarım ve erkek arkadasımla durumu paylasmadım.
Yasak konusunda da haklısın, insanın canı bir süre sonra istemiyor dediğin gibi..

Bu azmin ve iraden hep devam etsin.. :nazar:

Back
X