- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #2.021
hoşgeldin şebnemcimSelamlarrr..
Ben döndüm işe başladım. Artık daha çok bir arada olabileceğiz:)
Benim kuzum öğlen patates, havuç, kabak, fasulye, domates, k. biber, kıyma ve pirinçten oluşan öğle yemeğini yedi. Arada da armut. Gerçi yemiş desem daha doğru. Yemeğini ben yaptım ama anneannemiz yedirdi haliyle..
Benimki tavuğa da bayılıyor. Aynı sebzelerin içine neredeyse bir buta yakın tavuk atıyorum. Pişmeye yakın bolca da şehriye. Çorba kıvamında değil de yemek kıvamında oluyor. Tavuğu çok olduğu için yoğun bir tavuk tadı oluyor. Yerken tavuğu da didikliyorum. Kızım bayılıyor.
Daha pratik bir tavuk olsun diyorsan ya da malzemen yoksa da çerkez tavuğu gibi birşey yapabilirsin.
ben hergün kahvaltısına tereyağ koyuyorum.öğlen yemeklerine de zeytinyağ koyuyorum.pınar,sütaş vs..kendimize aldığımdan koyuyorum.peynir de pınar labne koyuyorum.yumurtayı bir gün veriyorum bir gün vermiyorum.beyazına da geçtik artık ama biraz alerji yaptı,fazla koydum ondan galiba.alerjisi geçene kadar sarısınıda vermicem.Tereyağına doktorlar ne diyor ki? Bizimki sadece zeytinyağı demişti. Tekrar da sormadım. Sizin doktorlar ne diyor? Bir de hangi tereyağını kullanıyorsunuz?
Bizim kahvaltı da yumurta sarısı, kaşar peyniri, ekmek, ceviz ve yoğurt.
darilgencim ellerine sağlık cnm.izmirin neresinde oturuyorsun cnm yakınsak gelir alırım senden biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?