- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #2.041
benimkii arap atı gibi sonradan açıldı kaydirigubbakcemile3her bebeğin gelişimi farklı diyor ya doktorlar gerçekten doğru.benimki 9 ay kontrolünde 9 kg geldi cnm.600 gr. almış,önceki ay 800 gr almıştı.benimki çok minik doğduğu için hep bi toparlama çabasındaydım,hep geriydi benimki en az 1-2 ay geriydi sizinkilerden.en son gittiğimizde doktorumuz bile sevinerek yazık ''yaşıtlarıyla aynı oldu artık '' dedi :lepi:içimden dedim onu o hale getirmek için göbeğim çatladı haberin yok doktorcumOki ye afiyet olsun canım. Bak ben bu kadar yedirsem bu sabahki doktor bizi obezite tedavi merkezine falan gönderecek demek ki. Banusu o dediğin şeyin 3 te birini ancak yer.
napçan tatlım ya,yazık hasta yavrum.sen hastayken yemek yiyebiliyormusun,o da bizim gibi.iyileşince arayı kapatır annesi üzülme opuyorumnanaktanbiz iki gündür açızz :sinifsinif:
yemiyor kızlar ya ağzına lokma koydurmuyor ne kahvaltı ne meyve ne yoğurt hiç bir şeyy ..sadece devam sütü veriyorum iyice elden ayaktan düşmesin diye .. bu akşam tavuksuyuna şehriye çorbası yaptık kavga dövüş 3 kaşık zor içti. çok da zorlamak istemiyorum bu sefer yemekten iyice uzaklaşmasın diye yavaş yavaş diyorum ama ben iştahlı kızımı geri istiyorum senağlama
bu saate kadar bizde pek bişi olmadı ama iki kere kaka da yaptı belki ondandır kaydirigubbakcemile3yazık duruya( ama ateşli iken iştahları gidiyor yavruların
denizde duru okyanus gibi yeşil mercimeği çok sevdi, ağzını nasıl kocaman açıyor yavrum ve en önemlisi şimdiye kadar yoğun bir gaz problemimiz olmadı, yatmadan baya çıkardı inşallah gece sancı yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?