- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #2.181
sebzeleri çatalla ezerek verebiliyorum ama tavuk kıyma olunca içinde ki mutlaka oluyor,o zaman blendırdan geçiriryorum ama benim blendır 15 kademeli.eskiden 15 te hatta turbosunda ezerdim şimdi duruma göre 3 veya 5 te eziyorum.zaten doktorda tavuğu hala blendırdan geçirip vermemi söyledi.ve hala altta iki dişi var sadece başka yok.benimki pek çiğnemiyor zaten direkt löp löp yutsun istiyor.pürzler gelincede öğryor ama öğürmeside azaldı eskiye göresaphira canım evdeki yemeklerden bebişe verdiğin zamanlar blendırdan mı geçiriyorsun canım oksa ezerek yiyor mu
benimki de kahvaltıyı az yiyenlerden cnm,neden bilmiyorum.öğlen ve akşam yemeklerini 1.5-2 kase yerken kahvaltıyı yarım ya da 1 kase olark yiyorbu arada bugün benim oğluş yine kahvaltısını bitirmedi öğle çorbasını maşallah diyeyim içti biraz öncede kavanoz milup meyve püresi verdim uyuttum kahvaltısını hiç bitiremiyor çok mu veriyorum diyorum 4 bebe bisküvisi 1 tatlı kaşığı labne 1 yumurta sarısı 1 kaık ballı 8 tahıllı pekmez ve devam sütüyle yapıyorum yarım kase kadar oluyor çok mu acaba niye bitirmiyor sizinkilerde bu kadar oluyor mu
maşşşallah piroşumaa yarasınnyerim onun büzüşen dudaklarını:))
demek oki.mamayı inceliyo ama ağzına almıyo piroş olsa minnoş parmaklarıyla kibar kibar tutmaya çalışır tutunca da hemen ağzına götürür:))
öğlen koca bi tabak tavuklu mercimek çorbası ve meyve yedi
ecemimcim çok değil bence bende piraye ye senin yaptığın kadar ya da daha çok veriyorum
benimki ilk baştan beri hiç sevmedi babymix ben hep hazır yoğurt verdim.önceleri sadece sakıpağa tava yoğurdu veya süzme yoğurdunu yiyordu şimdi maşallah her tür yoğurdu yiyor.hatta yoğurtsuz yemek yemiyor nerdeyse,sadece balıklı olan mamalara koymuyorum yoğurt.sonradan yani yoğurda bu kadar alıştıktan sonra da birdaha alıp denemdim babymixkızlar benim kızım babymixi sevmedi yemiyor ama kendimize aldığım yoğurttan veriyorum onu yiyor. sizde de böyle yapan bebişler var mı?
arkadaşlar akşam oğluşuma 1 tane köfte yedirdim büyükçe bir parçaydı şimdi yatmadan muhallebisini yedireyim dedim çok az yedi köfte öğün gibi olmuşmudur
estelcim üzme canını inan benim oğlumda haftalardır tek lokma yemiyordu bu bir iki gündür biraz yiyor inşallah senin oğluşunda yiyecektir canım
arkadaşlar akşam oğluşuma 1 tane köfte yedirdim büyükçe bir parçaydı şimdi yatmadan muhallebisini yedireyim dedim çok az yedi köfte öğün gibi olmuşmudur
estelcim yemeyen çocuk çok zormuş gerçekten piraye de ara ara yemiyor öle çok zorlanıyorum,bir hafta yiyorsa diğer hafta yemiyor...
bugünlerde iyi yiyor
bol iştahlı günler bebişlerimizin hepsine
işte tek tesellim dişler..
annem hep sıcak diye yemiyo diyodu ama havalar serinledi eski sıcaklar yok yine yemiyo..
bugün kahvaltısınıda yapmadı beni emdi hep..
olmuştur canım ben bugün oğluma yarım kase yoğurt ve iki kaşık çorbadan başka hiiiiiç bişey yediremedim atayım kendimi bi yerlerden...
estelcim emmeye güveniyorsada yemiyordur artık emzirmek öğünlerini aksatmayacak şekilde olmalı
çok teşekkürler canım..cnm hep rastlıyorum senın bu yazılarına. ınankı bende senın kadar uzuluyorum bu duruma. ama gecen tvde cok unlu bır cocuk doktorundan dınledım. Cocukların ne kadar yedıklerı degıl yedıklerının ıcerıgı onemlıdır dedı. Bır de anneler hep dert edıyor yemıyor az yıyor falan dıye kıme gore az yıyor dedı.Yanı bız hep kendmıze gore olcu koymusuz ılla bunu yıyecek. O gunden berı bende bıraz daha rahatım sıkma o yuzden canını. Saglıklı kılo alıyorsa sorn yok demektır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?