- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #2.161
kızlar hangi marka labne veriyorsunuz?
kızlar yaa,
zehra çok az kabız olmuş gibine yedirsem bilemiyorum, siz ne dersiniz??
evet cnm bencede Allahın bir lütfu ağzına bişey sokmamsı ama bu seferde kendi kendine yemeyi öğrenemzse diye düşünmöeye başladım.gerçi biberonunu kendi tutabiliyorlabneyi bende veriyorum doktorumuz önermisti..
saphiracim benimkidie hicbirseyi almiyor agzina sadace oynuyor ve bu huyunu ben cok seviyorum.
hem eve bisiy dökülmüyor hemde zararli seylerden cok korkmuyorum.
pınar veriyorum cnm ama ille onu vericez diye bişey yok tabikızlar hangi marka labne veriyorsunuz?
cnm içinde patates ve havuçolmayan bir mercimek çorbası yap.az zeytinyağda koy.meyve olarakta erik,kayısı,armut tavsiye ederim.varsa evde,kepekli,yulaflı bişeylerde yapabilrsin.ya da karışık tahıllı hazır kutu mamalardan verebilirsin.ama pirinç de oluyor onlarda,pirinç kabız yapar ona göre bak durumunakızlar yaa,
canım kayısı zeytinyağı badem yağı kavun... hepsi kabıza iyi gelirkızlar yaa,
kızlar hangi marka labne veriyorsunuz?
yerim onun büzüşen dudaklarını:))
demek oki.mamayı inceliyo ama ağzına almıyo piroş olsa minnoş parmaklarıyla kibar kibar tutmaya çalışır tutunca da hemen ağzına götürür:))
öğlen koca bi tabak tavuklu mercimek çorbası ve meyve yedi
ecemimcim çok değil bence bende piraye ye senin yaptığın kadar ya da daha çok veriyorum
Duruyu yedirirken diyelimki mama sandalyesinin tepsisine mama damladı.benimki hemen o minicik parmakları devreye sokuyor,dudaklar ördek gibi uzuyor,başlıyor incelemeye.onun mama olduğunu bildiği halde parmağıyla dokunduktan sonra ağzına almıyor.bende daha önce endişelenmedim hatta doktora bile sormak aklıma gelmedi.burda okudukça aacaba dedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?