- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- Ispanak, şalgam, pancar ve havuç gibi nitrat içeren sebzeler mümkünse taze alınmalı ve buzdolabında fazla bekletilmeden bebeğe verilmelidir. En fazla 24 saat bekletilebilirler.
- Diğer sebzeler ise en fazla 48 saat bekletilebilirler.
Denizanası organik sebze alışverişini Meydan'da mı yapıyorsun?
Bu arada sebzeleri en taze hazırlamanın bir yolu da dondurulmuş gida almak bence. Sebze meyveler market reyonuna girinceye kadar en az 1 hafta beklemiş oluyor zaten. Dondurulmuş gidalarda ise toplandıktan en geç 24 saat sonra yıkanıp doğranıp paketleniyormuş...
Kızlar ben hala sadece süt veriyorum ama süt gelemzse falan diye şimdiden sebze çorbası yapmayı öğrenmek istiyorum , sebze çorbasını nasıl yapıyorsunuz ? sebzeleri haşlayıp suyunu mu içiriyorsunuz yoksa blendardan geçirip tülbentten süzüp mü veriyorsunuz? Pek cahilim bu konuda aydınlatın beni lütfen
ama canım onların güvenilirliğini nereden bilcez ki fisfisfis
yazarım tabi canım,denızanası doktorunun sana verdıgı gunluk beslenme programını bana da ıletırsen sevınırım canım
Denizanası organik sebze alışverişini Meydan'da mı yapıyorsun?
Bu arada sebzeleri en taze hazırlamanın bir yolu da dondurulmuş gida almak bence. Sebze meyveler market reyonuna girinceye kadar en az 1 hafta beklemiş oluyor zaten. Dondurulmuş gidalarda ise toplandıktan en geç 24 saat sonra yıkanıp doğranıp paketleniyormuş...
Doğrusu ben onların markette açıkta stılan sebzelerden daha güvenlilir olduğunu düşünüyorum... Bu arada söz güvenilirlikten açılmışken, insan kendi yetiştirmedikten sonra, organik diye satılan sebze meyvelere de ne kadar güvenmek lazım onu da bilmiyorum... Keşke bir bahçem olsaydı da kızım için dalından toplayabilseydim meyvelerini...
kalimerocum sadece sütlemi yaptın muhallebiyi süt bir sene verilmez diye biliyorum..
heronun yada bebelacın su ile hazırlanan pirinçli meyveli muhallebileri var ben ondan veriyorum çok severek yiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?