- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
bende muzlu muhallebi vermiştim ibolyacım bişey olmamıştı ona güvenip verdim birazda sevdi ama muzu hatta ağladı biraz daha verdim,bide bişey sorcam piroşun kakası nerdeyse 1 haftadır koyu yeşil ilk doğduğundaki gibi demir ilacından mıdır yoksa yediklerindenmi?üşüdü desem evin ısısı hep aynı her yeri sıcacık hep...
Bende oğluma artık düzene koydum hergün mutlaka öğlen armut muz vb. meyve karışımları, akşam yatmadan öncede saphira gibi yarım ölçü kaşık maması yapıyorum şuana kadar milupa sütlü pirinçli, milupa sütlü muzlu gece maması ve hero baby organic sütlü pirinçli denedim ama milupaların yerini tutamadı bende hero baby organic diye heveslendim ama çözünürlüğü kıvamı çok iyi gelmedi bana birde daha fazla su ile deneyeceğim belki o zaman güzel olur bakalım deneme yanılma yöntemi:))
bu arada biz çok kötü nezle olduk geçen çarşamba hemde nasıl biliyormusunuz kızlar bile bile nezle yaptım oğlumu
salıncağımız var ve geçen pazar ben artık oğlumu bindirmeye başlamıştım çünkü başka türlü uyumuyordu mızmızdı ve üzerini örtmeden sallayınca salıncağın rüzgarından acaba hasta olurmu diye düşüne düşüne hasta oldu oğlum ve ben aklıma geldiği halde örtmeyipte oğlum hastalandı diye çok üzüldüm ama şimdi çok şükür fena değil
armut ver dedi doktorum da bana ama mevsimi olmadığı için vermiyorum ...elma ve havuç...kavanozlara birşey diyemem.henüz kullanmafım
önce bir iki kaşıkla başla severse biraz daha verebilirsin canım..
ibolya şütçları yedirmeyeceksen bana gönder cnm..ziyan olmasın ben yürüümmm
duru hanımın 2 günlük meyve protestosundan sonra bugün bir bütün armutun püresini nerdeyse bitirdi.çok az bişi bıraktı.çok bayılarak yemedi eskisi gibi.pirinçli sebze püresini ve elma havuç kavanoz mamasını gene yemedi.kesin karar verdim bebelacın elma havuç püreini bir daha almıcam çünkü bende baktım tadına çok kötü.muhallebi çok güzel şapur şupur yiyo,haklı çocuk.pirinçli sebze püresindede havuç var onun da tadı kötü ama meyveye göre daha iyi ,3-4 kaşık zorla yiyo.havucu bi de kendim önce suyunu yapıp vereyim diyorum,sonrada püresini denerim.kavonozdaki güzel değil.ya da hero babyninkini,milupanınkini filan da denerim.
bu arada kavonoz mamasıyla değilde evde kandi hazırladığını yediren arkadaşlar,sebzeler buzdolabında 24 saatten uzun kalmamalıymış,siz hergün pazara mı gidiyorsunuz acaba?nasıl olucak bu iş anlamadım.marketten de,pazardan da alsak,orda da ne kadar beklediğini bilemeyizki?bu yüzden organik olduğu için kavonoz mamaları bana daha cazip geliyo ama dediğim gibi havuç tadı bebelacta çok kötü
tatlım heryerde yazıyor.havuç ve bazı sebzeler 24 saat,diğer sebzeler 48 saatten fazla durmamalıymış
ibolya benimkide ferrum cnm
anaa bende yeni duydum hergün dışarı çıkıp taze sebze nasıl alıyım,keşkem manav bi koca bulsaydımkaydirigubbakcemile3
ya kızlar tazesini bulmamız imkansız bence
ancak dalından koparırsak olur.
önce koparılyo,sonra hale gidiyo,ordan pazarcıya,ordan bize.en az 4 el değiştiryo.
Hiçbiri taze değildir.tazeyi bulmak çok zor olsa gerek.
Bende ikindin kahvaltı muhallebisini verdim ilk kez.Sütlü bisküvili muzlu
Ya bu muhallebilerde sütlü,ballı felan ağır gelmez mi ki?
ballı muhallebileri almadım hiç.
Sizden alıp veren var mı?
Kızıma yarım ölçek yaptım hero babynin muhallebisini.Az bişey kaldı bilerek yedirmedim onu.Çok sevdi.Ben hiç beğenmedim şekersiz felan :)
İnşallah canım ya inşallah hiçbiri seçmez.cren yemek seçmiycek heralde cnm,benimki öyle şapur şupur yemiyo alışamadı belkide daha bakalım görcez ilerleyen günlerde
Ekşi,tuzlu,tatlı hepsine varım diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrekşi şeyleri benimkide sevmiyo saphıra ama geçen gün babası portakal yalattı hüüpp hüüpp emip suyunu çekti:))bugün de muz denemek istiyorum kabız yapmaz inş.
Bende armut verelim mi dedim eşim mevsimi değil deyince vazgeçktik.armut ver dedi doktorum da bana ama mevsimi olmadığı için vermiyorum ...elma ve havuç...kavanozlara birşey diyemem.henüz kullanmafım
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookSütlaç mı var :)ibolya şütçları yedirmeyeceksen bana gönder cnm..ziyan olmasın ben yürüümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?