- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
hımm bu balık yağından haberim yoktu,aklına takılcaksa götür başka doktora cnm
İbolyacım benim kızımda bi dönem aynı seninki gibi yaptı bende 3 saatte bir uykudan uykuya
besleyebiliodum neyseki bi dönemmiş atlattı ...Bence gececek bu durumu benim 2 sefer oldu cünkü ama düzeldi yani...
eski porselen kaşığı da denedim bugün yine yemedi.ben birkaç gün hiç bir ek gıda vermemeyi düşünüyorum.belki akşamları muhallebi veririm çünkü onu yarısı da olsa yiyo.bu arada akşamları muhallebi veren arkadaşlar ne kadar veriyorsunuz.sütlü pirinçli hazır kutuların arkasında 140 ml su ve 6 yemek kaşığıyla vermiş hazırlanışını ben bunu yarım ölçü yapıyorum tam geliyr benimkine.daha doğrusu geliyordu.şimdi onun da yarısını yiyor
senin formuller baya zenginseninki parmak hastası değil şekerim,sana hasta :)) demekki annesinden bir parça ve anne sıcaklığı istiyormuş çocuk.inşallah yeme probleminiz çözülür.tabi bizimkide :S
3-4 su bardağı su, 2 orta boy havuç, 1 orta boy patates 45 dakika kapaklı kapta pişirilir. Tel süzgeçle hiç ezmeden suyu bir başka kaba alınır. Bir çay kaşığı irmik ilavesiyle tekrar 5-10 dakika pişirilir. Sıvı miktarı 200 gram olacak şekilde ayarlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?