ibolyacım doktorum bana dedi ki,oğlum biberonu zor alıyor..kaşıkla ver biberon mamasını dedi.baktık
başa çıkamayacağız.2 gündür biberona zorluyorum..az çok aldı diyebilirm...neyse diyeceğim şu eğer
çabuk bırakıyor devam etmek istemeyen bir bebekse ded,90 cc suya 3 değil 4 ölçü mama koy ki
şişmesin sudan,bu arada enerjiyi çok alsın..2 gündür öyle yapıyorum..bu sabah 75 cc mamam içti ama
ben 90 cc lik mama aldığını düşünerek sevindim..
yaa evet haklısın bende öyle yapayım bari, benim sıpa su manyağı ya hayret ediyorum çocuğa, mamayı gördümü cin görmüş gibi kaçıyo suyu gördümü üzerine atlayası geliyo, ben de senin dediğin taktiği uygulayayım bakayım, ben besleyici olsun diye mamanın içine muhallebi falan da koyuyorum, hatta milupanım kahvaltısı var ondan aldım, onun içine de 1 ölçek mama sokuşturuyorum, mama vereceğim zaman muhallebi sokuşturuorum, milupanın hazır çorbası var onu aldım, hergün haşla dök haşla dök heder oldum, hazır çorbayı bi deneyeyim bakayım dedim, onun da tadı berbat geliyo, tatlandırmak için ona da az muhallebi ekliyorum, yoksa diğer türlü ayrı bi muhallebi faslımız yok, malesef biz akşam öğünümüzde muhallebi yiyelim sabah kahvaltı yapalım gibi şeyler yapamıyoruz, ben sürekli muhallebi veriorum bi sorun yaşamadım, hatta gece mamasının içine de bir iki kaşık sokuşturuyorum, daha koyu kıvamlı olsun daha tok tutsun diye, bünyeden bünyeye fark ediyo galiba, çıldırtcak beni bu sıpa :çok üzgünüm: bu arada teşekkürler şeker, sen onun görünüşüne aldanma, azgın teke sendromu yaşıyo beyefendi :roflol::roflol:
hazımsızlık denizdede oluyor, ilk defa verdiğim besinlerde hep dilek senin dediğin gibi sabahladık, yine ver ama öğle saatlerinde vermeyi dene
birde senin yaptığının bende tersini yapıyorum yani 110 cc suya 90 cclik mama koyuyorum yoksa benimki iyice tombikleyecek
benimki de inadına güdük kalcak sinir oluyorum yaa, 15 martta gittiğimizde anca 6 kilo olmuştu, boy da 63 cm, babası kılıklı nolcek :mymeka:
ibolyaım bende çok üzülüyorum ama yapıcak bişi yok.çok inatçılar.hayata karşı da hep böyle inatçı olurlar inşallah , ve hep galip gelirler.birkaç güne kadar dr. a götürücem çünkü pazartesi 5 doluyo.o zaman bakılıcak işte gelişimi ne durumda.iyiyse,sağlığı yerindeyse üzülmemeye çalışıcam ben.öyle karar aldım yoksa kendimi kahrediyorum.doktor istediği gibi yesin,üzülmeyin filan derse ne ala,demezse kafaya bi huni takıp öyle gezicem sanırım -tatlicadiarzu-
şşşşşş o huniden bi tane de bana bulsana, bugün sınav var bahanesiyle bi kaçtım evden teee akşam üzeri geldim, deliriyomuşum nerdeyse yaaa, nasıl rahatladım anlatamam, resmen cezaevi hayatı yaşıorum, vcye bile gitmek yasak yaaa :mymeka:
aşağı tükürsen sakal yukaru tükürsen bıyık..allah sağlık versin..
dün biraz keyifsizdeim ya aklıma gecen sene aynı gün geldi.çok iyi hatırlıyorum..bayburttan ankaraya gidiyordum otobüsle.tek başımaydım...düşük tehlikem vardı ev istirahati vermişti doktor.ona rağmen sevk ettirdim kendimi ...bebeğimde enfeksiyon riski vardı..kapmıştım ama acaba bebeğime geçmişmiydi..erzurumda yapıldı testler aba farklı yerledrde farklı sonuçlar çıktı..alınabilirdi..bunun tahlilleri için gitim..çok ağlıyordum o zamnalr..9 ay boyunca hep sağlıklı olsun da ben bakarım hiç önemli değil diyordummm..
uzatmayayaım..şimdi o günleri düşünüp bir de tunaya bakınca allaha şükür ediyorum susuyorum..ağzımı açmıyorum...olsun yesinler yemesinler bir şekilde alışacaklar bu hayatın düzenine...
demogaji gibi oldu ama ne yapayım aklıma geliyor içimi döküyorum
güzelim dğoru söylüyon da yemezlerse nasıl sağlıklı olcaklar ki senağlama