Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

ibolya cnm ben arada dövüyorum havanda yada poşete koyup üstünede bez koyup çekiçle eziyo eşim:)
derincim evet meme aşığı:)çok güzel emmek istemesi tabi ama sütüm azaldı ona üzülüyorum her istediğinde veriyorum ama akşama kadar çoookk azalıyo napalım yettiği kadar idare etçez başka şeylerde yiyo aç kalmaz en azından

aynı fikirdeyim ben pekmezi meyvesiyle karıştıryorum.eskiden beri bende anemi olduğundan süt ürünleri ile pekmez aynı anda olmuyo şekerler bunu biliyorum.süt ürünlerinin kalsiyum emilimini azaltıyormuş falan filan:) c vitaminiyle pekmez verilmeli diye biliyom.o da meyve iştee

kullanılmamış havanda yapciz ama dimi, du çarşıya gidince bi havan aliim bari, evdekini kullanmiim

off hala çorba yapmadım piraye emdiçorba yemedi bugün hala saphıra gelmiş kız sen bilirsin bugün ne çorbası yapim çabuk söle ama:)tarhana,sebze,yayla ve şehriye dışında ne kaldıysa artık geriye

selam millet yettim :))) pirayecim ben bugün patates,havuç,kabak,enginar,pirinç,irmik,zeytinyağ ile bir çorba yaptım.hatun henüz uyuduğu için daha veremedim.değişik çorba için arşivime bi bakayım tatlım :)) çilekçim süt ürünleriylr demir bir arada olmuyor tatlım.bu arada bize dr. pekmez söylemedi.ben hiç vermedim daha,aynı şekilde cevizi de ama ceviz vermek istiyorum ben ya.omega 3 ve omega 6 açısından bi balık bir de ceviz zengin.emişme olayına gelince benimki sürekli emiyo,benim de sütüm azaldı.bu arada biz kahvaltılara başlayınca nasıl yedircem bilmiyorum çünkü benim gece hiç kalkmaz,sabah 8 de bi kalkar gözü kapalı bir şekilde iki mememi de sömürür hemen uyur.sonra bi daha 11 gibi kalkar,o zaman da meyve filan vermeye çalışıyorum

piroş bu olur mu cnm

çorbanın içine 2 kaşık pirinç,2 kaşık bulgur,2 kaşıkta mercimek koydum bi tencere yapıyorum bizde yeriz:)az tuz attım azcıkta z.yağı koycam piroşa ayırcam bizimkine naneli biberli sos yapçam bizde bebek menüsü yemeyelimkaydirigubbakcemile3

benim minik kokoş yemedi fazla, çorbaları daha az yiyo tatlılara göre anası gibi tatlıcı olcak galiba
yarım elma,2 bisküvi 2 - 3 kaşık yoğurt (kendi mama kaşığıyla) karıştırdım yedi çok değildir heralde dimi kızlar bu yediği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…