- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
arkadaşlar siz çok hızlı başlamışsınız sanki ben henüz meyve suyu ve sebze çorbası veriyorum dr önümüzdeki ay kahvaltı ve muhallebiye geçeriz dedi bide ben sık sık emziriyorum henüz tavuk suyuna ve başka çorbalara başlamadım
cevizi nasıl veriyosun çilek rondoda falan mı çektin.bi sakıncası olmazmı acaba bağırsakları falan açısından yani öğütebilirmi dersin? doktora sormadım ben ama eşim illa da ceviz yedirelim deyip duruyo sorcam onu bu gidişimde.
arkadaşlar siz çok hızlı başlamışsınız sanki ben henüz meyve suyu ve sebze çorbası veriyorum dr önümüzdeki ay kahvaltı ve muhallebiye geçeriz dedi bide ben sık sık emziriyorum henüz tavuk suyuna ve başka çorbalara başlamadım
kızlar bide bişey sorcam şimdi ek gıda veriyoruzya emzirmeyi nasıl yapıyorusunuz yani ne kadar sıklıkla ben ek gıda vermeme rağmen hala vermediğim zamanlardaki kadar emziriyorum yine istiyo kızım huysuzlanıyo emmezse her yemeğin üstüne emiyo hatta aralardada emiyo gecede emiyo sütümde azaldı akşama iyice azalıyo siz nasıl yapıyosunuz
cevizi nasıl veriyosun çilek rondoda falan mı çektin.bi sakıncası olmazmı acaba bağırsakları falan açısından yani öğütebilirmi dersin? doktora sormadım ben ama eşim illa da ceviz yedirelim deyip duruyo sorcam onu bu gidişimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?