Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

büyümix ben aldım canım ama altı aylık yazıyor üzerinde ama onla mayalıyım bakalım nasıl olcak eşime söyledim alıcak yapıcam akşam bebelac tada yazıyormuş tarifler bilmiyordum ben milupaya üye olduğum için bakalım bizim
kız uyandı emzirdim hipp elma armut meyve püresinden verdim arkasındanda yarısına yakın yedi 8 gibi de çorbasını veririm arada emziririm milupa sütlü pirinç muhallebi verdi doktor 11 gibide onu veririm cevizle deniycem baklalım alıcakmı

ecsucum cvpşar biraz geç geliyor kusura bakma devamlı olarak pc başında oturamıyorum.pınarın organik sütünü alıyorum cnm.bu arada büyümix hiç almadım cnm ben.ben bebek yoğurdu olan babymix alıyorum.karıştırmış olabilir misin babymixle büyümix i

aslında bu sorularının cevaplarını geçmişte bulabilirdin ama olsun tekrar yazmış olduk bizde,başka görmeyenlerde varsa onlarda görmüş olur.bu yoğurt meselesini oldukça fazla yazışmıştık bizde :)) mama tarifleriyle ilgili site linkleri,babymix site linki filan hep verdik.aslında oraları okusan daha çok bilgi sahibi olursun.ama benimki sadece bir tavsiye tabi

ecsucum yemekteydik cnm.hemen bi bakayım,sonra yazayım likleri olur mu.bu arada rica ederim,burda birbirimize yardım etmek için varız yerimseniben

kızlar bugün ilk defa sebze çorbası yaptım ama kızım sadece 3 kaşık yedi acaba sevmedimi yoksa başlangıçta böyle az yeyip sonramı çoğalıyo

iyide bu organik süt yine inek sütünden yapiliyor,neden veriyorsunuzki?

bizde doktorum kesinlikle yasakladi organik olmasi bisiy degistirmez neticede inek fenni yem

diilde yalnizca otla besleniyor...neden süt vermekte israr ediyorsunuzki anlamadim?sonucta süt

bir yas altina yasak organik olsun olmasin.

bence yapilan yogurt icinde gecerli bu yazdigim,neysee herkezin kendi doktoru yönlendiriyordur zaten..

kuzucuklarr saglikli olsunda gerisi bos..

bence yapilan yogurt icinde gecerli bu yazdigim,neysee herkezin kendi doktoru yönlendiriyordur zaten..

kuzucuklarr saglikli olsunda gerisi bos..

canım meraba benim doktorum 100 cc lik bi tarif vermişısıtılmış pastörize veya uht kutu süte 40 -42 c 1 tatlı kaşığı yoğurtmaya olarak eklenir karıştırılır hareket ettirmeksizin sıcak bir yerde 5-8 saat bekletilir diyor ben bi deniycem eyer herhangi bir şey olmazsa vericem başka türlü mamalardan yapılıyopr ama ben cevremde mamadan yapan hiç duymadım burda duydum böle birşeyi ben deniycem bakalım bi

ben 4,5 aylıkken dr. un söylemesiyle denemiştim.yememişti.sonra 1 kez daha denedim yemedi,sevmedi sanıırm.sonra bi daha denemeim.ama meyve pürelerinin içinde oluyo,meyveli mamaların içinde oluyo ve muzlu daninoda var.demekki ben yediriyorum

kızlar yoğurt yapmayı başardımm çok mutluyum laelaelaelaelae
ben daha hiç tarhana vermedim ama deniycem içinde nane baharat falan var ev yapması tarhana bilmem yermi acaba laelaelaelaelae

dilekcim severlerse bir elmanın püresini bile yiyorlar.. iki elma ediyor bize..
ama bu ara en çok kavanoz pürelerinden veriyorum bir küçük kavanoz ikisine yetiyor yarım kavanoz yemiş oluyorlar yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…