- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
hiç okuyamadan hemen sorumu yazıyorum...kızlar meyve püresini ne kadar veriyorsunuz..mesela elma ne kadar veriyorsunuz püre olarak
ben bebe ekmeği veriyorum canım bir şey olmadı onu ufalıyorum bayada yiyiyor içinde vitaminde var zaten o ekmeğin bi sorun olmaz bence
ben yediriyorum cnm bebe ekmeği kesinlikle tavsiye ederimaslıhan ben 3 gündür veriyorum muzu severek yiyor oğlum sade muz veriyorum ama bugün yogurtla denicem
arkadaşlar bide bebe bisküvisi yanında bebe ekmeği promosyon vermişler acaba yedirsem bişi olurmu yediren arkadaşlar varmı cvp bekliyrumfisfisfis
benimki de sevmiyor tarhabayı cnm ya.bizde daha et yok ama bir de et ya da tavuk suyuyla denicemsızın bebısler tarhana corbasına nasıl bır tepkı verıyor
pek sevmıyor benım kucuk pasa
ınce cekılmıs kıymalı tarhana corbasından cok az yedı
hiç okuyamadan hemen sorumu yazıyorum...kızlar meyve püresini ne kadar veriyorsunuz..mesela elma ne kadar veriyorsunuz püre olarak
Yoğurt Çorbası:
2 su bardağı suyu kaynatın. Su kaynayınca içine 1 çorba kaşığı bulgur ya da pirinç atın. Bu arada ayrı bir kapta 2 çorba kaşığı yoğurt, 1 yumurta (eğer bebeğiniz 6 aydan küçükse yumurtasız hazırlayabilirsiniz) ve bir dolu tatlı kaşığı unu karıştırın. Bulgur piştikten sonra karışımın üzerine yavaş yavaş kaynar sudan ilave edin.Bu arada kesilmeyi önlemek için sürekli karıştırın.
Sulandırdığınız karışımı tencereye boşaltıp kaynayana kadar karıştırın. Kaynadıktan hemen sonra ateşten alın. Üzerine kuru nane ve 2 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı ilave edin. Yaklaşık olarak 2 ya da 3 bebek porsiyonudur.
YOĞURTLU TAVUK ÇORBASI
Malzemeler
1 su bardağı yoğurt
Tavuk eti...(göz kararı)
1 yumurta
1 avuç şeheriye
1-2 kaşık un
1 tutam tuz
Hazırlanışı
Tavuk eti ve şehriye tencereye konarak üzerini örtecek derecede su ilave edilir. Et piştikten sonra etler didilir. Diğer tarafta yoğurt, yumurta ve un çırpılır. Tencereye boşaltmadan içine yoğurtun kesilmemesi için kepçeyle çorbanın suyundan konup karıştırılır. Bütün karışım birbirine yedirilir bir taşım kaynatılır. Eğer bebekleri için değilde kendiniz için yapıyorsanız içine bir iki diş sarmısak ezip koyabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?