- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
canım ben bu şekildeki mamaların kıvamnı kendim ayarlıyorum genelde 3 çorba kaşığı koyuyorum üzerinede göz kararı su, çok sıvı yada çok katı olmuyor, 150 ml olmuyor benim hazırladığım ve yetiyor, bence sende daha fazla verme
tavuk sulu şehriye çorbası yaptım inşallah sever sebze pürelerini güzel yiyor ama bu şekilde olanları yedirmeyi başaramadım henüz
bende geçen evde baget kalmıştı şehriye çorbası yaptım onlarla.denizcim tavuğun hangi kısmını ve ne kadarını haşlıyorsun..bir de şehriyeleri eziyor musun??
canım bende heronun kaşık mamalarını kullanıyorum.hiç öyle dulu olacak bir durumla karşılaşmadım açıkçası.üstelik ben yarım ölçü yapıyorum,benimkine tam geliyor.yani 75ml suya tepeleme 2 yemek kaşığı mama koyup çatalla karıştırıyorum.kıvamı gayet güzel oluyor,muhallebi gibi oluyor
denizcim tavuğun hangi kısmını ve ne kadarını haşlıyorsun..bir de şehriyeleri eziyor musun??
insl.yer denizanacim,benim lokum bayiliyor sehriyeye..birde ezmedim ben hic alismasin diye..
hadi kolay gelsin sana.
sağol çilekçim bir şey daha..tavuğu derili mi haşlıyorsunuz..
veeee çarbada su ve tavuk suyu oranı nedir)???hepsi mi t.suyu??
süreniz başladııı...
başla canım nolcak
bende bugün ilke kez pekmez verdim ama yoğurtla :)))))) Napim öyle denk geldi.Bu sferlik olsun böle.
sabah kahvaltısı vercektim güya öğlene anca yetişti.
Bi kase yoğurda bebe bisküvisi,çeyrek yumurta sarısı,bi tatlı kaşığı pekmez karıştırıp verdim.Doyduktan sonra yumurtanın sarısı ağzına gelince midesini bulandırdı biraz.
daha sonra ben atıştırırken isteyincede beyaz peynir verdim bi kibrit kutusu kadar.Akşamdan ıslamıştım suya.
canım 1/8 sarıyla başlanıyor benim bildiğim çeyrek fazla gelmemiştir inşallah ceroşa.pekmez en çok portakal suyuyla içildiği zaman etkilymiş.bende onda öyle verdim.ben daha hiç kahvaltı vermedim.daha başatmadı doktor.kahvaltı öğününde anne sütü yazdı reçeteye
yok canım fazla gelmedi yumurta sarısı kasemiz büyüktü yedirdikçe bitmedi bende ısrarla bitsin diye uğraştım.belki ondandır:)canım 1/8 sarıyla başlanıyor benim bildiğim çeyrek fazla gelmemiştir inşallah ceroşa.pekmez en çok portakal suyuyla içildiği zaman etkilymiş.bende onda öyle verdim.ben daha hiç kahvaltı vermedim.daha başatmadı doktor.kahvaltı öğününde anne sütü yazdı reçeteye
kesinlikle çok doğru bir bilgi ama ben henüz hiç pekmez vermedim, ben çeyrek yumurta sarısıyla başladım fazla gelmedi
yumurta sarisi bize biraz alerji yapti,halbuki cok az vermistim..
1 haftadir vermiyorum acaba yineden denesem alerji olurmu?
aradan 15 gün geçmesini bekleyip yine az miktar ver canım, vücudu aynı tepkiyi verirse doktoruna danışırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?