- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
rica edrim cnm.afiyet olsun bebişesağol saphira ekliyim onlardan da :)
canım o senin dediğin bal :) domates alrjik olabilir ama sadece bebekler için değil,yetişkinler içinde olabilir.bu şans biraz.benim doktorum veriyo ve bende verdim benimki sevdi ve yedi.bir sorun yaşamadığım sürece de vermeye devam edicem.tabi hormonsuz olanından.derin dondurucuda yaz domatesin var da benimSaphiracım domates 1 yaşına kadar verilmiyor canım
Kızlar birde bebeklerimizin yiyeceklerine kullandığımız zeytinyağının asit seviyesi 0.3 olması gerekiyor.Ben en son bir markette buldum son kullanma tarihi yanaşmış geri vereceğim.Genelde zeytinyağlarının asit seviyesi 0.8 veya 1 oluyorlar
tatlım hiç vermedim ne desem yalan olur ama birazcık erken gibi,en doğrusunu doktorunuz bilir canım a.s.kizlar balik verdinizmi hic? bu ayin 12`nde doktor randevumuz var o zaman sorayim diyorum ama
balik almistim acaba sebzeyle beraber versem bisi olurmuki?
havuc,patatez,kabak ve somon..bunlari buharda haslayip icine azcik irmik katip vermeyi düsünüyorum.
ama kararsiz kaldim,acaba beklesemde soruptami versem karistim yani.
vereniniz oldumu hic?
valla çilekcim ben tavuk eti verdim ama balık için bişey diyemem malum muhteviyatı farklı ..sen dr a sor bilgi ver bizde bilelim canım..
cılek tarıfın oldukca degısık olmus
ben de mı denesem bugun ne corbası versem dıye dusunuyorum
canım tavuk etinin göğüs bölümünü haşladım rondodan çektim incecik oldu ,sonra tavuk çorbası yaptım şehriyeli içinde de tavukları koydum bi daha çektim rondodan ..çok sevdi canım deneyebilirsin..tavuğu nasıl verdin eylülcüm
canım korkma yeniden dene.bişey daha ekliyip yatayım,her bebeğin yereiği şeylere gösterdiği tepki farklı oluyor.mesela ıspanaktan dolayı bebeği pişik olan var mı aranızda?benimki oldu :S belki de ıspanamk yapmadı ama değişik tek şey oydu hayatımızda.doktorumuza da sordum oalbilir dedi.ve ben bir daha ıspanak vermedim.şans işte en yararlı sebzelerden birini veremiyorum maalesef :S
bencede tek tek dene.Önce birini ver, sonra diğerine geç.kızlar çorbanın içine biraz prasa veya maydonoz kaynatıp koysam nasıl olur..gaz yapar mı..yoksa erken mi
katılıyorum.diloksçum daha önce hiç yemediyse ikisini aynı anda atma,birer birer ver.gaz yapacak olursa anlamış olursun hangisinin yaptığını.gerçi maydonoz ödem atıcıdır zaten yani maydonoz bişey yapmaz ama pırasayı bilemicem sonuçta soğan cinsi o da
ben uzun süredir doktora gitmiyorum ama geçen verdim kuru fasulye pilav,yanınada soğan kırcaktımpirayecim bizim doktor kuru baklagil vermedi cnm (kuru fasulye nohut gibi ) sizinki verdimi
taze fasulye hazır çorbalardada var zaten.Zararlı olsa olmazdı heralde diye düşünüyorum.saphiracım bizim doktor verme demedi ama verde demedi sadece çorbalara geçebilirsin dedi zaten bizim doktora böyle şeyleri sormadan söylemiyo sorunca da susmuyo ya da çoğu şeye izin veriyo:))
bugünkü çorbamız enginarlı,taze fasulyeli, patatesli,havuçlu sebze çorbası pirinçte koyarım belki içine daha önce yedirmiştim bundan çok güzel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?