- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
slm kızlar bizde ete getik ama nasıl yapacağımı bilemiyorum tam olarak bi tarif eder misiniz? nasıl pişiriyorsunuz? sonra sebzelerele karıştırıyorsunuz değil mi? doktor 1 yemek kaşığı dedi, benim nofrostta alıp koyduğum kıymalar var onlardan kullanmamın bi sakıncası olmaz herhalde, siz nasıl yapıyorsunuz? nereden alıyorsunuz? ben güvenilir bulduğum marketten aldım. tamammen yağsız mı alıyorsunuz? bende köftelik var da? tavuk ve eti de nasıl yaptığınızı tarif edderseniz çok sevinirima.s.
kızlar bebişleriniz günde ne kadar yoğut tüketiyor, biz yeni başladık babymix in elmalı yoğurdundan başlamak istedim (bazı bebişlerin bu yoğurdu bayıla bayıla yediklerini okudum da :)) )ama pek sevmedi, zamanla alışır diye düşünüyorum. sizinkilrt günde 1 kutu yiyor mu? bi de açtığımız babymix in kaç gün iççinde tüketilesi lazım bilginiz var mı?
canım ben tavuk veya et neyi vereceksem önce onu haşlıyorum genellikle içine pataes havuç soğanda atıyorum besleyici olsun diye sonra sebzelerle karıştırıp veriyorum kıyma kullanacaksam çorbayı pişirirken içine katıyorum etle yapacaksam önce etide haşlıyorum bende evde neyim varsa onu koyuyorum et varsa et ,kıyma varsa kıyma, tavuk varsa tavuk...çorbalar bölümünde güzel tarifler var canım
kızlar şu yogurt olayının daha kolay bi yokmu niye tutmuyor anlamıyorum ya bi akıl verin
canım çorbalarına felan yedirmeden önce zeytinyağı katıyormusun pişirmeden ama kabız yapmaz et suyununda yapacağını sanmıyorum canım ne kadar canı yanmıştırbugün etsuyuyla yaptığım mercimek çorbasından vericem piraye ye,sabah yine kahvaltısını sildi süpürdü maşşşaallahh anaam böyle yesin neler yaparım ben ona,ama bi sorun var dün akşam kızım kakasını yapamdı uykusundan uyandı kuzum ıkınarak sonra da feryat figan ağladı neler yaptık yapamadı kakasını son çare fitil yaptık o zaman zorla yaptı kızardı ter içinde kaldı yavrum yapana kadar poposuda kızardı çok ağladı, kabız yapçak bişey verdimmi diye düşünüyorum ama vermedimde ya hep aynı şeyler sadece etsuyunu ilk verdim oda hemen etkisini gösterirmi ki yani hemen yaparmı kabız?ama sabah normal yaptı kakasını neyseki
çilek senin bu lokum tavuk suyu içmekten yumurtlıycak yakında loooookaydirigubbakcemile3
dilekçim mamaların arkalarında ki tarifler çok oluyo zaten hemen bitirtmeye çalışıyolar heralde:) ama belki birebir ordaki ölçüde yiyen bebişler vardır, benim yaptığım bile baya çok oluyo 2 sabahtır sorunsuz bitiriyo kuzu piroş sabah saat 7 gibi uyanıyo emip yine uyuyo sonra 8-8 buçuk gibi kalkıyo 9 ya da 9 buçukta da kahvaltısını yiyo,peki cnm senin kahvaltının kıvamı nasıl oluyo benimki bozadan biraz koyu oluyo çok akışkan değil çok koyu olursa çok sevmiyo sanki piraye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?