- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #1.261
bizde de aynı sorun vardı..ben kahvaltı hazırlerken bir gün arayla 1 kuru kayısıyı haşlayıp suyuna cici bebe peynir yumurta kyoup veriyorum..bazen haşladığım kayısıyıda içine katıyorum...kabizlık sorunumuz kalmadı.......:enbuyukkk:iyi geceler kızlar.benim oğlumda bu günlerde çok az yiyo..dişlerindenmi bilmiyorum.bizim artık 8 dişimiz var zaten ama yinemi çıkacak ondanmı yoksa sıcaklardanmı dediğiniz gibi bilmiyorum.bide benim tontişin kilosu iyi diye ben her gece muhallebi vermiyorum.haftada 1-2 kez anca.hele muz daha hiç vermedim.ama sabahları babaannesi yumurta vermediği sabahlarda(birgün yumurta veriyo,birgün vermiyo)1-2 cic bebeyi anne sütüne karıştırıp veriyo.ondanmı bilmiyorum oğlum 10 gündür falan kakasını çok katı yapıyo.acaba cici bebe mi yoksa muhallebimi yapıyo anlamadım.sizinkilere muzda veriyomuşsunuz.bide muz versek yandık herhalde.ek gdalara geçeli daha 1 ay oldu.daha önceden hiç böle sorunumuz yoktu.sizce neden acaba?
Kızlar ya benim kızım meyvayı hiç sevimiyor.Ne kadar tatlı olursa olsun ağzını ekşitiyor.Nasıl yapsamda yedirtsem şimdiye kadar elma-armut karışık elma-muz karışık şeftali- muz denedim hiçbirini severek yemedi sizler nasıl veriyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?