- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #1.281
1-bende daha hiç balık vermedim ama önümüzdeki günlerde vermeyi planlıyorum.bildiğim kadarıyla somon veriliyor.hani şu dilim dilim satılandan.ya haşlanır ya da yağsız tavada ızgara yapılır.şahsen ben öyle yapıcamsevgılı tecrubelı kasım annelerı sorularım var ılgılenırsenız sevınırım fisfisfis
1- oglum henuz hıc balık yemedı ama ben yemesını ıstıyorum
ne tur balık ve nasıl hazırlanmalı bılmıyorum
2- bır arkadasım kahvaltısını aptamıl 1+ sutlerle hazırlıyor hatta bazen su kabıyla azar azar ıcırıyor sızce uygunmudur ıcmesınde bır soun olur mu
3- bende ogluma evde corba, yogurt vs hazırlıyorum hıc hazır vermıyorum ama cavdar ekmegı vs harıcınde ne verebılırım
denızanası sanırım kek yapmıssın bende tarıfını ısterım
cevaplar ıcın sımdıden tsk ederım a.s.
selam şebnem hoşgeldin;Kızlar, belki önceden konuşulmıştur ama o zaman dikkat etmemişim. Ceviz, fındık badem filan nasıl veriyorsunuz, ıslatma, kabuğunu soyma gibi seyler var mı?
Bir de kıymayı, tavuğu filan nasıl hazırlıyorsunuz, pişirip mi buzluğa atıyorsunuz, pişirmeden mi?
Benim kız da 7 ayını doldurdu. Doktora gitti geçenlerde çığlık çığlığa..Doktor da dedi, bu ne, bu kız savunma mekanizması geliştirmiş, tükürüp duruyor..Gül gül öldüm..Yaa..doktor moktor dememiş tükürmüş bizim kızkafamçokkarıştı
cnm keçi sütü pınarın çıktı sanıırm,doğru mu hatırlıyorum acaba?ben hiç almadım ama düşünüyorum almayı da.Benim doktorum da normal sütle kahvaltı hazırlayabileceğimi söylemişti ve aynen ben de şaşırmıştım Kalimerocum.
Bu arada ben kahvaltısını keçi sütüyle hazırlıyorum yaklaşık bi 15 gündür. Hiçbi da sorun yaşamadım.
suyla st karışınca ve şekerle?! ( bunu ilk kez duydum) zararsız olur mu bilmem ama ssütün sulandırılarak verilmemsinin sebebi çocuk ishal olmasın diyedir diye biliyorum.bağırsaklar alışana kadar sulu verilirNormal sütü suyla birebir oranında karıştırıp bir kaç kaşık şeker(sütün miktarına bağlı) ilave edince zararlı olmuyormuş.
Aptamil junior'lar biraz süt biraz devam mamasının karışı anladığım kadarıyla.
Yağız'daki toz tarhanadan olan ve hala geçmeyen alerji nedeniyle artık yeni bir şey verirken korkuyorum
SAPHİRA nerdesin cicim,brokolili pon pon böreği yapcam :))) şaka şaka brokoli çorbası yapcam kıza ,tarif istiyorum bi zahmet bacım..
Bebeğinizin eline kemirmesi için birşey veriyor musunuz? Ben bir kere ekmek verdim ama korka korka..Kendi yemeye bayıldı. Ama boğazına kaçar diye de ödüm kopuyor. Benim elimdeyken de salatalık kemirtiyorum bazen..Siz birşey veriyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?