- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #1.761
estelcim biberon maması veya sütle hazırlanan türde olan tahıllılardansa olabilir tabi neden olmasın ama suyla hazırlananlar olursa ağır gelebilir direkt keçi sütü ile hazırlaman diye düşünüyorum. belki suyla hazırlananlarda sende keçi sütünü sulandırarak kullanabilirsin.
yok canım daha yapmadım..
aslında keçi peyniri bizdede alerji yapmıştı ama o zaman daha çok küçüktü..şimdi çok kocamanmış gibi:))
4 te 1 koyarım o zaman sütü.. bi deneyelim bakalım belki o zaman kahvaltısınıda severek yapar:Saruboceq:
estelcim 1/4 le başlaman iyi olur bencede, bu arada bişii soracam normal kahvaltıya geçmedinizmi, ben artık kahvaltıda hiç hazır toz mamalardan kullanmıyorum, peyniri, gün aşırı yumurtası, domates salatalık rendesi, tereyağ yada zeytinyağı bazen minicik reçel, cevizle ve tabiki ekmekle yapıyoruz kahvaltılarını
piraye yok ama yerine ben cevaplayayım ..piraye 29 ekım doğumlu suanda 9 aylık canım.
keçi sütü ise her bebekte aynı tepkiyi vermiyor kimisinde alerji yapıyor mesela bizde yaptı o yüzden dengeleyerek vermek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?