- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #1.821
tam tahmin ettiğim gibi olmuş cnm.inşallah bir an evvel çiş örneği alabilirsin:1no2:yok canım senin dediğin gibi çiş poşetini takıyorum takıyorum poşette çiş yok bob bol su içirdim ama bezi bir açtım bez hava yastığı gibi şişmiş ama poşette gıdım çiş yok...Dün tekrar dr na götürdüm çiş alamadığımı söyledim bu sefer hemşire hanım taksın dedi yine 3 ten 7 ye kadar hemşirenin taktığı poşetler bezinin kenarlerında geziyor.ikra çok hareketli bir bebek.dr tekrar eve gönderdi hafta sonları yarım gün burdayım çişi yaptığı gibi1 saat içinde labaratuvara teslim edin dedi ve inanması çok güç ama bizim cadı hala çiş yapmadı poşetlerle boğuşup duruyoruz yani cişi yaptıda beze yaptı poşete dğil tabikii..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
valla kerevizi kışın alıyordum,bildiğim kadarıyla şimdi mevsimi değil,yoksa ben mi yanlış biliyorum.karışık sebze püresi olarak verişyordum.maşallah seviyordu benimki kerevizi.istediğin sebzeleri biraz kavur,az suyla pişirelamlar kıslar bugğn kereviz aldım oğluma kreviz çobası yapıcam yaptığınız bir tarif varsa yazarmısıız lütfen
beg ne yaptın çiş alabilmeyi başardınmı?
cici bebe konusunda katılıyorum ama çok seyrekte olsa verdiğim oldu, onuda sadece geceleri, oğlum devam sütü içmediği için arasıra bebe bisküvisi vedim bazende kaşık mamasını fazla sulandırıp yada meyve suyu ile yapıp veriyorum,
burada evde yapılan bir bebek bisküvisi tarifi paylaşmıştık ben denedim hem besleyici hemde güzel olmuştu, kahvaltıları vs için ise bebek keki yapıyorumki o gerçekten çok güzel oluyor, bu günde ilk defa bebek ekmeği yapıcam cevizli falan başka ne kysamki içine, un olarakta tam buğday unu kullanacam.
denizannem buraya
tarif mesaja
heyy!!! :roflol:
tezahüratımı beğendin mi cnm :roflol:
1 kahve fincanı pekmez
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 kahve fincanı süt
2- 3 ezilmiş ceviz içi
1 yumurta
çok az kabartma tozu
aldığı kadar tam buğday unu
sanırım bu kadardı uyduruk kekim, pekmez miktarını istediğin ölçüde artırıp azaltabilirsin
minik kalıplara koyup pişirdim, iki kez yaptım şimdiye kadar çok sevdi oğluşum, inşallah seninkide sever:)) afiyet olsun şimdiden
aman maşallah de benimkide öyleydi şu 3 günde kilo verdi hastalığın etkisiyle hiç birşey yediremiyorumçok sağol canım deniycem hemen yarın.kesin sever benim canavar ne bulsa yiyo maşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?