Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

tam tahmin ettiğim gibi olmuş cnm.inşallah bir an evvel çiş örneği alabilirsin
elamlar kıslar bugğn kereviz aldım oğluma kreviz çobası yapıcam yaptığınız bir tarif varsa yazarmısıız lütfen
valla kerevizi kışın alıyordum,bildiğim kadarıyla şimdi mevsimi değil,yoksa ben mi yanlış biliyorum.karışık sebze püresi olarak verişyordum.maşallah seviyordu benimki kerevizi.istediğin sebzeleri biraz kavur,az suyla pişir

cnm bebek kekini nasıl yapıyosun bende yapmak istiyorumda

1 kahve fincanı pekmez
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 kahve fincanı süt
2- 3 ezilmiş ceviz içi
1 yumurta
çok az kabartma tozu
aldığı kadar tam buğday unu

sanırım bu kadardı uyduruk kekim, pekmez miktarını istediğin ölçüde artırıp azaltabilirsin

minik kalıplara koyup pişirdim, iki kez yaptım şimdiye kadar çok sevdi oğluşum, inşallah seninkide sever:)) afiyet olsun şimdiden

bu kekin içine kuru yada mevsim meyveleride eklenebilir daha besleyici olsun diye, üzüm, kayısı, incir, fındık vs ilk aklıma gelenler

süt? :uhm:
bu arada ben dün kay marka keçi sütü aldım
daha hiç vermedim,korkuyorum
önümzdeki birkaç gün içinde 9 ay kontrolümüz var doktora gidicez,o zaman bi sorayım diyorum
acaba keke keçi sütü koysak olurmu
bu arada aldığım keçi sütü yarım yağlı süt,niye öyle bilmiyorum,tam yağlısı yoktu

çok sağol canım deniycem hemen yarın.kesin sever benim canavar ne bulsa yiyo maşallh

anladım canım afiyet olsun, beğendinmi hediyelerini? diğer tarfta okudum yorumlarınızı merak ediyorlar, bir ara yazarsınız zaman bulursanız

ben pınarın organik sütünü kullandım canım kasmıyorum çok biliyorsun, keçi sütüü olur tabi niye olmasın

ben iki gündür bu kıza bişey yediremiyorum sıra bize geldi yememe sendromunda sanırım.
dün bezelyeli tavuk yapmıştım iki kaşıktan sonra isyalardaydı . akşama kadar hiçbişey yemedi tüm öğünleri aksadı .en son artık gece yatmadan zorla tahıllıardan yaptım da onu biraz yedi sütünü içti yattı cimcime.bu sabah belki düzelmiştir dedim kaldığımız yerden mücadeleye devam ettik yok bi haller oldu bu kıza ya hayırlısı

valla bilmiom safiş dün resmen sinirimden oturup ağladım ağzına bir lokma koymadı gece artık uykusunda mama verdim .. bakalim şimdi tavuklu kabak yapıyorum dilerim bunu yer ..

neyseki bugünki yemekte sorun yaşamadık çok şükür
demekki dün öle bir gelgit yaşamış bizim cimcime
korkumdan bugün meyveyi atladık artık ikindide meyveli yoğurt yaparız açığı kapatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…