- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #1.841
hadi gözün aydın inşallah sonuçlar iyi çıkar, iyi haberlerini bekliyorumdenizanası benim bebişim 6 ayını bitirdi sen kaçıncı ayda vermeye başlamıştın bu keki canım...
birde dün cişimizi yaptık :teytey:en sonunda verebildik sonuçlar pazartesi çıkıcak haydi hayırlısı:lepi:
elmalıcım afiyet olsun bengişe ben bir sakıncası olacağını sanmıyorum sonuçta artık neredeyse 9. ayına girecekler bu dönemde portakal limon gibi asitli meyveleri verebiliyoruz iyice .
bizimde bugün havuçlu patatesli kıymalı taze fasulyemiz varmış mönüde .. annanesi yapmış ..
kızlar ben kızıma hala devam maması veriyorum ama bıraktırmak istiyorum, gündüz uyumadan önce istiyor alışkanlık mı ne?nasıl bıraktırabilirim, gece de veriyorum uyanınca sadece su vereyim diyorum ama ağlıyor illaki içecek, siz gece ne veriyorsunuz? benim kızım mutlaka uyanıyor gece, gerçi akşam 9 gibi uyuyor. üff ya alışkanlık mı yaptı acaba???
kızlar ben kızıma hala devam maması veriyorum ama bıraktırmak istiyorum, gündüz uyumadan önce istiyor alışkanlık mı ne?nasıl bıraktırabilirim, gece de veriyorum uyanınca sadece su vereyim diyorum ama ağlıyor illaki içecek, siz gece ne veriyorsunuz? benim kızım mutlaka uyanıyor gece, gerçi akşam 9 gibi uyuyor. üff ya alışkanlık mı yaptı acaba???
pirayecim ben kendi yaptığım uydurma kekin tarifini yazdım bir önceki sayfada olsa gerek bulamazsan tekrar yazarım, deniz çok seviyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?