E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #1.861
kuşum kekin ustası denizimin annesi,bende ondan aldım yerimsenibenben 1 kere kendimiz için yaptığımız kekten tattırdım sevdi bende kızıma özel yapmayı düşünüyorum safişim senden tarif bekliyorum:)))
balık olarak ben somon ve çupra verdim ama az
bende veriyorum devam maması,bıraktırmak bi kenara dursun az içiyor,yeterli alamıyor sütü diye üzülüyoırum.günde en fazla 400ml içiyor.gecede 1 kez kalkıp 150-200 ml içiyor.kızlar ben kızıma hala devam maması veriyorum ama bıraktırmak istiyorum, gündüz uyumadan önce istiyor alışkanlık mı ne?nasıl bıraktırabilirim, gece de veriyorum uyanınca sadece su vereyim diyorum ama ağlıyor illaki içecek, siz gece ne veriyorsunuz? benim kızım mutlaka uyanıyor gece, gerçi akşam 9 gibi uyuyor. üff ya alışkanlık mı yaptı acaba???
aynen dediğin gibi yulaf ezmesini öğütüp un yapıyorsun cnmCanım ben de senin kekini, Lifalif yulafı rondodan geçirip yulaf unuyla yapmayı düşünüyorum.
Bu arada yulaf unu satılmıyor sanırım. Bu şekilde elde edeceğim unla da kek olur heralde...
cnm peynirili,zeytinli,çeşit çeşit yapıyorlar.sanırım labne koyuyorlarelmalıcım olur heralde, sonucu yazarsın, bu arada pazar günü yaptığım kekte soya sütü kullandım çok güzel oldu malzemeler değişsede kek işte yani,
yanlız arada tam buğday ununuda tavsiye ederim ben kendimize yaptığım kek ve kurabiyelerde bile tam buğday unu kullanıyorum
bu sabah aklıma peynirle denemek geldi bir sonrakinde tuzu alınmış peynirdende koyacam
cnm ben su veriyorum sadece gece 11 gibi doyurup yatırıyorum uyanıncada su içiyo.gece çok fazla mama vermemek gerekiyomuş hemen uyudukları içim reflü hastalığına sebep oluyomuş.dün biriyle tanıştım.1 yaşındaki oğlu reflü hastasıymış gece çok mama yediği için olmuş.dr uyanınca sadece su ver demiş.ama seninki alışmış bıraktırmak zor olabilir biraz
öğlen etli bamya yedirmek istiyom bakalımyicek mi bizim nazlı minnoş
kızlar milupanın gece tahıllarını kullanan var mı?sütlü filan değil ama sadece tahıl.adı 7 tahıllı.ben bi türlü yediremedim onu ya.sevmedi benimki.2-3 kez denedim bi kaşık alıyo beğenmeyeyip bırakıyo.ama beğeneceği şekilde hazırlıyorum,muz filan koyuyorumiçine.geceleri yese aslında ondan belki gecede kalkmaz diyorum ama sadece devam sütü içiyo geceleri.gerçi bu gece kalkmadı ama sabah erken kalktı bu sefer,saat 11 olmadan da uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?