Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

ay cnm benimkide pek iştahlı yemiyo verdiğim şeyleri, maşallah beni emiyo ama verdiklerimi o iştahla yemiyo daha alışmadıklarındansdır belki...

yaa ben bu piroşa hastayım , bune güzellik 41 kere maşallah
başka bi topikte daha yazmıştım ben bu kıza talibim diye ama anası beni kaale almadı valla Şeniz

teşekkür ederiz teyzesi daha önce yazdığını görmemişimdir cnm, oğlunu görelim değerlendiririzkaydirigubbakcemile3

teşekkür ederiz teyzesi daha önce yazdığını görmemişimdir cnm, oğlunu görelim değerlendiririzkaydirigubbakcemile3

kız teyzesi deme bi tuhaf oldum bak kaydirigubbakcemile3 ablayım ayol ben kaydirigubbakcemile2

canım becerebilsem ben de sizin gibi foto koycam ama beceremiyorum , göremiyorsunuz yakışıklımı maalesef :1closedeyes:

yavrum seninki yine iyi emiyomuş işin acı tarafı benim sıpa emmiyo da senağlama anca geceleri uykusunda kandırıp emziriyom, gündüzleri de fırsat buldukça sağıyom, bu sıpaın yüzünden sütümd e azaldı netcem bilmem :çok üzgünüm:

benim mamadan yapılma yoğurt tutmuş,becermişim :lepi: ama gelin görünki benimki onu da sevmedi,mümkün değil yemiyo.meyve suyu veya meyve püresi karıştırayım diyorum,nasıl olur acaba,deneyen varmı içinizde

şş hangi mamadan deniyon, bak milupanın maması biraz yavan, bebelacınkisi daha tatlı, anam benim sıpa da bu aralar milmupayı istemiyo, ben de bebelac aldırdım yarısını ondan yarısını ötekinden koyup kaktırıyom, istersen yoğurdu bebelacla bi dene, içine meyve püresi ekleyebilirsin belkim güzel olar, pekmez koy dicem ama pekmezle süt aynı anda tüketilmelmeliymiş, demir emilimi açısından yani, hüf bu sıpalar beni delirtcek ya bakalım nezaman

ibolyam bebelac kullanıyorum ben.ilk zamanlar aptamil kullandım sonra baktım maddi açıdan külfetli oluyor,bebelaca döndük,çok da memnunuz.çok fiyat farkı var arada ya.neyse mevzu bu değildi dimi alma suyu karıştırıp verdim bugün yoğurdu.bayıla bayıla yedi hihoyyyt

bu bahsettiğim arkadaşın bebeği 1,5 yaşında filan sanıırm ve hala tatlı şeyler dışında bişi istemiyor.napsın kadıncağız,böyle yedirmeyi başarınca uygulamış tabi.bu arada bence de iğrenç :)

benimki de mümkün değil yoğurdu sade yemiyo.hemen kusturmaya çalışıyo kendini bi görseniz.elma suyuyla yedi demiştim dimi,armut suyuyla da yemedi fırşıntı :) sadece elma suyuyla yiyiyor hanfendi.püre halindeyken reddetmez umarım

yirim senin fırşıntını ben :roflol::roflol: bende muz deniiim diorum acaba nasıl olar ki CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…