- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
yoğurduda anne sütlerim var buzlukta onlarla yapıcam drumla görüştüm geçebn gün 1 sene kullanabilirsin dedi
yaparlar anam takma kafanı benimki de aynı modelden kaydirigubbakcemile3 bende cam rendeyi anneme sipariş ettiydim de o buldu geldiydi, nerden aldı bilmiyorum ama sanırım bu rende züccacielerdedir :uhm: cam rende zor oluyo aslında, hele havucu rendelemek ölüm gibi, bende katı meyve sıkacaı alıyı m demiştim ama vitaminlerinin öldüğünü duyunca vazgeçtim, şimdilikbunla idare ediyorum bakalım, en çok canımı sıkanda o kadar uğraşıyorum uğraşıyorum en sonunda bu sıpaya yediremiyorum ya kahroluyorum, zaten bugün sabahtan beri delirtti beni, 5. ayımıza girmek üzereyiz ya muayyen gününü yaşıyo herhal sıpa :mymeka:
yaa ben bu piroşa hastayım , bune güzellik 41 kere maşallah
başka bi topikte daha yazmıştım ben bu kıza talibim diye ama anası beni kaale almadı valla Şeniz
teşekkür ederiz teyzesi daha önce yazdığını görmemişimdir cnm, oğlunu görelim değerlendiririzkaydirigubbakcemile3
ay cnm benimkide pek iştahlı yemiyo verdiğim şeyleri, maşallah beni emiyo ama verdiklerimi o iştahla yemiyo daha alışmadıklarındansdır belki...
teşekkür ederiz teyzesi daha önce yazdığını görmemişimdir cnm, oğlunu görelim değerlendiririzkaydirigubbakcemile3
yoğurtlara meyve koysanız belki beğenirler , olmaz mı :ecrin_bebek:
benim mamadan yapılma yoğurt tutmuş,becermişim :lepi: ama gelin görünki benimki onu da sevmedi,mümkün değil yemiyo.meyve suyu veya meyve püresi karıştırayım diyorum,nasıl olur acaba,deneyen varmı içinizde
benim haşlanmış dana diline,kakaolu puding karıştıran arkadaşım var hayatım delikafadulden
benimki de mümkün değil yoğurdu sade yemiyo.hemen kusturmaya çalışıyo kendini bi görseniz.elma suyuyla yedi demiştim dimi,armut suyuyla da yemedi fırşıntı :) sadece elma suyuyla yiyiyor hanfendi.püre halindeyken reddetmez umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?