- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
- #1.521
ben veriyom ara sıra makarna.ama blendırdan geçiriyom her zamanki gibi ve yoğurtla karıştırıyom.özellikle domatesli makarnayı baya seviyo benim cimcime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimki çubuk makarna yemeye bayılıyor hatta oyun oynuyoruz onunla çubuk makarnanın bir ucunu ben tutuyorum diğer ucunu ona verıyorum hüpp diye çekio öpüorum :)) tarkan klibindeki gibi aynı ay sonra bir kahkaha atıyor cimcime ..
Yediği bir şey mi dokundu acaba? Son zamanlarda yeni vermeye başladığın bir şey varsa bir süre kes sonra tekrar dene bakalım. Alerji dışında aklıma bir şey gelmiyor valla. Bi de yumurta yapmış olabilir...slm arkadaşlar benim oglum sekiz aylık kollarında ve bacaklarında isilik gibi kabarcıklar var ama isilik degil sizlerinkilerdede böyle olan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz
Ben veriyorum canım. Özellikle ekmek, simit, külah, havuç, kuru incir verdiklerim arasında. Yalnız ağzına alınca eriyebilen şeyler vermeye dikkat ediyorum. Mesela bisküvi gibi sert gıdalar ve hemen kopup bölünebilecek muz gibi şeyler vermiyorum...kızlar sizde bebişlerin eline veriyomusunuz yiyecekleri. mesela cici bebe salatalık kayısı vs? biz eşimle bu konuda hep tartısıyoruz ben veriyorum alıssın dıye ama esım korkuyo bogazına kacar yutamaz dıye. normaldede cok puturlu yemıyor cunku
teşekkürler cvbın için ama yumurtyı kestim cevizi kestim ama yok yine oluyo bide tarhana çorbasını vermiyorum ondan olabilir diye başkada verdigim degişik bişey yok bilmiyorum anlamadım gitti neden oldugunu
ahahhahhah demek çok vicdan gördün beni :))) Olabülür wallaEvet canım üzüm dahil hepsinin kabuğunu soyup veriyorum. Arada da kaçan olursa kendi bulup çıkarıyor zaten Lelal'in dediği gibi. Bugünlerde çok vicdan gördüm seni, ilgilenemiyorum falan diye. Üzme kendini eminim en iyi şekilde ilgileniyorsundur da sana yetmiyordur. Ceren'in yeni fotolarından yükselene görelim kuzuyu.
ben vermiyorum canım.kızlar sizde bebişlerin eline veriyomusunuz yiyecekleri. mesela cici bebe salatalık kayısı vs? biz eşimle bu konuda hep tartısıyoruz ben veriyorum alıssın dıye ama esım korkuyo bogazına kacar yutamaz dıye. normaldede cok puturlu yemıyor cunku
Sıaktanda isilik olabiliyor çocuklar.birde yumurtayı çok vermemek lazım sıcak havalar.yağız'da da alerji olmuştu biz tarhanadan oldu diye düşündük
doktor alerji şurubu vermişti
1 haftada geçmişti